Şimdi Ara

Mercedes A180d BMW 116d AUİDİ A3sportback dizel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam renault motoru mercedesin motorundan iyidir 1.6 156 hplik motor 80 senedir kullanimda en ufak bir guc yok en ufak yakit tasarrufu yok hatta 320i gibi bi arac varken c180 neden satiyor anlam veremiyorum e 180 aldim aldigima pisman oldum her seyi mercedes aracin muhtesem ama gitmiyor motor tikaniyor zaten 7g tronic at cope gitsin kesinlikle mercedese yakismiyor ha keza 3.0 larida ayni sekilde kotu cls 350 ye bakiyorum bmw 640d ye bakiyorum performans olarak daglar kadar fark var tamam sen mercedessin okeyde az biraz motor yatirimi yap ya ufak bir arge yap peki amg motorlarin inanilmaz harikada kac kisi amg aliyor kac motor satiyorsun amg olarak.

Konuya cevap olaraksa 1 serisini al gec arkana bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    Arkadaş net doğruyu yazmış.
    Makyajsız kasadaki ed dizel motor bmw nin kendi motorudur.2000 cc nin küçültülmüşüdür.
    2000 motorun kodu N47D20
    1600 motorun kodu N47D16
    Zaten bmw nin 1,6 motoru 1598cc iken
    PSA nın 1,6 hdi motoru 1560 cc dir

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Peugeot ile ortak üretim motor açınız bakınız 1.6 olan yeni 1.5ler BMW üretimi onlar da 1.6'dan bariz fazla yakıyor.

Açıp bakman gereken sensin maalesef.

@icemy nickli arkadaş yazmış zaten. Teşekkür ettim.
  • 3'ü de güzel araç, ötv indirimiz varsa %45 indirimle tanesi 55-60.000 tl'ye denk gelir ki bedava. 3'ünden de birer tane alın gitsin.

• 116d
  • ötv düştükten sonra 55 56 bin tl olmuyor hocam malesef keşke öyle olsa bende 2012 model reno latitude var 5 yıldır da kullanırım çok çok da memnunum heleki o motoru hem pratik hemde yaıkıtı o kasada fazlaca tatminkar onun için mercedesteki reno motoruymuş ön yargım yok.
    bmw 116d da 3 silindir olunca kafam kurcalandı stest sürüşü yaptım ama kısa sürdü konyadayım ankara yolu üzerinde zaten bmw mersedec auidi ankara yolunda biraz gıdıkladım arabayı ama bana sanki o 3 silindir 12 subap biraz rapmada dizelde olunca zorluycak gibi geldi atik değildi. ama iç genişlik olarak bmw auidi ve mersedecten daha geniş fakat dışardan kalıp olarak mersedec daha geniş kalıplı.
    A3 Sportback 1.6 TDI 110 hp Attraction S tronic € 19.345 62.776 ₺ 45% € 8.705 28.249 ₺ € 5.049 16.385 ₺ 498,50 ₺ 249,50 280,50 € 33.416 108.439 ₺
    yani auidi ben suan alsam opsiyonsuz böyle 80 bin oluyor
    bmw 116d normal opsiyonsuz fiyatı 115.900 ötvsiz oda 86 bin tl yapıyor
    A 180 d Style Dizel 1.461 cm
    3 109 7G-DCT 69.024 45% 1.000 119.100
    a180d de en boşu ötvsiz 88 bin
    Arkadaşlar yorumlar için herkexze tşk ederim başka marka arabalardan düşün dediler ama ben artık bi mersedec bmw yada auidi binmek istiyorum böyle bi imkanda bida gelmez ötv siz almak. zamanım var ama halen karar veremedim :)

• bmw yeni kasa 1 en doğru seçim olur sizin için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİRDE BU ÖTV DÜŞME İŞİNİ HİÇ ANLAMADIM ÖZELLİKLE ALMAN MARKALARI BMW MERSEDEC AUİDİ VW DEN HESAP EDERKEN MİKTAR HEP AZ DÜŞÜYOR BAKINIZ ÖRN: AUİDİ 108 BİN TL LİK ARABADA 28 BİN TL GÖZÜKÜYOR AMA BEN 2012 DE RENO ALIRKEN ARABANIN LİSTE FİYATI 73 DÜ BEN 49 BİNE ALDIM YANİ 24 BİN DÜŞTÜ VE FİYAT YÜKSELDİKÇE BU RAKAMINDA YÜKSELMESİ GEREKİYOR VE AYRICA O ZAMAN ÖTV 38 Dİ :) GALİBA TOK SATICI FİRMALARDA BU HEP VAR
  • Şu reno motorcu tayfaya hastayım o zaman 320 önereni linç ederim bundan sonra madem 100 bin liraya renonun taş gibi dizel motoru alınmaz, 150 bin liraya pejonun pek de başarılı olmadığı benzinli motorlu arabayı alan adam enayidir. Hoşunuza gitti mi?

bence
    tip olarak mb>audi>bmw
    iç mekan olarak audi>mb=bmw
    sürüş olarak bmw>mb>audi

sıralaması yaparım subjektif olarak. Önemli kritere göre karar verilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Şu reno motorcu tayfaya hastayım o zaman 320 önereni linç ederim bundan sonra madem 100 bin liraya renonun taş gibi dizel motoru alınmaz, 150 bin liraya pejonun pek de başarılı olmadığı benzinli motorlu arabayı alan adam enayidir. Hoşunuza gitti mi?

bence
    tip olarak mb>audi>bmw
    sürüş olarak bmw>mb>audi

PSA motorları başarısız demeye getiriyorsun? Komik.3 ve 5 serisindeki 170 lik benzinli motor gördüğüm en iyi benzinli motor,ekonomik diyeceğim utanmasam. Reno da pejo-citroen aynı geminin Fransanın ürünü ikisi de dünyaya motorlarını satıyor adamlar birbirini kötülemezken sen birini haklı çıkarayım derken diğerini gömüyorsun, hisse sahibi yapmalılar böylelerini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 11 Haziran 2016; 15:11:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

Şu reno motorcu tayfaya hastayım o zaman 320 önereni linç ederim bundan sonra madem 100 bin liraya renonun taş gibi dizel motoru alınmaz, 150 bin liraya pejonun pek de başarılı olmadığı benzinli motorlu arabayı alan adam enayidir. Hoşunuza gitti mi?

bence
    tip olarak mb>audi>bmw
    sürüş olarak bmw>mb>audi

PSA motorları başarısız demeye getiriyorsun? Komik.3 ve 5 serisindeki 170 lik benzinli motor gördüğüm en iyi benzinli motor,ekonomik diyeceğim utanmasam. Reno da pejo-citroen aynı geminin Fransanın ürünü ikisi de dünyaya motorlarını satıyor adamlar birbirini kötülemezken sen birini haklı çıkarayım derken diğerini gömüyorsun, hisse sahibi yapmalılar böylelerini.

pejonun dizel motorları çok başarılı ama benzinli konusunda herkesin aklına direk pejo mu geliyor sizin gibileri hisse sahibi yapmaları lazım asıl 170'lik motor rcz'de de kullanılıyor herkes off rcz motoru harika falan mı diyor yoksa sen mi uyduruyorsun bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmedaltair -- 11 Haziran 2016; 15:27:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hdplus

3'ü de güzel araç, ötv indirimiz varsa %45 indirimle tanesi 55-60.000 tl'ye denk gelir ki bedava. 3'ünden de birer tane alın gitsin.

ÖTV muafiyetiyle etiket fiyatı üzerinden %45 düşüş olmaz. Çünkü ÖTVden sonra KDV eklenir. Fiyat yaklaşık %31 düşer.

• quote:

Orijinalden alıntı: zallon

Bu üç araçların ancak en boş modellerine param yetiyor ötv indirimli alacağım 2017 model olacak sizce hangisini almalıyım.
    bmw 105
    mercedes 108
    auidi 107 bin
    fiyatlarıda bunlar tabi ötv inince benim alacagım ücretlere denk geliyor

Auidi derken?

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

3'ü de güzel araç, ötv indirimiz varsa %45 indirimle tanesi 55-60.000 tl'ye denk gelir ki bedava. 3'ünden de birer tane alın gitsin.

ÖTV muafiyetiyle etiket fiyatı üzerinden %45 düşüş olmaz. Çünkü ÖTVden sonra KDV eklenir. Fiyat yaklaşık %31 düşer.

Bilgilendirme için teşekkürler, keşke 1 aylığına tüm araçlardaki ötv'yi sıfırlasalarda araba alsak, trafikten geçilmez artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

quote:

Bilgilendirme için teşekkürler, keşke 1 aylığına tüm araçlardaki ötv'yi sıfırlasalarda araba alsak, trafikten geçilmez artık.

Keşke ÖTV kademeli olarak tamamen kalksa ama kısa-orta vadede mümkün görünmüyor.

• AUDİ HA NE VAR BAKMADAN YAZIYORSAK HACI :)
  • Uzun uzun tüm mesajları okuyamadım.
    Reno motorunu beğenmeyen arkadaşlar A class topiğine girip bi okusunlar Reno motoru mu yoksa Mercedesin kendi ürettiği motor mu kr sorunlara sahip sonra bizi bir bilgilendirsinler bi zahmet.
    ÖTV indirimi 5 sene satılmayacak demek mi? O zaman son 1-2 yıl eski kasa araca binilmiş olunacak hemen hemen. Bunların hepsi makyaj yedi.
    2017 de hala dünyamız yerinde duruyosa son bi güncelleme yaparsınız.
    Bir de tavsiye;
    xxx x xxxxx
    Unuttum 2. tavsiye: Çok fazla bilgi yok eğer hacim-boyut diğerlerinden küçük olmayacaksa;xxxx xx

Çok pardon yahu. En sevmediğim şeyi yapmışım. Arkadaşımız 3 araç içinden öneri istemiş ben başka 2 öneri yapmışım. Önerilerimi kaldırıyorum. 3 araç da gayet güzel, alır ve güle güle binersiniz İnşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doritoch -- 11 Haziran 2016; 20:15:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatay_igci

Mercedes renault motoru kullanıyor hüloooooo diyenlere bakmayın bmw'de peugoet motoru kullanıyordu 1.5'e gecmeden önce sanki renault motoru kullanınca geri kalan parcalarda megane'den alınma oluyor aldırmayın şu renault motoru kullanıyor diyenlere cıldırıyorum zaten nerde görsem

Hayir onceki 4 silindirdi 1.6 dizel motorda kendi uretimleriydi.

• A180

• quote:

Orijinalden alıntı: Doritoch

Uzun uzun tüm mesajları okuyamadım.
    Reno motorunu beğenmeyen arkadaşlar A class topiğine girip bi okusunlar Reno motoru mu yoksa Mercedesin kendi ürettiği motor mu kr sorunlara sahip sonra bizi bir bilgilendirsinler bi zahmet.
    ÖTV indirimi 5 sene satılmayacak demek mi? O zaman son 1-2 yıl eski kasa araca binilmiş olunacak hemen hemen. Bunların hepsi makyaj yedi.
    2017 de hala dünyamız yerinde duruyosa son bi güncelleme yaparsınız.
    Bir de tavsiye;
    xxx x xxxxx
    Unuttum 2. tavsiye: Çok fazla bilgi yok eğer hacim-boyut diğerlerinden küçük olmayacaksa;xxxx xx

Çok pardon yahu. En sevmediğim şeyi yapmışım. Arkadaşımız 3 araç içinden öneri istemiş ben başka 2 öneri yapmışım. Önerilerimi kaldırıyorum. 3 araç da gayet güzel, alır ve güle güle binersiniz İnşallah.

BEN BU KONUYU AÇARKEN BU ARAÇALRI KULLANAN ARKDAŞLARDAN YORUM BEKLEDİM HİÇBİRİNE BİLE İBNMEDEN SADECE KULAKTAN DOLMA SÖYLENTİLERLE YORUM YAZANLARA ZATEN ALDIRIŞ ETMEM. AYRICA EVET 2017 YE KİM ÖLE KİM KALA DİYORSUNUZ AMA BENİM 6 AY KALDI BU ARAÇ İŞİNİ ÇÖZMEM İÇİN O KADAR YAZILAN OLDU HANGİSİ SENİ AYDINLATTI DERSEN BENCE HİÇBİRİ SANIRIM KESEMİZE UYGUN HANGİSİ OLURSA ONU ALACAĞIZ ARTIK BMW MERCE AUDİ HANGİSİ DAHA ÇOK İNİDİRİM YAPARSA. BİRİSİ VW CC AL DEDİ :) VW HİÇ İŞİM OLMAZ BEN ONLAR KADAR ÜÇ KAĞITCI BİR MARKA DAHA GÖRMEDİM !

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.