Şimdi Ara

Mercedes 115 123 124 kasa ile ilgili acil bilgi!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Efendim öncelikle hayırlı ramazanlar. Koranavirus dolayısıyla meydana gelen bu kötü günler için hepimize geçmiş olsun diyorum. Ailesinde veya yakın çevresinde sıkıntı olanlara da sabırlar dilerim.
    Ben uzunca bir süredir mercedes ve bmw marka araçların eski kasalarına bakmaktaym. Şuan fikrim tamamen mercedesten yana fakat forumlarda ne kadar dolaşsam da gene kafamın uç noktalarında sorular kaldı. Siz değerli büyüklerim ve tecrübeli abilerimden bilgi almak istiyorum.
    Sevgili forum üyeleri ben 115 kasa ve 123 kasaya bakıyordum ki 124 kasa birden dikkatimi çekti. Şimdi ben zikrettiğim 3 kasaya da yoğun bi muhabbet duymaktaym fakat bunların arasındaki farklar nelerdir, motor çeşitleri nelerdir, kronik denebilecek sorunları nedir, siz olsanız hangisini tercih ederdiniz bunları öğrenmek istiyorum. En ince detay bile kalmasın istiyorum. 25 bin küsurat bir bütçem var fazlası yok. Sizce ne yapmalıyım 26 27ye 124 alınır mı yoksa bütçeyi arttırıp temiz bi 115 veya 123 mü almaliyim.
    Ayrıca ben eski model araçlarda dizele hep önyargıyla bakıyorum. Sizce haklı mıyım yoksa dizellerine de bakılır mı?
    İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 124 kasa dizel sahibiyim. Usta çevrenize göre araba seçilmesini tavsiye ederim. Bundan önce R12 kullanıyordum. Kaportacı çevrem olmadığı için kronik çürüyen modelleri eledim. 80lerden 90ların ikinci yarısına kadar üretilen modeller çürümeye daha dayanıklıdır. Yeni modellerde 2000 ve üzerine bakmak gerekir. Kaportacı tanıdık yoksa 115 kasayı eleyin. 124 ve 201 kasada pako varsa kapı etekleri çürümeye meyilli olur.

Dizel motorda atmosferik besleme ağırlıklıdır. 200 dizel motoru en güncel 75 beygirde kaldı. 124 kasa makyajsızda 72 beygir motor var. 2800 devirde azami torku veriyor. Dik yokuşa girmeden vitesini seçer, 4000 4500 devirde kaptırmaya başlarsan lpg li arabadan iyi tırmanır. Kibar olunca 4 3 2 diye vites düşürür.

124 kasada 5 silindir 250D, ardından 6 silindir 300D çok aranır. Turbo motorları da vardır. 123 kasada 240D ile 300D vardır.

Benzinli motorda mekanik enjeksiyon olduğu için lpg verimi düşüktür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 5.35 i BMW hakkında bilgi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.