Mercedes C , Bmw 3 , Audi A4, Volvo S60 , VW passat, Honda Accord, Ford Mondeo, Opel Insignia, Renault Laguna, Citroen C5, Peugeot 407, Toyota Avensis, Skoda superb---------------------------------HEPSİ D SINIFINIR
quote:
Orjinalden alıntı: Biturbo
Mercedes C , Bmw 3 , Audi A4, Volvo S60 , VW passat, Honda Accord, Ford Mondeo, Opel Insignia, Renault Laguna, Citroen C5, Peugeot 407, Toyota Avensis, Skoda superb---------------------------------HEPSİ D SINIFINIR
Aynen öyle kardeş.Skoda Octavia,VolvoS40,Mercedes B ise C sınıfıdır.BU MODELLER SIK SIK D SINIFLARIYLA KARŞILAŞTIRILIYOR/KARIŞTIRILIYOR OLSA DA DOĞRUSU BU.
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
Bu yüzden artık bu segmentasyon meselesine bu kadar takılmayın derim
Sözün özü
Sanırım en yüksek katılım bulan konum bu oldu.Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Segment olayı iyice karıştı artık,özellikle Mercedes'in modelleri sınıflarken biraz zorlanıyorum.
Artık segmentlerin de içinde sınıflandırıldığını unutmayalım.D,D+ gibi.Ya da Türkçesi ile Orta-Orta Üst.
C serisi,D segmentinde bana göre.
Ama dediğim gibi,marka Mercedes olunca,sınıflandırma yapmak güç oluyor.
Mercedes C serisi D sınıfına girer diğer adıyla orta üst sınıf sınıf
Takılmayın bu kadar sınıf olayına.Keyfini çıkartın yıldızın..
Biri Mercedes Türkiye ye mail atsın...
Onlarda çözemezse sınıfsızlıktan açıkta kalacak bu araba... Biri bizi durdursun...
Benim bunu sorma sebebim eğer C serisi C sınıfıysa E serisi mi D sınıfı olacaktı bunu öğrenmekti.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme