Şimdi Ara

Mercedes a sedan a serisi cla yağ eksiltme dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni a sedan a serisi cla 1.5 dizel motora sahip araç sahipleri var mı.
    Var ise yağ eksiltme yaptımi aracınız yaptıysa kaç km lerde ve eksiltme durdu mu.

Benim araç 3700 km de yağ uyarısı verdi.
    Servis diyor normal bu durum bize mail geldi ve kullanım kılavuzunda yazıyor.
    Kendinizde ekleyebilirsiniz veya bizde ekleriz diyor ama ücreti ile.

C seride vardı bu sorun ve turbo değişimi vs yapıldı bazı araçlarda. Benim araç yeni olduğu için normal karşılıyorum bu durumu ama eğer bu durum devam ederse.
    Ben turbo değişimi talep etmek için her yağ eklemeyi serviste mi yapmam gerekiyor.
    Yada kendim eklesem nasıl ispat edebilirim daha önce de yağ eksiltme olduğunu.
    Ben yarın gitsem servise desem ki bana kayda düş yada bir belge ver bu araç bu tarihte bu km de uyarı vermiş diye. Verirler mi sonra da kendim yağ eklerim. İlk bakımdan sonra da devam ederse bu belgeyle turbo değişimi isterim.

Ne yapmalıyım arkadaşlar varmı tavsiyeniz.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginç. 2000 km'de 1 lt yağ ekle devam et diyorlarmış. hayret ettim ben bu işe.
    www.sikayetvar.com
    Mercedes-Benz Sürekli Olarak Motor Yağı Eksiltme Problemi! - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/mercedes-benz/mercedes-benz-surekli-olarak-motor-yagi-eksiltme-problemi
  • araç rodaj döneminde bir miktar yağ eksiltme olabilir ancak servisin bunun için bile para istemesi garip :/

• Sizin kaç adet aracınız var merak ettim

• forums.mercedesclub.org.uk/index.php?threads/new-a-class-oil-usage.178013/

Bu aracı size satarlarken Mercedes üretimi motor dediler büyük ihtimalle, ancak araştırmalarınızı Renault üzerinden yapabilirsiniz. Aynı sorunu yabancı bir forumda yaşayan birisine de normal olduğu söylenmiş, bu motor OM608 kodu ile üretilen Renault motorudur 85kW güç ve 260Nm torka sahiptir. Şu anda Dacia Duster ve Clio 5'lerde mevcut. Belki araştırmanızı kolaylaştırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panzerschiffe -- 6 Mart 2020; 16:4:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gramatik

ilginç. 2000 km'de 1 lt yağ ekle devam et diyorlarmış. hayret ettim ben bu işe.
    https://www.sikayetvar.com/mercedes-benz/mercedes-benz-surekli-olarak-motor-yagi-eksiltme-problemi
    Hocam ben almadan önce de biliyordum böyle bir sorunu ama 15.000 sonra düzelen var diye aldım düzelmese daha turbo değişimi yapan varmış c serisinde.

Mercedes servisi hiçbir işe yaramıyor anca işi yatıştırma derdindelr daha önce de işim düştü servise hiçbir işlem yapmıyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

araç rodaj döneminde bir miktar yağ eksiltme olabilir ancak servisin bunun için bile para istemesi garip :/
    Evet rodajda yapıyor ki ben rodaja çok dikkat ediyorum.
    Benim sıkıntım devam ederse ne gibi önlemler alabilirim.
    İade eden bile var aracı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNEBİLİR
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panzerschiffe

forums.mercedesclub.org.uk/index.php?threads/new-a-class-oil-usage.178013/

Bu aracı size satarlarken Mercedes üretimi motor dediler büyük ihtimalle, ancak araştırmalarınızı Renault üzerinden yapabilirsiniz. Aynı sorunu yabancı bir forumda yaşayan birisine de normal olduğu söylenmiş, bu motor OM608 kodu ile üretilen Renault motorudur 85kW güç ve 260Nm torka sahiptir. Şu anda Dacia Duster ve Clio 5'lerde mevcut. Belki araştırmanızı kolaylaştırır.
    Hocam onlar birsey demedi ama ben biliyordum renault olduğunu.
    Daha önce 1.5 dci clio kullandım hemde çok çok hor kullanıldı. Onda bu kadar yakmadı.
    Ben yakma devam ederse neler yapabilirim hangi önlemler alabilirim derdindeyim.
    Yoksa ilk km lerde normal olarak görüyorum yakmasını

• Garantili araca para istemeleri ilginç biraz sert çıkın hizaya gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

Garantili araca para istemeleri ilginç biraz sert çıkın hizaya gelirler.
    Hocam diyor kullanım kılavuzu vs.
    Daha gitmedim gitsem para vermemek için uğraşacam. Ama bu servis çok gevşek hepsi akraba da sanırım tipten belli. Adamlar geçen olan bir soruna benim yanımda kendi aralarında diyor benim işim var ben uğraşamam
    Yarın tüm akrabalar ile bir kan davası başlayabilir

• Evet yokmu yeni a serisi yada cla sahibi

• Yeni cla 200 amg aracim var. Alali 10 ay oldu. Hala yag eksiltme yok. Ama insanlarda cok duymaya basladim bunlari. Enterasan !!! Bu kadar dusuk kmlerde yapmamasi gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.
    1 2 kez ücret veririm sıkıntı değil ama sürekli olursa olmaz düşüncesindeyim.

Aracın sıcaklığına vs çok dikkat ederim ki genelde sakin kullanırım.
    Kullanıcı hatası olduğunu düşünmüyorum çoğu aracı alanda duydum.

Sürekli bp ultimate alırım aynı istasyon ve temiz ağır vasıtada da alıyorum hiç sorun çıkarmadı.

• Araç sıfır fabrika ne koymuşsa o şekilde. Servis hiç bir şekilde yağ analizi yapmaz eminim ki adamlar telefonda bile siz doldurun diyor bana dediği 5.30 koy shell castril devam et.

• Evet hocam dizellerde çok var bu çoğu kişide duydum.

• Ayrıca arkadaşlar servis elemani bilgisiz bilge asalak kullanım kılavuzunda yazıyor dedi ama yazmıyor hiç bir yerinde

• Yağ yakma yeni, eski, rodaj vs. de olmaması gereken bir durum!
    Yeni rektefe olmuş, Celica vardı sıfır yağ yakma sorunu vardı, 8 silindir Ford senelerce kullandım, onda da hiç yağ yakmazdı.
    Bu yağ yakan araç koku da yapar ve zamanla daha da fazla yağ yakar, normal değil ve sorundur!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C lerde olan 1.6 reno Motoru milletin basina cok isler acti
    Pesine ayni sorun yine oldu
    Mercedes gibi bir firmaya yakismiyor bu olaylar

• renoyu ara..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.