< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (390. sayfa)

-
-
Listeler güncellenmese de indirimler online satışa yansımış. Bir çok seri aynı şekilde devam ediyor gördüğüm kadarıyla . Sadece glc de bir miktar zam var gibi geldi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
C kasa makyajı ne zaman bilen varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2025’te gelir makyaj genelde 4. Sene geliyor.
Kredi kartı ile araç satışı yapan MB bayisi varmıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: pokerface_83
Kredi kartı ile araç satışı yapan MB bayisi varmıdır.Sıfır arac ise sanmıyorum. Çünkü parayı direkt mercedes ana şirkete oduyorsunuz. Faturayı bayii değil MB AŞ kesiyor. Onlar da Kart kabul etmiyordu.
takas kampanyası gelir mi, e yahut glc geçeceğim
-
başka grup mu var yoksa herkeste para mı bitti
-
Bura öldü gibi , muhabbet mb forum ve whatsup gruplardan devam ediyor
Zaten sistemide çözdü insanlar, araçta bulunuyor pek espirisi kalmafı
whatsapp grupları link var mı
-
bu yıl hiç mesaj yazılmamış konu ölmüş mart geldi. şubatta zam gelmiş sanırım araçlara.
-
Mercedesciler koptular konudan..
online satış azaldı.
GLC 180 kullanıp yorum yapabilecek var mı performansı hakkında?
-
Ben düşünüyordum ancak araç çok boğuluyor. 1.5 Motor o kasaya yetmiyor 120 sonrası sonrası yüksek devir çeviriyor. C Kasaya süper gidiyor ancak glc için ufak kalmış
-
a200 düşünüyorum 2023 model hybrid versiyonları ama galiba 2026da satıştan kaldırıcakmış a ve b serileri aracı aldıktan sonra çok bir değer kaybı yaşar mı diye yeni 2025 1 serilerini düşünmeye başladım ne düşünüyorsunuz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X