Şimdi Ara

Mercedes>>280 SEL Alıcaz Acil Yardım Kullanan Arkadaşlar Yardm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
28.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok Sevdigim Bi Tanıdıgım Bu Aracı Almak istiyor kullanan arkadaşlar tavsiye verirse cok minnettar olurum.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-mercedes-280-1973-model-280-sel-mersedes-meraklisina-32496354/detay

araba ilandaki araç.

• Kimse Kullanmadımı Şu Aracı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucmayanbalon -- 25 Ekim 2010; 16:09:20 >
  • upppppp
  • Ben bunun hastasıyım. Çocukluk yıllarımda bizim arabamız bazen bu 280 SE olup bizim o zaman ki T stoplu 131 ile yer değişirdi. Araba diri ve toplu duruyor. Gidip bak bence ve ben olsam alırım. Ev halkı izin verse alırım gerçekten ikinci bir araba olarak.

• Bunun 450'si vardı zamanında.Beyaz, kadife koltuklu.Hayatım boyunca en keyif aldığım araç olmuştur.

İlanda ki aracın kondisyonunu bilmiyorum fakat, keyif aracı olarak alınabilir ancak.Şehir içi yormaya gelmez artık bu araç.
  • Bunlar mercedes'in en uzun ömürlü araçlarından zaten. Eski görünebilir ama daha uzun yıllar idare eder. Ancak çürüklere dikkat edilmeli. İyi incelemeden sonra alınabilecek bir araç
  • Tşk Ederim yorumlar içn yarın araca bakıcaklar bende size haber veririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım,

bu araç 6 silindirli ve 185 hp gücündedir.. ama üretildiği dönemlerin kaliteli araçlarındandır fakat yakıt tüketimi aşırıdır.. motoru sağlıklı mı ateşleme ve yakıt sistemi sağlıklı mı bunlar çok önemlidir.. yoksa aracın masrafı sizi üzer.. eğer bu aracı günlük kullanım için alacaksanız araçta lpg olmalı.. şehirçinde kolaylıkla 20 litreyi görürsünüz.. normal tüketimi zaten 13 litre 100km dir.. bu aracı iyice incelemeden almayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

arkadaşım,

bu araç 6 silindirli ve 185 hp gücündedir.. ama üretildiği dönemlerin kaliteli araçlarındandır fakat yakıt tüketimi aşırıdır.. motoru sağlıklı mı ateşleme ve yakıt sistemi sağlıklı mı bunlar çok önemlidir.. yoksa aracın masrafı sizi üzer.. eğer bu aracı günlük kullanım için alacaksanız araçta lpg olmalı.. şehirçinde kolaylıkla 20 litreyi görürsünüz.. normal tüketimi zaten 13 litre 100km dir.. bu aracı iyice incelemeden almayın..

+1.... Evet.... Benzin olayını düşündünüz mü???
  • Araçtan Vazgeçildi Şahin Alıcazz Sanırım muaynesi yokmuş aracın bandrol borcuda varmış.
  • merhaba, konuyu yeni gördüm, bende bir mercedes-benz kullanıcısı ve hastasıyım, w126 300 SEL sahibiyim.
    bahsettiğiniz araç w116 kasadır ve namı değer "manda kasa"dır. şahane araçlardır.
    tercih elbette sizin, ancak bir w116 mercedesi, aman diyim şahinle felan kıyaslamayın

hayırlısı olsun.
  • herkeze selamlar.sahibinden com da 34120873 nolu ilandaki arabayı almayı düşünüyorum bu arabalardan anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyorum,bu araçların parça durumları nedir kolay bulunurmu ve fiyatları nasıldır.
  • 1979 akadar olan manda kasa diye bilinen 116 kasa mersedeslerden mesela 280 le bunların 280E olanı var 280S var 280 SE var 280 SEL var ve de düz 280 leri var bu araçlarda bu model uzantıları ne anlama geliyor bilen varmı birde bu araclardan alırken özellikle dikkat edilmesi gereken yerler varmıdır yoksa her araçta olan şeyler midir?
  • ya yok mu bir cevap verecek manda kasa diyorum
  • aptulliça

manda kasa diye adlandırılan mercedes seninde söylediğin üzere w116 kasasır, w108 kasadan sonra w126 kasadan ise önce üretilen S-class sınıfıdır.
    örneğin 280 olan motor seçeneğini ele alırsak :

280 S ------ (S)- class ,2800 cc karburatörlü motordur
    280 SE -----(S)- class ,2800 cc tek nokta (E)njeksiyonlu motordur
    280 SEL ----(S)- class ,2800 cc tek nokta (E)njeksiyonlu motor, (L)ong versiyondur, yani uzun şase

eğer bir 116 kasa düşünüyorsan, çok ama çok araştırman ve gerçekten iyi kondüsyonda bir araç bulman gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucmayanbalon

Araçtan Vazgeçildi Şahin Alıcazz Sanırım muaynesi yokmuş aracın bandrol borcuda varmış.

bu çok yakmaz mı??
    bir heves edip garaja bağlama aracı...
  • 37 yıllık aracın neyine yorum istiyorsunuzki. yolda gidermi gider. frene basınca durur. bazen bunlarıda yapamaz. bu araç keyiften cok baş ağrısı yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

37 yıllık aracın neyine yorum istiyorsunuzki. yolda gidermi gider. frene basınca durur. bazen bunlarıda yapamaz. bu araç keyiften cok baş ağrısı yapar.

• quote:

Orijinalden alıntı: _nusret_

37 yıllık aracın neyine yorum istiyorsunuzki. yolda gidermi gider. frene basınca durur. bazen bunlarıda yapamaz. bu araç keyiften cok baş ağrısı yapar.

hocam iyi bir bakımdan geçse frende kullanılır yolda da gider.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.