memurdan ordu ilinde lacivert uzaktan kumanda sis lambalı 1994 mod 1.8 gl tüm bakımları yurt dısından gelen parcalar ile yapılmıs hastasından hastasına
2 parca lokal ( sol arka kapı etek altı 1 karış ) ve (sol ön camurluk la kapı arasındaki ufak parca 8 cm) boyalı solma yada atma pas olmayan orjinal değisensiz 111.000 km istediğiniz usta servis yada ile baktırabilirsiniz satılıktır. 4 lastik jant yeni 190/60/14 yokohoma city drive dır.aracı 93 binde amcamdan ben aldım 98.000 de tüp taktım ve islettim ayrıca mikseri özel olarak almanyadan getirilmistir .uzun süre yattı fakat simdi satıyorum masrafındanmı hayır.ameliyat olmam gerekli sebep bu. masraf olarak yağı ve yağ filtresi hava filtresi 2000 km sonra 2 ön fren balatası yaklasık 10 bin sonra değisecektir baskada hiçbir masrafı yoktur var diyene anahtar teslim arkadas bu kadar acık ve net 100.000 km de yapılanlar
silecekler triger seti baskı balata arka balata ve kampana arka fren merkezleri su kabı radyatör ve iç kalorifer gaz -km-debriyaj teli motor contası üst (kapağın) sanzuman üst kapak contaları sanzuman grup kapak çontaları 2 aks ve keceleri dıs hava ısı sensörü karbüratör conta seti komple diyaframlar dahil ön arka teker bilyaları buji ve kabloları x distribitör ve atesleme bobini ile modul akü (mutlu) 4 lastik ve jant lastikler orjinal ebadındadır . 4 amortisör 2 ön tabla rot ve rotiller burçlar pasta cila ve fatura ile belgeler mevcuttur aracın ilk alındığı günden 1994 ten alıs faturası bu güne vergi evrakları sigorta kağıtları ceza makbuzları ve yedek anahtarı olmak üzere teslim edilecek hicbir ceza yada vergi borcu yok aracın boyanan yerlerinde macun yoktur pas yoktur cizikten boyalı serpme boya vardır vs araç yatan almancı aracı olduğundan temel ve gerekli görülen ayrıca gereksizde olan bir sürü parca değismistir ve genel temizlik ile bakım yapılmıs oluup araç her türlü muayyerdir araç su an orjinal 111.700 km dedir tüm parcaları almanyadan orjinal olarak amcama getirterek taktım fiatı 12.800 pazarlığa acık ama önce görün diyeceğim bu 8000 9000 e satılan vectralardan değil arkadas takasada acığım makul temiz araçlar olabilir üste para alabileceğim saygılar