Şimdi Ara

Mercedes a sedan a serisi cla yağ eksiltme dizel (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mehmet 1234

Mercedes yeni A180 sedan her 2 bin km de 1 litre yağ yakıyor. Araç 6 bin km de 3 kere birer litre yağ eklendi.Servis çözüm bulmazsa doğru para talebi için dava açacam.değişim talebim olmayacak çünkü sorunun kronik olduğunu düşünüyorum.
    Sorun kronik o kesin.
    Çoğu arkadaşda ilk bakımdan sonra düzelmiş benim aklıma gelen fabrikanın ince yağ koyması.
    İlk bakımdan sonra düzelmesi benim için bir sorun teşkil etmez ama devam ederse iade edilmesi şart çünkü çok saçma bir km aralığında yağ yakıyor.

Ben batıda hatta Akdeniz de bir ile gitmeye kalksam gidişim dönüşüm zaten 2000 km ve her yolda ekleyemem ama benim aracın ki daha 2. Uyarı vermedi.

Sizin araç kullanım tarzınız nasıl şehir içi sport vs ve servisin yaklaşımı ne durumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 4 senedir fluence kullanıyorum, hiç yağ eksiltme yapmadı 1.5 dci motor, ama mercedes kullandığından beri bu motoru sürekli yağ eksiltme, turbo arızası gibi şeyler duyuyorum. Demek ki daha hala düzeltmemişler. Mercedes servisleri eskiden ilgisizdi, demek hala aynı ilgisizlikleri devam ediyor. Forumda da mercedesle davalı olan bi kaç kişi vardı, dediğiniz gibi reno servisine 2 ya da 3 kere işim düştü, hepsinde çözdüm odaklılardı daha çok yardımcı oldular. Sıfır araba o kadar para veriliyor, kanıt alın hocam yağ eksilttiğine dair, ya servis yazsın yazmam derse de siz tarihli saatli uyarıları videoya alın, yarın öbür gün canınız sıkılır, araç daha çok yağ yakar mercedes kabul etmez, en azından elinizde kanıt olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: frknsysl

Ben 4 senedir fluence kullanıyorum, hiç yağ eksiltme yapmadı 1.5 dci motor, ama mercedes kullandığından beri bu motoru sürekli yağ eksiltme, turbo arızası gibi şeyler duyuyorum. Demek ki daha hala düzeltmemişler. Mercedes servisleri eskiden ilgisizdi, demek hala aynı ilgisizlikleri devam ediyor. Forumda da mercedesle davalı olan bi kaç kişi vardı, dediğiniz gibi reno servisine 2 ya da 3 kere işim düştü, hepsinde çözdüm odaklılardı daha çok yardımcı oldular. Sıfır araba o kadar para veriliyor, kanıt alın hocam yağ eksilttiğine dair, ya servis yazsın yazmam derse de siz tarihli saatli uyarıları videoya alın, yarın öbür gün canınız sıkılır, araç daha çok yağ yakar mercedes kabul etmez, en azından elinizde kanıt olur.
    Motor aynı bg vs farklı artık nasıl arttırmışlarsa beygiri yağdan yiyor.
    Servis şahini sanayiye götürmek gibi bir şey çok kötü.

Benim araç kullanılmadığı için daha 2. Vermedi zaten bakıma az kaldı bakalım ilk bakımdan sonra çözülür se iyi yoksa uğraşma vakti gelir

• Tamamı Şehir içi. sakin kullanıcıyım (comfort).servis,bakımı gelinceye kadar yağ ekle diyor.bakımdan sonra takip edip karar verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet 1234

Tamamı Şehir içi. sakin kullanıcıyım (comfort).servis,bakımı gelinceye kadar yağ ekle diyor.bakımdan sonra takip edip karar verecekler.
    Ücretli mi ekletiyorsunuz?
    Bu arada benim araçta Full şehir içi yarı comfort yarı eco

• İyide 1.5 dci motor hergün forumda milyonlarca km giden motora anahtar değdirmeyen ve çok performanslı bir motor diye anlatılıyordu.
    Ne söylenirse tam tersini yapacaksın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrüflüEbiTen

Bu mesaj silindi.
    Benzinliden hiç duymadım ama dizel de çok duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: NazımHikmetRan

İyide 1.5 dci motor hergün forumda milyonlarca km giden motora anahtar değdirmeyen ve çok performanslı bir motor diye anlatılıyordu.
    Ne söylenirse tam tersini yapacaksın.
    Clio da ki sanırım öyle ne Yapmışsa o beygir farkı yapmış. Yada dediğim gibi fabrika yağında sıkıntı var ilk bakımdan sonra düzelen var baya

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.