Şimdi Ara

MERCEDES 300se & BMW 520 KALKIS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
3.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gel ne ıle gelırsen gel tup ıle gel nos ıle gel ben sana bır tane araba getırırım o yeter herhalde m5
  • quote:

Orjinalden alıntı: rmzcanbmw

gel ne ıle gelırsen gel tup ıle gel nos ıle gel ben sana bır tane araba getırırım o yeter herhalde m5

la alla allaa ısrarla beni ciddiye alıyo
    olm benim araba son sistem istediğini getir
  • Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93))
    Car Setup
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) 3199cc straight 6), 4 speed automatic, rear wheel drive
    Power Engine Size Power Torque
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) 3199cc (231 bhp @ 5800rpm) (228 lb ft @ 4100rpm)
    Specific Output Power/Weight Torque/Weight Power/Litre Torque/Litre
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) (120 bhp/tonne) (110 lb ft/tonne) (70 bhp/litre) (70 lb ft/litre)
    Acceleration 0-30 0-40 0-50 0-60 0-70 0-80 0-90 0-100 0-62
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) ([8.9)
    Top Speed Max Speed in 1st in 2nd in 3rd in 4th in 5th in 6th
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93))
    140 mph 140 mph=224km
    Cost List Price (£) Cost / Mile (p) Retained Value (%) Insurance Group
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) (47000.00)
    Dimensions Car Type Weight (Kg) Length (mm) Width (mm) Height (mm) Wheelbase (mm) Boot Size (ltr)
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93)) big exec saloon 1905 5105 1879 1498
    Ratings FastSaloons
    (-/5) Autocar
    (-/10) Evo
    (-/5) Car
    (-/5) TopGear
    (-/5) WhatCar
    (-/5)
    Mercedes S class 300SE (140 (91 - 93))
    VEriler bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi receptuning -- 17 Nisan 2006; 20:22:34 >

• recep kardes ıkıde bır ne arabanın ozellıklerını yazıp duruyon arkadasın bırde farklı ozellıkler yazıo
    bu nasıl araba bı anlam veremdım arabanın ozellıgı sabıt olur zırt bırt ozellık degısır mı?
  • ha otomatik ha tiptironik ne farkedicekki ikisininde sanjımanı aynı prensipde calısıyor ben kayıtsız sartsız merso diyorum
  • nerede ne zaman olacak merak ettim şimdi bizde gelelim
  • quote:

recep kardes ıkıde bır ne arabanın ozellıklerını yazıp duruyon arkadasın bırde farklı ozellıkler yazıo
    bu nasıl araba bı anlam veremdım arabanın ozellıgı sabıt olur zırt bırt ozellık degısır mı?

Kardes araba onun istedigini yazar sanane ki bundan yani
  • kardes yazmak problem degıl benı yanlıs anladın
    benım demek ıstedıgım bu arabanın bı standart tekenık verısı yok mu
    herkez bır yerlerden bırsey bulup getırıo foruma verıo
    hayır hangı arabayla kalcagımı bende bılıyım
  • +1 ben de merak ettim. Ankara' da oturuyorum ve drag yarışlarının hastasıyım, izlemeyi isterim. Lütfen tarih ve saat verirseniz bizi bu zevkten mahrum etmemiş olursunuz. Ayrıca böyle bir olayı trafiğe kapalı alanda yapmayı planladığınız için sizi tebrik ederim. Ama yinede güvenlik önlemlerinin alınması gerekir nerden ne çıkacağı belli olmaz; bir kaç sene önce hipodromdaki motosiklet drag yarışı sırasında vatandaşın biri (başka bir tabir kullanmaya forum izin vermiyor) pisti yaya geçidi olarak kullanma gafletinde bulunmuştu ve saatte 200km civarı hızla giden iki yarış motorunun arasında kalmıştı. Tabi yarışçıların bunu farketmeleriyle facia ucuz atlatıldı. Neyse yarış tarihini merakla bekliyorum, kazasız sürüşler ...
    quote:

Orjinalden alıntı: cosworth

nerede ne zaman olacak merak ettim şimdi bizde gelelim

• Bmw tokatlar
  • quote:

recep kardes ıkıde bır ne arabanın ozellıklerını yazıp duruyon arkadasın bırde farklı ozellıkler yazıo

remzi arkadaşım bu mercedesin alman sitesinden alınma veriler.kızmızıyla yazılan yere dikkat edersen orda 8.9 yazıyo.herkesin mercedesin hızlanmasıyla ilgili bi görüsler sunmasını sebebide su.90-93 balina kasa diye adlandırılan modellerin motorları cok farklı 90 modellerinki 180 by falan
    yani nerden biliyorum bu arabamdan once ondan vardı.ama su andaki 91 300se aracımın motoru tamamen degişik.arastırmalarıma görede 91 300se lerde s320 motoru var.bu arbalar 1-2 sene boyle uretilmiş ve sonra s320 dönmüş mercedes firması.yani mercedesin hızlanması alman sitesindeki verilere göre 8.9 arabanın motoru cok temiz yani 15 yasındaki bi arbanın motoru gibi degil.insallah güzel bi yarış olur iyi olan kazansın oda merso tartışmasızzz...

• ikiside seri kalkışlar için tasarlanmış araçlar deil , ama mercedes ilk 100metreden sonra kendini açık şekilde belli edecektir , eğer 200metreden uzun bir mesafe denenecekse , bmwnin hiç şansı yok , ama denemeden hiçbişey söylenmez, arabaların durumlarına da çok bağlı ,
  • recep kardes simdide arabam 91 model diyosun forumun ilk sayfasinda da 93 model yazio valla ayip ediyonuz milletin kafasini karistiriyosunuz bi karara varin artik
  • quote:

recep kardes simdide arabam 91 model diyosun forumun ilk sayfasinda da 93 model yazio valla ayip ediyonuz milletin kafasini karistiriyosunuz bi karara varin artik

91 yada 93 fark etmezki arkadasım onemli olan su anda motorları ayrıtılara takılma 15 senelik arabanın modelini tam olarak bilemeye bilirim dimi.91 de olsa 93 modelde olsa aynı motor anlatmak istedigim sey bu.ben 93 diye biliyodum rusatta 91 tazıyomus hata olamazmı bi aracı tanıtmıyozki kalkıs yapıyosuz motor özellikleri bizim için onemli degilmi

• quote:

Orjinalden alıntı: guneyonur20

Arkadaslar yakın zaman da 520 2000 model ile 300se 1993 model araclar kalkıs yapacaktır Ankara Hipodromda Yorumlarınız nelerdir.Nasıl bir sonuc cıkar sizce???

bu iş birazda akıl mantık meselesidir aralarında 7 yaş var.
  • SLM BENCE MERSEDESİ CORVETİN YANINDA PARK HAKLİNDE GÖRECEZ GİBİ
  • arkadasim mercedesle bmw kapisacak corvette degıl
  • quote:

arkadasim mercedesle bmw kapisacak corvette degıl

BMW, Corvette ile kapışırken sen yoktun demek ki

Çekin bunu da diğerlerinin yanına
  • tabiki mercooooooooo
  • arkadaşlar bence yarış marış felan olmayacak. baksanıza adamlar hem tarih ve saat vermiyo, hemde yarışacak olan arabaların bilgilerini yalan yanlış atıp tutuyorlar. Bir tarih verin gelelim diyoruz ses seda yok. Maksat Sadece forum üyelerini heyecanlandırıp merco ve BMW gruplarını birbirine düşürmek. İtirazı olan varsa gün ve saat versin gelelim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.