aynı kıyası be yaptım. C180 peşin 43.000 Euro. Ama üzerinde 2.000 Euro daha koyup 3.20d confort plus aldım. Donanım ve aksesuarlar ikinci plandadır, ilk motora bakacaksın. 184 beygir 380 torkluk ve yakıtı tüketimi ortalama 5.5 litre olan bir dizel motor her anlamda 1.6 benzinliden iyidir.
bu muhabbetin hiçbir anlamı yok bence. Mercedes alacak adam Mercedes alır, bu kadar basit. git ikisinide önce bir kullan sonra zaten karar vermekte zorlanmayacaksın ayrıca sebep aramanada gerek yok git al...
Son Mesaja bayıldım. Önce Kullan Sonra Karar Verirsin ama anladıgım kadarıyla alıcı arkadaşın aklı bmw de aklın kalmasın gönlündekini al derim.
quote:
Orijinalden alıntı: ohara
aynı kıyası be yaptım. C180 peşin 43.000 Euro. Ama üzerinde 2.000 Euro daha koyup 3.20d confort plus aldım. Donanım ve aksesuarlar ikinci plandadır, ilk motora bakacaksın. 184 beygir 380 torkluk ve yakıtı tüketimi ortalama 5.5 litre olan bir dizel motor her anlamda 1.6 benzinliden iyidir.
Aslinda dizel motorun babasi Mersedes ama malesef son zamanlarda dizel liderligini Bmw ye kaptirdi.Arkadasimda E270 CDİ vardi inanin Bmw 320d gibi gitmiyordu birde benzinli gibi mazot yakiyordu.
aynı kararsızlıkta bende kaldım . fiyatlar ve donanımlar hemen hemen aynı olan 3.20 d confor plus ve c180k fectination 45 bin avro. tek fark biri sanruflu biri cam tavanlı.
kasa güzelliği ve kalite olarak merso önde ama yılda 20-25 bin km yapan biri olarak bmw nin motoru ve yakıt sarfiyatı beni kandırıyor. resmen arada kalmış durumdayım. bmw deki dizel motor mercedes te olsa düşünmeye bile gerek yok ama her güzelin bir kusuru var. senede 10000 km yi geçmeyen arkadaşlar rahatlıkla merso tercih edebilir. bende yeni 3 serisini beklemeye başladım. karşılaştırıp ona göre karar vereceğim.
Çok açık ve net yazıyorum. 1.6 Kompresor ve 5 vites kombinasyonunu almayın. Alacaksanız gidin 2011 cgi 1.8 7g alın...Kompresor ve 5 vitesin birleşimi berbat...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme