Şimdi Ara

Mercedes>>280 SEL Alıcaz Acil Yardım Kullanan Arkadaşlar Yardm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
28.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski mercedeslerin hepsi çok güzel ama ben almaya cesaret edemem doğrusu.Anca çok paran olacak alıp topladıktan sonra haftasonu bineceksin.
  • bence alınır alınmaya da tek sıkıntısı lpg. ancak 93 model ve sonrası için sıralı sistemler uyuyor onlar da ateş pahası. ama benzin parasına acımam diyen varsa alınır.
  • mercedesin yaşı ve yakıtı sorulmaz, yıldıza rütbe sorulmaz
  • herkeze selam bu adresteki arabayı almayı düşünüyorum yorumlarınız nasıl olur... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-280-turkiyede-tek-1977-model-280-se-33398647/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: aptulliça

herkeze selam bu adresteki arabayı almayı düşünüyorum yorumlarınız nasıl olur... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-280-turkiyede-tek-1977-model-280-se-33398647/detay

kendini biraz daha sıkıp laguna uydursan bence daha iyi olacak gibi. benim eski arabam 98 lagunaydı tamam mercedes gibi olmaz ama şahinden de iyidir. tabi senin bileceğin bir durum.

• araba temizse alınır güzel araçlardır w116 lar kasası düzgün, direksiyonu yıpranmamış göğüste çatlak olmayan döşemeleri sağlam ve orjinal bir mercedes bulursan hiç kaçırma
  • Sanayide hala çok iyi ustalar mevcut, alındıktan sonra aracın geçmişide düzgünse, bakımı yapılıp, eksikleri giderilip, bir 30 sene daha binilir. Km doğru ise ve düzgün kullanıldı ise motor istemeden bir o kadar daha km yapar. 500.000 gibi motor yapılır ki o da çok fazla bir para tutmaz. Yanlız ben bu araçtan alıcak olsam kesinlikle otomatik tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucmayanbalon

Çok Sevdigim Bi Tanıdıgım Bu Aracı Almak istiyor kullanan arkadaşlar tavsiye verirse cok minnettar olurum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-280-1973-model-280-sel-mersedes-meraklisina-32496354/detay

araba ilandaki araç.

İlan açılmıyor ama araba buysa harika bir araçtır W116 kasa Mercedes. Temizini bulursanız binmeye doyum olmaz.

Mercedes>>280 SEL Alıcaz Acil Yardım Kullanan Arkadaşlar Yardm

• selam arkadaşlar bu forumda yeniyim bende 1985 model 280 se alacağım araca yeni tüp takıldı deri koltukyakıtları vegenel masrafları nedir bilgisi olan arkadaşların tavsiyesi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

37 yıllık aracın neyine yorum istiyorsunuzki. yolda gidermi gider. frene basınca durur. bazen bunlarıda yapamaz. bu araç keyiften cok baş ağrısı yapar.

Neden hocam, her 37 yıllık araç kötü değilki?

Bazıları bu söylediklerinizden çok fazlasınıda yapabilir. ( Koltuk ısıtma, Cruise Control, Klima, Elektrikli Koltuk vs. ) . Önemli olan araca nasıl bakıldığı.
  • W116 çok kıral kasadır.Hatta fabrika zarar etiği için üretimi durdurmuştur.
    Eniştemde 350 SE vardı V8 motor .Çok kullandım o arabayı Sesi hala kulaklarımda.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.