Şimdi Ara

MERCEDES A SERİSİ SAHİBİ OLANLAR (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.025
Cevap
34
Favori
124.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kkma

bu aracın parasını haketmediğini iddia edenlerin çok büyük çoğunluğu bir araba almak için bu kadar bütçe ayırmayacak kişiler. verdikleri paraya maksimum büyüklükte maksimum performansta ve maksimum sükseli arabayı almak amaç olduğu için. mercedesin en ucuzu sıfatı işleri bozuyor.
    biraz kedi ciğer meselesine benziyor bence.

tr piyasasına göre bu araç bu fiyatı hakkediyor kesinlikle... ama avrupada satılan genel oto fiyatlarını görünce insanın içi burkulmuyor değil tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bur@k1985

quote:

bu aracın parasını haketmediğini iddia edenlerin çok büyük çoğunluğu bir araba almak için bu kadar bütçe ayırmayacak kişiler. verdikleri paraya maksimum büyüklükte maksimum performansta ve maksimum sükseli arabayı almak amaç olduğu için. mercedesin en ucuzu sıfatı işleri bozuyor.

tr piyasasına göre bu araç bu fiyatı hakkediyor kesinlikle... ama avrupada satılan genel oto fiyatlarını görünce insanın içi burkulmuyor değil tabi...

amerikaya hiç bakmayın o zaman.
    ülkemiz gerçeklerin biriside bu. ben aracı her anlamda çok beğendim. şuan bir araba için ayırabileceğim bütçenin çok üzerinde ama olmuş yani...
    ufak tefek şeyler en kötü makyajla birlikte elden geçirilir. C serisinin iç mekanındaki makyajla yapılan değişimi bir çok araç kasa değişiminde yapmıyor.
    aracınız çok kazasız belasız güzel güle güle kullanın.

• Maşallah çok güzel araç... Allah kaza bela vermesin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bur@k1985

quote:

amerikaya hiç bakmayın o zaman.
    ülkemiz gerçeklerin biriside bu. ben aracı her anlamda çok beğendim. şuan bir araba için ayırabileceğim bütçenin çok üzerinde ama olmuş yani...
    ufak tefek şeyler en kötü makyajla birlikte elden geçirilir. C serisinin iç mekanındaki makyajla yapılan değişimi bir çok araç kasa değişiminde yapmıyor.
    aracınız çok kazasız belasız güzel güle güle kullanın.

amerikayı ne araç fiyatları yönünden ne de benzin fiyatları yönünden aklımın ucundan bile geçirmek istemiyorum
    vergiler ile distirbütörlerin kurnazlıklarıyla bu işler zor malesef ülkemizde

• Bu arada aracı alıcak olanlara, gün alanlara sormak istiyorum... bugun aracımı park ederken birisi geldi ve bana direk ben bu aracı alıcam nerden alabilrim bayiye gittim mayıs başı-ortası gibi gün verdiler dedi. galeriden bulabilirmiyim fln diye sordu. bu doğru olabilir mi? yani doğuşun tr de yaşattığı ''yok'' satış politikasının bir benzeri ile karşı karşıya mıyız yoksa cidden talep mi çok?
  • Siparişini vereli 1 ay oldu 2013 istediğim için Şubat dediler. Eğer 2012 isteseydim Aralıkta filan teslim alacaktım sanırım.
  • Benımde bır sorum olacak. İstediğiniz arabaya yuzde kac ındırım uygulanıyor? Ornegın 95 bıne olusturdugumuz bır aracı ortalama en son kaca bırakırlar fıkrı olan varmı?
  • İndirim oranı için bayiler indrim yok cevabı veriyorlar. Ancak tanıdıksa indirim yapıyorlar.
  • teşekkür ediyorum, a180cdi style paket+panoramik cam tavan+ayna paketi.sizin donanım ne?
  • teşekkür ediyorum. sen bize burdan sürekli feedback yaparsan seviniriz araç hakkında. dogru olabilir mayıs ayı. çünkü ben 15 gün önce sipariş verdim, mart ayı dediler. yani bu süreçte siparişler 1 ay 2 ay ileriye atılmış olabilir.
  • BEnim sipariş verdiğim araç A180 AMG cam tavan akıllı ışık ve kör nokta takip şerit takip sistemi opsiyonlarıyla sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilburgaz -- 3 Aralık 2012; 14:15:21 >
  • Mesajım bulunsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

Mesajım bulunsun :)

:))
  • A 200 amg yi almak bana da mantıklı gelmişti sonra hesap yapınca. 34 ps fark yani 0-100 km 1 sn önce A 200 ulaşıyor.

A180 202 km A200 220 km son hıza ulaşıyor bunun için almak çok işime yaramayan bir artı olacaktı. 5 bin tl fazla ödemek yerine donanım almak yada 5 bini cepte bırakıp benzin parası olarak ayırmak daha mantıklı geldi.

Tasarım tercihlerim arasında en önde bulunuyor. Görüntüde değişiklik olsaydı kesinlikle A200 ü alırdım. Tasarım öyle güzel olmuş ki araç satış kısmın da birisi arkadan çekiş 2012 BMW 1 serisi verip A serisi almak için takas pazarlığı yapıyordu.

Tercihi hemen teslim olunca da A 180 amg den yana yaptım.

TFT ekran da Retro hava var göstergeler ile çok güzel bütünleşmiş.

1500 km yol katettim doğru bir tercih yapmışım diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: war

A 200 amg yi almak bana da mantıklı gelmişti sonra hesap yapınca. 34 ps fark yani 0-100 km 1 sn önce A 200 ulaşıyor.

A180 202 km A200 220 km son hıza ulaşıyor bunun için almak çok işime yaramayan bir artı olacaktı. 5 bin tl fazla ödemek yerine donanım almak yada 5 bini cepte bırakıp benzin parası olarak ayırmak daha mantıklı geldi.

Tasarım tercihlerim arasında en önde bulunuyor. Görüntüde değişiklik olsaydı kesinlikle A200 ü alırdım. Tasarım öyle güzel olmuş ki araç satış kısmın da birisi arkadan çekiş 2012 BMW 1 serisi verip A serisi almak için takas pazarlığı yapıyordu.

Tercihi hemen teslim olunca da A 180 amg den yana yaptım.

TFT ekran da Retro hava var göstergeler ile çok güzel bütünleşmiş.

1500 km yol katettim doğru bir tercih yapmışım diyorum.

Selam bende A180 AMG siparişimi acaba A200 olarak değiştirsem mi diye düşünüp bayimi aradım. Görüşmem sonucu A200'ün ve A180 arasında motor farkı olmadığını yazılım ile beygir gücü üretildiğini öğrendim ve yoğun olarak şehir içi kullanım olacağı için gereksiz olduğu sonucuna vardık. Sizin aracınızın yakıt durumu ne? NAvigasyon için araştırma yaptınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secilburgaz -- 3 Aralık 2012; 21:33:18 >

• iki aracıda aynı seviyeye getirince 3 bin tl fark oluşuyor (a180 amg zenon-led paket eklenince a200 amg ile aynı donanıma geliyor zira xenon-led a200 de standart). 122 bg lik a180 gayet tatmin edici olur fakat yakıt değerleri açısından hiçbir fark olmadığıda bariz ortada. biraz daha güç isteyenler için a200 idealdir. ama 0-100 ve son hız çok önem teşkil etmiyorsa 3 bin tl cepte kalıp a180 de gayet tercih edilir. ben 159 dan ve scirocco 160 lıktan sonra 122 liğin tatmin etmiyeceğini düşündüğüm için a200 tercih ettim yoksa direk a180 alırdım. bugün her firma aynı motorda farklı yazılımlarla seçenekler sunuyor. audi 125 ve 140 lık alfa 120 ve 170 lik bmw 136 ve 170 lik sciroccoda da 122 ve 160 lık gibi aynı motorda farklı yazılımlarla satılıyor. tamamiyle tercih meselesidir. a180 alanda mutlu olur benm gibi a200 alanda. hayırlısı olsun kazasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... yakıt değerlerinide yazarsanız karşılaştırma şansımız olur

• bu arada a200 değilde a180 ve diğer modelleri alıcaklara söylemek isterim...bütçe el veriyorsa kesinlikle xenon-led paketi alın. arka stoplar ve ön farlar çok ama çok daha farklı ve güzel oluyor. özellikle arka stoplar gece çok hoş oluyor.
  • Bu arac onden ceker mi hala? Yıl olmus 2013 cok yazık onden ceker arabalara hala bu paralari kiyip da verebilenler var, nerde sizin surus zevkiniz arkadaslar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreq

Bu arac onden ceker mi hala? Yıl olmus 2013 cok yazık onden ceker arabalara hala bu paralari kiyip da verebilenler var, nerde sizin surus zevkiniz arkadaslar?

para benim param zevkte benim zevkim buda sanırım başka kimseyi ilgilendirmez ... bu konu başlığı altında a serisi sahipleri görüşlerini paylaşıyor. sulandırmayalım konuyu lütfen!
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreq

Bu arac onden ceker mi hala? Yıl olmus 2013 cok yazık onden ceker arabalara hala bu paralari kiyip da verebilenler var, nerde sizin surus zevkiniz arkadaslar?

Konunun en apaci postu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.