Şimdi Ara

Mercedes A180d BMW 116d AUİDİ A3sportback dizel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üç araçların ancak en boş modellerine param yetiyor ötv indirimli alacağım 2017 model olacak sizce hangisini almalıyım.
    bmw 105
    mercedes 108
    auidi 107 bin
    fiyatlarıda bunlar tabi ötv inince benim alacagım ücretlere denk geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zallon -- 10 Haziran 2016; 1:09:51 >

• zallon Z kullanıcısına yanıt
    kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    bir arabaya 100 bin verip renault motorunu kullanmak ister misiniz
    daha açıklayıcı olun

ben tercihimi 116 dan yana kullanırım
    a serisinin görüntüsü de fena değil ama renault motoru kullanıyor
    a3 biraz daha vw nin hafif premium havası verilmiş otomobili gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkboyy

kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    daha açıklayıcı olun

Renault motoru olunca kötü araba mı oluyor
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    bmw motoruyla kıyaslanırsa evet
  • A3 ün yenisi gelecek ondan bayağı bir indirim yapıyorlar liste fiyatı üzerinden... Bunlar içinden kendim şahsen A3 ü alırdım. Hangisini almazsın dersen de A serisi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 modelini biraz daha dolu alabilirsin makyaj geleceğinden dolayı bence Audi ye bir gidin oturun konuşun hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama audi yardımcı olacaktır
  • darkboyy D kullanıcısına yanıt
    BMW motoru Peugeot motoru yalnız yıkın o gereksiz önyargıyı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    E92 320i coupe lpg uyumu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakacak olursan a3 deki motoruda skoda ve seat kullanıyor saçmalamayın lütfen kullanmadan atış yapmak ne kolay bu insanlara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

BMW motoru Peugeot motoru yalnız yıkın o gereksiz önyargıyı.

116d deki motor bmw nin kendi üretimidir yanlış bilgi vermeyelim. Makyajsız kasa 116i 118i 316i ve 320i ed modellerinde ve makyajlı 120i modellerinde belirttiğiniz peugeot motorundan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi white without pressure -- 10 Haziran 2016; 2:36:14 >
  • Adieu kullanıcısına yanıt
    önyargı değil mercedes sevdiğim bir marka 97 yılında 97 model e serisi vardı araç tam anlamıyla pamuk gibiydi severek kullandım
    yeni 1 serisi çıktığında teste gittim motor güçlü değil ancak bmw karakterinden ödün vermemiş 1.6 dizel motora göre dinamik bulmuştum
    a serisini de test ettim tasarım olarak fena değil ama ara hızlanmalarda ve pedal tepkisinde bmwnin gerisinde kalmıştı
  • quote:

kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    daha açıklayıcı olun

Dostum renault arabasına hiç bindin mi veya dci motorlu renaulta bindin mi bilip bilmeden boş yere yorum yapıyorsunuz otomobilden zerre kadar anlamayan sadece olaya algı olarak bakan bir kişiden ne beklenir ki amcamda 2016 fluence 1.6dci var gayet tatminkar keyifli,sessiz(dizele göre) bir motor
    Hem kötü bir motor olsa koskoca mercedes neden kendi araçlarında kullansın ki
  • 3 arabayi da kisa sure de olsa kullanmis biri olarak 1.16d diyorum. A180 deki renault motoru gayet basarili ayrica. Dci motor dizel uniteler arasinda basta gelen bir motordur. Onemli olan motoru kimin urettiginden ziyade, motorun isini iyi yapip yapmadigidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmen algıda seçicilik.

Mercedes o motoru kullandığı için vay be iyi motor diyeceğine pff Renault motorlu araba mı alınır diyorlar. Harbiden ilginç.

Yüzeysel bilgi hiç bilmemekten daha iyi bazen.
  • Ben a3 ü seçerdim
  • zallon Z kullanıcısına yanıt
    Mercedes renault motoru kullanıyor hüloooooo diyenlere bakmayın bmw'de peugoet motoru kullanıyordu 1.5'e gecmeden önce sanki renault motoru kullanınca geri kalan parcalarda megane'den alınma oluyor aldırmayın şu renault motoru kullanıyor diyenlere cıldırıyorum zaten nerde görsem
  • bende bu 3 araç arasındayım lakin bütçem taş çatlasa 80 bin lira. o yüzden 2. ellere bakıyorum. Forumdaki arkadaşlar 116i'yi önerdi genellikle, benimde hoşuma giti. galiba onu alacağım.

ötv düşünce ne kadar olacak? ona göre bekliyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    daha açıklayıcı olun

Dostum renault arabasına hiç bindin mi veya dci motorlu renaulta bindin mi bilip bilmeden boş yere yorum yapıyorsunuz otomobilden zerre kadar anlamayan sadece olaya algı olarak bakan bir kişiden ne beklenir ki amcamda 2016 fluence 1.6dci var gayet tatminkar keyifli,sessiz(dizele göre) bir motor

otomobilden anlamayıp bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz demişsin elimizdeki clioların resmlerini mi atayım

renault motoruna kötü demedim bmw ile kıyasladım

sizi tatmin eden fluence beni tatmin etmemiş ki beğenmemişim

• quote:

quote:

quote:

kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    daha açıklayıcı olun

otomobilden anlamayıp bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz demişsin elimizdeki clioların resmlerini mi atayım

100 bin verip renault motoru kullanmak demişsiniz daha ne diyeceksiniz olay fluence mi burada biz motoru konuşuyoruz siz fluence diyorsunuz ben zaten fluence yi övmedim ki ona bakarsanız bmw peugeot motoru kullanıyor du en son hala öyle mi bilmiyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

kaç yaşındasınız
    marka takıntınız var mı
    daha açıklayıcı olun

100 bin verip renault motoru kullanmak demişsiniz daha ne diyeceksiniz olay fluence mi burada biz motoru konuşuyoruz siz fluence diyorsunuz ben zaten fluence yi övmedim ki ona bakarsanız bmw peugeot motoru kullanıyor du en son hala öyle mi bilmiyorum.

ben a nın yürüyüşünü (bmw ye göre) beğenmedim 100 bin vermem benim teste gittiğim 2016 116d bmw nin kendi motoru

• Peugeot ile ortak üretim motor açınız bakınız 1.6 olan yeni 1.5ler BMW üretimi onlar da 1.6'dan bariz fazla yakıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.