Şimdi Ara

Mercedes amblemi çaldılar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
9.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilen varsa aydınlatsın lütfen. Alan adamlar çoluk çocuk değilse şayet ne yapıyorlar; müsait bir yerlerine takıp bastırlımış duyguları mı tatmin ediyorlar?
  • fiyatlarına bakmak lazım,, huysuz yaşlı bir ihtiiyarda almış olabilir, bisilketine takmak için söken bir çocukta olabilir,, bir sigara veya bira parasına okuturum hesabı keşin biri lamış olabilir,, meşhur soru alarm yokmuydu ??

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • On amblem a serilerinde plastik sadece mercedes amblem resmi olandan degil mi? Cokta sus olarak kullanilcak amblem degil. Bazi modellerinin arkasinda collision assist sensoru vardi. Onu calmislar mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön panjurdaki amblem dediğin kaputa monte olan büyük mercedes logosu mu yoksa kaputta dik havada duran exclusive paketlerde olan yıldız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

daçya alsaydın çalmazlardı

Ufuk inan onuda caliyorlar

git bit pazarini gez dolu var

• Gecen aylarda da motosikleti kilitlerken gormustum. Bir mercedes in armasini söküp biri ayağıyla yerde parçalamıştı. Bu durumlar artik şaşırtmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

lisede ara ara arama yapılırdı sınıflarda
    bir gün gene sabahtan arama yaptılar
    arkadaşın birinin cebinden merso yıldızı çıkmıştı
    konuyu görünce anımsadım :D

Hocam bende küçükken sokakta gördüğüm bir s classin kaputtaki logoyu calmıştım halada duruyor logo bende.

Mercedes amblemi çaldılar

Aha buda fotosu

• redferrari R kullanıcısına yanıt
    Hocam ön panjurdaki büyük amblemden bahsediyorum. Serviste 875 lira işçilikde 50-100 bişeyler yazarız dediler. Sensörlü bişey olduğu için bu kadar pahalı. Pre-safe diye bir sistemin sensörü ambleme bağlıymış. Amblemle beraber onu da sökmüşler. Distronicde diyolar.

• Radyatörün ordaki büyük amblemden bahsediyorum hocam

• cyber-shot kullanıcısına yanıt
    Sensörle beraber çalmışlar hocam. Radar ya da distronic diye geçiyo. Pre-safe adında bir sisteme bağlı.

• SmallKing1 kullanıcısına yanıt
    2014 model hocam. Radyatördeki büyük yıldızdan bahsediyorum. İyi dilekleriniz için teşekkürler.

• Araba çalınmamış amblem hallolur. geçmiş olsun
  • Bu gidişle arabayı da çalacaklar hocam altımızdan. Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: NUSR-ET

quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

lisede ara ara arama yapılırdı sınıflarda
    bir gün gene sabahtan arama yaptılar
    arkadaşın birinin cebinden merso yıldızı çıkmıştı
    konuyu görünce anımsadım :D

Hocam bende küçükken sokakta gördüğüm bir s classin kaputtaki logoyu calmıştım halada duruyor logo bende.

Mercedes amblemi çaldılar

Aha buda fotosu

Servet düşmanı

• BisikletJantı B kullanıcısına yanıt
    Çok geçmiş olsun. Özel opsiyon yoksa collision prevention assist plus diye geçiyor. Özel sipariş acc yani radarlı cruise control varsa daha da pahalı parça malesef

Çok teşekkürler hocam. Pre-safe diye geçen fren sistemine bağlı bi radar var amblemde. Ondan dolayı çok pahalı. Ne yapucam şaşırdım. Kasko karşılıyor mu acaba böyle şeyleri. Hırsızlık sonuçta. Karşılıyosa bile bi sonraki sene artış olur mu acaba?

• BisikletJantı B kullanıcısına yanıt
    Kasko sirketinizle görüşün. Çarpıp kaçmalarda kasko dilekçe ile hallediyor ( hasarsızlığın tamamı değil bir kısmı gidiyor) ancak hırsızlıkta polis tutanağı ister mi sormak lazım. Bir forumdaşın bmw sinin hayalet ve nbt çalınmıştı. Şuan üst sıralarda o konuya sorabilirsiniz bilgileri vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyber-shot -- 18 Kasım 2017; 23:21:28 >
    Hocam hırsızlıkta eğer polis tutanağı isterlerse gidip tutanak tutturayım polise. Ama hasarsızlık bozulur mu bilmiyorum. Eğer bozulmazsa boş yere sanayi de amblem arayacağıma gider serviste yaptırırım? Kasko bunu karşılar mı?

• Başıma gelmediğinden yanlış yönlendirmeyim hocam. Ama en azından hasarsızlığın bir kısmı gider malesef

Anladım hocam. Bahsettiğiniz konudaki konu sahibine mesaj attım. Umarım cevap verir. Sizde mi mercedes kullanıcısısınız?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.