Şimdi Ara

Mercedes-Benz GLB'nin Türkiye lansmanı gerçekleştirildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    XC60 GLC nin rakibi GLB nin değil. Discovery sportta aynı şekilde D segment. GLB kompakt C segment.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

XC60 GLC nin rakibi GLB nin değil. Discovery sportta aynı şekilde D segment. GLB kompakt C segment.
    Kompakt C segmentte bana 4.63 metre ve bagajı 560 litre başka araç gösterir misin? Araç boyutuna göre sınıflandırılır numarasına göre değil. Bu aracın ölçüleri GLC ile nokta virgül hariç aynı. Ayrıca çıplak gözle yanyana GLC ve GLB inceledim, GLC bu aracın yanında satmaz.Arka koltuk ve bagaj rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 16 Haziran 2020; 15:32:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiretinMarjinalCocugu

Mercedeslerde en sevdiğim özellik 1.3 motor otomobillerini neredeyse 2.0vergi dilimine giren otomobillerden daha pahalıya satmaları

Bu arada GLB, A4'ü anca kışlık lastiklerinin getir götürünü yapar
    Mercedes C Class 1600 cc ve Audi A4 2000 cc araçlar hep aynı fiyata satılır bu böyle. Satış rakamlarına bakarsakta adamlar bu işi becerdi.

Bence bu audinin veya bmw'nin sorunu :) Aynı paraya büyük motorlu olmasına rağmen aracını satamıyor. Üstelik onlarında 1600-1400cc araçları var..

Mercedesin satış rakamları ortada.

Mercedes-Benz GLB'nin Türkiye lansmanı gerçekleştirildi

• YEY Y kullanıcısına yanıt
    mercedes in 8 kompakt modelinden biri GLB. C segment. Tartışmaya kapalı konu.

In future, the family of compacts from Mercedes-Benz will comprise eight models, because there will be a successor to the current GLA. The two complement each other perfectly: The GLB is the most functional and most spacious representative of our compact class family, whereas the new GLA will be positioned as the sporty brethren for lifestyle-oriented customers. With this clear positioning, both are rather unique in the segment of compact SUVs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 16 Haziran 2020; 16:2:44 >
  • Ülkemizin malesef ilginç yanı 406 bin fiyatı olan aracı galericiler 550 den ilanalara koymuş bile. Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamak gerçekten güç. Herhalde gelen araçları bitirmeye çalışıp kendilerin almaya mecbur bırakmaya çalışıyorlar.
  • Şahsen bayi fiyatına verse , hatta 20-30 bin altına bile verse galeriden almayı düşünmem. Yani belki Clio gibi bedeli düşük araçlar için düşünebilirim de , premium segment bu kıymette araç için , bir de liste fiyatının üzerinde parayı kim verir çözemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Mercedes C Class 1600 cc ve Audi A4 2000 cc araçlar hep aynı fiyata satılır bu böyle. Satış rakamlarına bakarsakta adamlar bu işi becerdi.

Bence bu audinin veya bmw'nin sorunu :) Aynı paraya büyük motorlu olmasına rağmen aracını satamıyor. Üstelik onlarında 1600-1400cc araçları var..

Mercedesin satış rakamları ortada.

Alıntıları Göster
    DS gümbür gümbür geliyor. DS 9’da çok satacak.

• ds bende beğeniyorum ds7 etilerde inceledim, bagaj ve arka koltuk azıcık daha büyük olsaydı kesinlikle şu an sıfır km almıştım. Ancak GLB'ye öyle bir tasarım yapmışlar ki iç hacim olarak DS7, GLC falan hepsinden açık ara büyük ve rahat.
  • YEY Y kullanıcısına yanıt
    Hacim ile sınıf belirlenemez. Aracın malzeme ve motor sınıfı a serisi bu yüzden c segment oluyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.