Online'da bir sürü GLC var, isler demekki cidden kötü |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (363. sayfa)

-
-
BMW'de de tam aksine araba yok, 3 serisi siparis verdim 1 ay bekleme süresi var
Mercedes son 1 yilda cok rezil isler yapti, ettigini buldu, bana %5 özür indirimi verdiler genede isim olmaz bu kenar mahalle esnafiyla, stoklari full ama hala indirim yapmiyorlar
-
Neden %5 özür indirimi verdiler?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kaporami iade etmediler, almanyaya yazmistim, ayni gün iademi yaptilar, 2 ay önce arayip telafi edelim dediler ama amatörlerle calismiyorum dedim, hala kaporasini alamayan var, ben ayni süreci tekrar yasamak istemiyorum dedim
-
7-8 adet araç açtılar dün ve evelsi gün mevcut talebin %3 karışlamaz online açılan glc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarosrs -- 23 Nisan 2024; 21:46:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bayilerde hazir GLC 2024 var, bütün modeller var, sadece c43 yoktu, elektriklide indirim gelecek
-
oran belli mi? %10a sokmazlar heralde.
-
Oran belli degil ama artik mecburlar, gecen hafta bmw aldim, bmw'de indirim vardi, (g20 %6 digerleri %3, elektriklilerde saglam indirim varmis ama ilgilenmedim) borusanda yarim saat benim st'yi bekledim, cok yogundu, mercedes bom bostu, onlarda indirim yapacak, beklemede kalin.
-
Bütün modeller var ? Çok eneteresan c43 saydığınız modele göre ulaşımı daha rahat bir araç glc bayide hazır hiç denk gelmedim birde 2024 modeline hiç zaten 2024 ler bu hafta bayilere dağıtılmaya başlandı gibi glc serisnde c43 mayıs ayı içinde 14-15 boşta araç var
Kaan kaça aldın 320 yi
Bayi kotalarında araç var arkadaşlar , Glc , E vs bulunabiliyor
Tek bulabildigim beyaz 2023 c43'tü, GLC icin simdi gidin bayiye haftaya alin, mercedes indirim yapmadigi sürece araba satamaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan85 -- 24 Nisan 2024; 13:59:56 > -
fiyatlar 3250 ile 3520(edition) arasinda degisiyor, benimki 3268 bin lira
-
Hocam ne kadar dediler c43 e?
5 milyon üstü opsiyonlarla beraber, kafamdaki rakkam max. 4.5 milyondu ama inerler 5'in altina, elektrikli satmaya calisiyorlar, tesla etkisi. BMW 3.30 gelse 245 bg yeterli aslinda.
-
C43 de şanzıman, şehir içi kullanımlarda sıkıntılı. Alacak olan c200 e biner gibi rahat gezemez. Motor da biraz problemli, arıza yapıp aylarca çözülemeyen araçlar var. Alacak olan varsa dikkat etsin bunlara. Kaynak: bir dost
Motor Sürekli Arıza Lambası Yakıyor dediğin gibi serviste çözüm güncelleme diyor arkası yok :)
Mayıs ayı teslim c43 araç çok var
Arıza lambası olsa yine iyi, yürümeyen ve sorunu çözülemeyen araçlar da var (mış).
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X