Şimdi Ara

Mercedes-Benz E-Class prototipi, Almanya’da test edilirken yakalandı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atayum

Arkadaşlar Allah aşkına şu arka stoplardan sadece ben mi tiksiniyorum. Bi sevemedim gitti

Aynen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

C serisinin buyutulmus hali gelecek.

Ya da S'in küçültülmüşü, aynı şey :)

İç mekan direk S zaten.
  • Güncel c serisi benim gözümde gelmiş geçmiş en iyi tasarimlardan birisiydi buda ona benziyor galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamuflaja gerek yoktu ki, güncel c'nin az büyüğü olacak işte, matruşka ürünler serisinden bir başka nane. Sıktı artık bu tasarım anlayışı. Hiçbir modelin kendine has tasarım karakteristiği kalmadı.
  • W212 FL gibi bir arac surmussun piyasaya, illa degistirecem diyorsan icine S yap sur gitsin tekrar. Matruska gibi hepsi birbirine benziyor sadece boyutlar farkli.
  • Simdiki E bunu parcalar
  • Mercedes'in bu yeni tasarım anlayışını ben sevemedim.

Bu tasarım S serisinde büyük boyutlardan ötürü güzel duruyor ama C serisinde çok kötü duruyor. Bunda da güzel durmamış.

W204 FL C serisi, W212 FL E serisi efsane tasarımlar olarak kalacaklar.
  • yorumların aksine bayılıyorum bu tasarıma keşke güncel kasayı hemen değiştirseler hiç sevmiyorum şu anki e kasayı arkadaşlarında dediği gibi en güzeli kedi gözlü e kasa ama şu anki c ve s ile aynı şekil gelirse belkide w211 kasa kadar güzel bir e serisi ile karşılaşabiliriz görmekten zevk alıyorum bu aracı

Mercedes-Benz E-Class prototipi, Almanya’da test edilirken yakalandı.
  • Tasarım anlayışı VW'de değişince millet saydırıyordu ama maliyeti kısmak için hepsi aynı şeyi yapacak.

Adam CLS gibi bir şahesere Çin malı tableti koymayı uygun gördükten sonra biz ne desek boş gerçi. Yapıyorsan Audi gibi yap bari, emanet duruyor bunlarınki resmen.
  • İyi ki bir S-Class çıkardı bunlarda, her arabası kopyala-yapıştır oldu. Nerde o w211.
  • Tasarımı eleştiren arkadaşlar, bir araba tasarlayın, mercedesin Yarısı kadar olsa yeter, bir paylaşın.

• konuda e yazmasa ben c derdim.
  • W211 <3

Bu arada geçenlerde BMW'ye söven sıvayan birisi vardı hani hani Mercedes'i örnek gösteriyodu hani hani nerdesin

• C serisi ile S serisi arasında tasarım olacak. Arka stoplar klasikleşmiş şekilde devam edecektir.

• 2006-2012 model s classların arkası efsaneydi bu yeni tasarım anlayışında o arka farlar bencede hiç olmamış. S class'da gene güzel duruyorda arabanın boyult ufaldıkça o kadar çirkinleşiyor duruşu
  • yeni c den sonra içi çok sönük ve demode kalmıştı. yeni nesil iç tasarım geliyor. ayrıca yine anti sportif arka tasarım daha spor olucak yani bu sefer 10 numara bir e klasse geliyor. umarım güncel gündüz ledlerini değiştirmezler aracın en hayran olduğum şeyi
  • BMW'yi elestirirdik bircogumuz tasarimlari birbirine benziyor diye. Mercedes'in ne farki kaldi

• Passat killer

• w124>w210>w211 gerisini salla
  • soyu tükenmeden param olsa şuan bir tane e serisi alırım..!!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.