Şimdi Ara

Mercedes A 180 için fikir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alkgs

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

o paraya dolunun dolusu beyaz renk insignia alınır ya delimisiniz kardeşim siz dacia motorlu arabaya o para bağlanırmı

Gereksiz bir yorum,başka birşey değil.

he yani sırf adı mercedes diye kaykay gibi arabaya 100 bin lira vermek süper bir fikirdir desem iyi bir yorummu olmuş olacaktı.alana hayırlı olsun kardeş ne diyelim para benim parammı ben fikrimi söyledim ama 100 bine dolunun dolusu insignia alınır üzerine bide opc paket bodykit takımı takılır ferrari gibi araba olur o bayan arabasından kat be kat itibarlı olur dikkat çeker

http://1.bp.blogspot.com/-xL-kmix8l_c/UEsRNz3orDI/AAAAAAAAAOg/ei8BfPhe0jc/s1600/Opel-Insignia-8.jpg

Konu sahibinin linkte verdiği araç dizel değil,122 beygirlik benzinli Mercedes motorudur.Bilip bilmeden atıp tutmayın.Mercedes'in kendi dizeli olan A serisi 104 bin liradan başlıyor.Çok istiyorsanız 40 bin lira daha verip alırsınız.
    İnsignia'yı gayet severdim,sizin yüzünüzden soğuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• panoramik cam tavan fiyatı 3.500 lira metalik boya farkı da 2 bin lira yakın bişeydi. artı 1.000 lira da plaka masrafları. yani ederi 85.000 aracın aslen.
  • Fiyatı sanki 2-3 bin lira fazla gibi geldi bana ama opsiyon fiyatlarını tam olarak öğrenmek lazım.
  • MB'nin ürettiği en dandik, en özensiz, en baştan savma aracı, C sınıfı bir otomobil için 80-90 binlere "normal yav" diyenleri gördükçe forumun çivisinin çıktığını anlıyorum. Allahın A Serisi, paçalarından prömünyumluk aksa ne, akmasa ne? i30 ve Cee'd çıktığında "çok pahalı læ buna bu para verilir mi" diye ortada fink atan tipler şimdi şu arabanın kara karşına, kara gözüne 80 binleri reva görüyorlar. MB yıldızı dışında bir numarası yok, malzeme kalitesinden motoruna, bildiğin, her yerde görebileceğin bir C sınıfı araçtan farksız. 2.0 falan da değil hani, 1.6 araba. Ciddi ciddi 80 bine eyvallah demiş hepsi tek tek. Vah vaaah...
  • 92bin verilen fiyatlar a200 amg+sunroof için olmasın?

A180 için 88 bin çok fazla.
  • Herkese merhaba arkadaşlar 2012 mercedes A sı olupta takas yapmak isteyen varsa 2012 hyundai ix35 suv ve 2000 grand cherokee jeep i verebilirim linkler aşşağıdadır iletişim numarası ilanda yazıyor

HYUNDAİ İX35=http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-hyundai-5-yil-garantili-hyundai-ix-35-yalova-112307837/detay/

JEEP GRAND CHEROKEE=http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-grand-cherokee-3.1-yalova-112454261/detay/

• Biraz önce Mercedes bayisindeydim. Gayet sportif, genç işi, kaliteli bir araç yapmışlar. Aracın olumsuz yönleri boğucu iç mekanı ve yüksek fiyatı.

Kişisel kullanımınıza uygunsa düşünülebilir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.