bu yarıs bana gore suruculerın yeteneklerınede baglı olacak.ıkı arabanında kalıtesı tartısılmaz.mersonun motor gucu yuksek bmw nın modelı umarım kazasız belasız olur.vıdeolarınızı merakla beklıoruz.
İKSİNİNDE MOTOR HACMİ AYNI OLSA BMW YERDİ AMA MERSO GECER TABİ İKİSİDE FABRİKA ÇIKIŞI İSE
güzel bi yarış olacaga benziyor.İnşallah kazasız belasız geçer çünkü saydıgın arbalar şakaya gelmez.ama bence mersonun motoru iyise bmw yi geçer.Ben olsam derimki bmwciye ALIRIM ANAHTARINI...
quote:
Orjinalden alıntı: rmzcanbmw
arkadaslar drag ozel olacak ama orda 10 tane araba olacak (m5, 520, 300se, 206gti, 2 tane turbolu sahin, punto , civic, x5, 320) kategorılerı daha belırleyemedık cunku m5 in bı kategorısı yok
x5 i neyle kaldırcan turbolu şahinle mi ??
quote:
Orjinalden alıntı: fulmonty
quote:
Orjinalden alıntı: rmzcanbmw
arkadaslar drag ozel olacak ama orda 10 tane araba olacak (m5, 520, 300se, 206gti, 2 tane turbolu sahin, punto , civic, x5, 320) kategorılerı daha belırleyemedık cunku m5 in bı kategorısı yok
x5 i neyle kaldırcan turbolu şahinle mi ??
+111111
saka bi yana kazasiz belasiz olsunda ne olursa olsun. Trafige kapali alanda olsa sakaya gelmez..
quote:
Orjinalden alıntı: receptuning
güzel bi yarış olacaga benziyor.İnşallah kazasız belasız geçer çünkü saydıgın arbalar şakaya gelmez.ama bence mersonun motoru iyise bmw yi geçer.Ben olsam derimki bmwciye ALIRIM ANAHTARINI...
Bencede merso'cu alir anahtarini
bende merso cuya dıyorum kı bırak sosyal mesaj vermeyı pıste gel orda goruselım...
quote:
Orjinalden alıntı: 0mega
Onu Bunu Bilmem.Arada 7 Yaş Var.BMW 7 Yıl Yaşlı Olan Merco'yu Arkadan İzlemesi Bençe Komik Olur. Tartışmasız BMW
çok komik bir yorum. Yaşın 15 falan heralde. Epey güldürdün beni
Sende Beni Güldüryün Ya. Drag Yapıçak BMW Benim Binip Kullandığım Araba. O Yüzden Hiç Korkum Yok. Rmzcan'ın Dediği Gibi Sen Hiç Kendinden 7 Yaş Küçük Birine Koşuda Yenilirmisin
Sen Kendini Hiç Yorma.Yarış Sonunda'da Bakalım Böle Gülebilcenmi... Zeki Şey Seni :)
Merco Dinazor Yawrusu Gibi Ağır
BMW ile Aralarında 7 Yaş + 700 Kilo Var. Matematiğin Kaç Amca Oğlu.
Artı Merco Automatic BMW Triptonic.
BMW Köpek Asılcak Dewire Mercoda Bu Şans Yok.
Biraz Düşün İstersen Merco Toz Yutucak Camları Kapasın Bence Yarış Başında
kardes bızde m5 i getırelım ona kalırsan senın 69 model yalan olur konuyu saptırmayalım
Yarışta 2 Araba Var Biri Merco Biri BMW. Daha Ne Gerek Var Başka Arabarlı Sokmanıza. Harbiden Saptırmayın Konuyu
700 kg ve triptronik ise bu durmda bmw alir gibi gieliyor bana.kalkişta bayaa bir serii olacak .mercedes guclu bir motora sahip ancak ileriki viteslerde bu ortaya cikar.bunun içinde bayaa bir uzun mesafeye ıhtiyaci var. drug olarak mi yarişilacak???
Aynen Öle Teğmen. BMW Banko
ozman kesın 5 kasa alir dıyorum ben.mercedes bayaa bir arkadan gelir.drug i eger 400 metre olarak yapılacaksa zaten mercedes ın o mesefede yakalamsı pek imkanli değil.tabii bu iş plotlara da bakıyor ancak benım yorumum 5 KASA DİR.otomatik mercedes 4.000 devirde vites atar tahmınım.5 kasa istedii zaman.5.000 de falan vitesini atar maksımum torq a ulaşir ve uzar gider.
Bende Öle Dedim ve Lafımın Arkasındayım. Arabayı Kullandım ve Bindiğim İçin Hiç Korkum Yok. Pilot'da Arkadaşım. Onun Kullanışınıda Gördüm. BMW Hakkettiğini Alıcak Bence
bence bmw cuvalliycak
ayni motoru 3 kasadan biliyorum,5 kasada yalan olur
bmw 3.18 olsa ne olurdu sonuç?
bence hayatta cuvallamaz bmw5.aynı motor dediiniz 150 hp 200 nm torg diil mi?e tamam.700 kg da hafifmiş mercedesten.tamam iştedaha ne olsun.tritronik vites.otomatik diil.koca araba agır ve otomatik 3.000 motor da o0lsa drug için gecemez diyorum. bu yariş cok daha uzun bir yol için olsaydi tamam eywallah.3.0 motor gosterir kendi,ni ancak drug için maalesef. kesinlikle BMW 5.20
Dediğim Gibi 700 Kilo Var Arada. BMW Devire Asılıcak.Merconun Böle Bir Şansı Yok. Az Kaldı Sabredin Beyler. Sonucu Herkez Heyacanla Beklior. Bence Gzl Bi Yarış Olcak
quote:
Orjinalden alıntı: 0mega
Dediğim Gibi 700 Kilo Var Arada. BMW Devire Asılıcak.Merconun Böle Bir Şansı Yok. Az Kaldı Sabredin Beyler. Sonucu Herkez Heyacanla Beklior. Bence Gzl Bi Yarış Olcak