Şimdi Ara

Meral AKŞENER Görevi Bırakma Kararı Aldı deniliyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    YRP düne kadar nafaka yemiş boşanmış adamların falan oyunu toplamaya çalışan, duyulmamış bi parti idi.

RTE geçen seçimde ittirak yapınca, üzerine bir de RTE'ye tepkili AKP seçmeninden %3 oy YRP'ye geçince, Fatih Erbakan kendisine RTE tarafından açılmış bu ortayı geri çevirmedi ve bu seçimde kafa golünü 90'a attı.

demin bi ilçe söylediler. YRP sadece 40 oy almış. evet 40 oy. ve o ilçede AKP 40'dan daha az oy farkı ile kaybediyor CHP'ye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o masadan kalktığı gün tiksinmeye başlamıştım kendisinden hatta o seçime büyük etkiside olduğunu düşünüyorum o hareketin.

hep yok olup gideceğini kimse için bir değeri olmadığını yazıyordum haklı çıktım. Daha beter olmaları dileğiyle

• yugams kullanıcısına yanıt

Ümit Özdağ'da silindi hocam. 1 Nisan günü İyi parti ve Zafer partisinin kapısına kilit vurulur artık. Ümit Özdağ'da partiyi kapatır. MHP'yi de takan olmaz artık.

• Sekülerizm artıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkücülük, turanlık falan filan cidden gereksiz ideolojiler, kendini Türk hisseden hiç bir birey özbe öz evlatları kuru ekmek bulamazken, afganı surisi devlet yardımları ile nargile tüttürülmesine kayıtsız kalamaz. Buna laf eder "ühühühüühüü reiz bizi bırakma diye konuşmaz"

• kaan1840 kullanıcısına yanıt
    AKP-MHP ittifakının sonu geldi gibi.

• Bu seçimde iyi parti siyaset tarihine karışacak demiştim.. Meral abla masadan kalktı oturdu derken orada batırdı zaten kariyerini bitirdi.

• İyi parti MHP ye rakip parti konumunda ama mhp seçmenini toplayamadığı sürece her seçimde başkan değiştirmesi kesin gibi artık çok ayrılanlar oldu çünkü partiden

• Yeni nesil ile beraber artış var hocam onun disinda soylediklerinize katiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkücü değil Türkçü olmak gerek bu ülkeye.Yetti ülkücü adı altında siyasal islamcılık,ümmetçilik yapmanız.Türküz biz ne arabız ne de ümmetçiyiz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.