quote:Orijinalden alıntı: buziniyiyim, böyle dev gibi bi enerji dalgası var üzerimde, yerimde duramıyorum ya sen? Canım sıkılıyo.
quote:Orijinalden alıntı: Ünal Canım sıkılıyo. Alıntıları Göster coşalım o zaman... az önce meraba yazmışsım merhaba diye düzeltiyorum
quote:Orijinalden alıntı: cADDy coşalım o zaman... az önce meraba yazmışsım merhaba diye düzeltiyorum Alıntıları Göster küçük kardeşimle boks yaparak(bilerek yeniliyorum çok mutlu oluyo) bütün fazla enerjimden sıyrılmayı planlıyorum
quote:Orijinalden alıntı: buzinküçük kardeşimle boks yaparak(bilerek yeniliyorum çok mutlu oluyo) bütün fazla enerjimden sıyrılmayı planlıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: buzin küçük kardeşimle boks yaparak(bilerek yeniliyorum çok mutlu oluyo) bütün fazla enerjimden sıyrılmayı planlıyorum keşke abimde senin gibi olsa, benimkisi beni dövüyo Bu arada iyiyim @cADDy, sen nasılsın
quote:Orijinalden alıntı: Çağdaşquote:Orjinalden alıntı: buzin küçük kardeşimle boks yaparak(bilerek yeniliyorum çok mutlu oluyo) bütün fazla enerjimden sıyrılmayı planlıyorum keşke abimde senin gibi olsa, benimkisi beni dövüyo Bu arada iyiyim @cADDy, sen nasılsınAlıntıları Göster hoş geldin berna abla
quote:Orijinalden alıntı: Quirahhoş geldin berna abla Alıntıları Göster merabalar efendim... bunaldım kendimi dhye attım lütfen patlamayalım
quote:Orijinalden alıntı: Nikolas.Alıntıları Göster Bir ara kaç kişi kullanıyorduk o avatarı hatırlıyor musun Caddy Caddyciler Nasılsın ?
quote:Orijinalden alıntı: cADDymerabalar efendim... bunaldım kendimi dhye attım lütfen patlamayalım Alıntıları Göster Nerde benim işeyen gif im
quote:Orijinalden alıntı: simurgBir ara kaç kişi kullanıyorduk o avatarı hatırlıyor musun Caddy Caddyciler Nasılsın ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: simurg Bir ara kaç kişi kullanıyorduk o avatarı hatırlıyor musun Caddy Caddyciler Nasılsın ? evet yaa aman diyim ferfecik
quote:Orijinalden alıntı: BARIŞA ÖZLEMNerde benim işeyen gif im Alıntıları Göster hos geldin özledik seni
quote:Orijinalden alıntı: t.thos geldin özledik seni Alıntıları Göster imzan süpermiş t.t. bende sizi özledim