Şimdi Ara

Mercedes A 180 için fikir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
2
Favori
3.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

quote:

Orijinalden alıntı: AliUmut07

''güzelliğin beş para etmez, şu bendeki aşk olmasa.''

o fiyata C180 AMG alınabiliyorken, ne gerek var ki alt segmentteki bir araca binmeye? boyutlar önemliyse geçerli değil tabi bu yorum. ama bu, fiyatın abartılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

iyi günler.

Zevk meselesi üstad. Hatchback araç düşünüldüğünden tercih bu yönde oldu.

illaki daha uygun bir fiyatı olmalı. gerçekten paranıza yazık. hani 3-5 ay bekleyip 10bin km civarında bir araç da bulunabilir, 78-80bin liraya. hiç olmadı hayırlı olsun deriz, ne yapalım?

• quote:

Arkadaşlar ilandaki araç ile ilgileniyoruz. Araç A 180 Amg paket ayrıca metalik renk + panaromik tavan ve geri görüş kamerası var.

Opsiyon fiyat listesine ulaşamadım, donanım fiyatlarını da bilemediğimden fiyat nasıl bilgisi olan arkadaşlar varsa aramızda paylaşabilirler mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-koluman-ankara-0-km-a180-amg-plus-panoramik-112540422/detay

Aracı alacak olana diyeceğimiz laf hayırlı olsun olur tabii de,kesinlikle A serisine o para bağlanmaz.
    Başka seçeneklere yönelin derim.

• Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Hatchback olsun diye şu yukarıda attığım araçlardan 2 hatta 3 beden aşağı araç almak mantıksız olur.

Bir diğer alternatif cc idi zaten hocam . İstediğimiz renk olmadığından ve hatchback oluşundan buna döndük.
  • Mercedes te ekonomik krizde karını artırabilmek için küçük hacimli motorlarla kompak sınıfta yer edinmeye çalışıyor. ki haklılarda.
    Ama 70-80 bin TL bile kompak sınıf için pahalı sayılır.
  • Herşey iyi güzelde o uhuyla yapıştırılmış olan ve dijital fotoğraf çerçevesinden hallice olan ekranı beni benden alıyor.Sırf o yüzden almam şu aracı.Ayrıca istenen para C sınıfı bir araç için çok yüksek.Allame de olsa verilmez çünkü sunabileceği konfor belli.
  • o paraya dolunun dolusu beyaz renk insignia alınır ya delimisiniz kardeşim siz dacia motorlu arabaya o para bağlanırmı
  • Araç A180, Geçen ay yıldız şekilli extra jantıyla beraber(gece paketinin jantı) A200 ü Ankara Koluman 90 000'e bırakıodu, bilginiz olsun. A200 lerin hepsi AMG geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkgs

o paraya dolunun dolusu beyaz renk insignia alınır ya delimisiniz kardeşim siz dacia motorlu arabaya o para bağlanırmı

O paraya "İnsignia alırsınız "yorumunuza katılıyorum fakat
    Dacia motorlu araba yorumunuz otomotiv sektörü hakkındaki bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerektiğini gösteriyor.Bir motoru alıp üzerine 500 bin TL'lik arabada yaparsınız 40 bin TL'likte.
    İmzanızdaki Araç Audi sanırım. Bende şöyle bir yorum yapayım o zaman;
    "300 bin TL'lik Audi'de 35 bin TL'lik Skoda Fabia nın TDİ motorunu ve TSI motorunu kullanıyor o zaman" diyebilirim.
  • Mükemmelden başka cevap kalmaz buna.
  • Arac A180

Metalik renk ve geri gorus kamerasi ekstra degil, ucretsiz.

Aractaki ekstralar: xenon ve panaromik tavan.

Aracin 2012 fiyatlarina gore ederi 85.000lira

Arac plakasi takilmis ve 2. Ele dusmus ayrica 2012 model, buna ragmen piyasa fiyatindan 3-4bin pahali.

Karar sizin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı paralara sahibindende A200 olması lazım,ona bakın

• quote:

o paraya dolunun dolusu beyaz renk insignia alınır ya delimisiniz kardeşim siz dacia motorlu arabaya o para bağlanırmı

Gereksiz bir yorum,başka birşey değil.

• A serisinin tasarımı çok güzel.
  • hocam a serisi çok güzel bir araba ama tıpkı bazxı araç modelleri gibi olması gerektiğinden pahalıya satıldığını düşünüyorum. çünkü piyasa aç , hemen bu araca sahip olmak istiyorlar. 78-85 bin bandında satılan bu aracın olması gereken fiyasatın 62-68 bin tl arasında satılması gerektiğini düşünüyorum. üstelik C serisine 0,64 den kredi veren bir finansmanın bu araca 0,99 dan kredi veriyor olması da MB finansmanın kazan+kazan modeli.

Piyasanın bu araca açlığını MB çok iyi kullanıyor ve olması gereken fiyatın üstüne sattığı gibi , kredi faizinden de kazanıyor.
    Yapılması gereken şey ise , çok ama çok acil değil ise araç alımını 2014 2. yarısına saklamak. çünkü kampanyalar , vs ile çok daha ucuza alınabilir. o süre zarfında idareten değer kaybetmeyecek bir araç alınıp iş görülebilir.
    tavsiyem budur.
    ancak amaç hemen alıp dikkat çekmek ise , bu bahsettiğiniz para verilebilir. ama MB A180 i çok beğeniyorum bu arabayı almak istiyorum diyorsanız, ilgi çekmek 2. planda ise, 2014 2. yarısını veya 2013 sonunu bekleyiniz. olmadı galerilere bakabilirsiniz 2013 sonu.

• Bu fiyatlar için, ilgili yerlere akıl ve fikir diliyorum ilgili mercilerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Arac A180

Arac plakasi takilmis ve 2. Ele dusmus ayrica 2012 model, buna ragmen piyasa fiyatindan 3-4bin pahali.

Karar sizin...

Hocam araca plaka takılması satışta sıfır gibi faturası kesilmesini etkiler mi acaba? Bu seride metalik renk farkı olmadığını bilmiyordum iyi oldu
    A200 öneren arkadaşlar için söylüyorum: araç mutlaka sıfır olmak zorunda o yüzden A180 e bakıyoruz.
  • quote:

quote:

Arac A180

Karar sizin...

Hocam araca plaka takılması satışta sıfır gibi faturası kesilmesini etkiler mi acaba? Bu seride metalik renk farkı olmadığını bilmiyordum iyi oldu
    A200 öneren arkadaşlar için söylüyorum: araç mutlaka sıfır olmak zorunda o yüzden A180 e bakıyoruz.

Size sıfır araç gibi fatura kesmeyecekler muhtemelen. 2. El satış prosedürleri uygulanacaktır ama siz yinede arayıp sorun bu konuyu. Sonuçta 0KM olsada aracın plakası takılmış, tescili yapılmış. Ne olursa olsun araç 2. el şu an, ister 0km olsun ister -200km. Bu arada kafam karışmış, metalik renk 1000 lira ekstraya giriyordu, ben kırmızı renkle karıştırdım maviyi. A serisinde beyaz, kırmızı ve siyah renkler ücretsiz, diğer metalik renkler ekstra, yanlış bilgi için kusura bakmayın.

• quote:

quote:

quote:

Arac A180

Karar sizin...

Size sıfır araç gibi fatura kesmeyecekler muhtemelen. 2. El satış prosedürleri uygulanacaktır ama siz yinede arayıp sorun bu konuyu. Sonuçta 0KM olsada aracın plakası takılmış, tescili yapılmış. Ne olursa olsun araç 2. el şu an, ister 0km olsun ister -200km. Bu arada kafam karışmış, metalik renk 1000 lira ekstraya giriyordu, ben kırmızı renkle karıştırdım maviyi. A serisinde beyaz, kırmızı ve siyah renkler ücretsiz, diğer metalik renkler ekstra, yanlış bilgi için kusura bakmayın.

Estğ. ben de mavi farklı diye biliyordum demekki az da olsa farklıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

quote:

Gereksiz bir yorum,başka birşey değil.

he yani sırf adı mercedes diye kaykay gibi arabaya 100 bin lira vermek süper bir fikirdir desem iyi bir yorummu olmuş olacaktı.alana hayırlı olsun kardeş ne diyelim para benim parammı ben fikrimi söyledim ama 100 bine dolunun dolusu insignia alınır üzerine bide opc paket bodykit takımı takılır ferrari gibi araba olur o bayan arabasından kat be kat itibarlı olur dikkat çeker

http://1.bp.blogspot.com/-xL-kmix8l_c/UEsRNz3orDI/AAAAAAAAAOg/ei8BfPhe0jc/s1600/Opel-Insignia-8.jpg

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.