Teyitli mi hocam çok araç var bekleyen < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (386. sayfa)

-
-
mercedesin geçen yıllarda takas kampanyasını deneyimleyen var mı?
-
kullanılmaya başlanmış. sosyal medyada postlar düşüyor
-
mercedes yine zam yapmış malesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navarchs -- 1 Eylül 2024; 9:1:24 > -
bir araba gümrekten 1 ayda çıkamaz mı ya? üstüne 2 kezde zam yaptılar. çok sinirlendim, vazgeçmeyi düşünüyorum. kaporayı iade almakta zorluk yaşanıyor mu, bilginiz var mıı?
-
Kaporayi rahat alirsinizda yansitmayabilirler size zamlari su ortamda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 1 Eylül 2024; 11:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%10 zam yapilmis,uzun zamandir diyordum diger markalara gore mercedes ucuz kaldi diye.
insallah oyle bir yetkileri vardir da yansitmazlar. surecin bu kadar uzun surmesi de bi ayri sacmalik. 1 ayi gecti 15 gun daha surecek belki. arac gelmeden odeme kabul etmiyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zam sonrası ornegin a sedan en donanimli versiyon (19 jant , kirmizi ekstra renk vs) 2.970.000 gorunuyor. 2. elde 5 bin km de olan benzer araclari 2.4 e satamiyorlar. ilanlar duruyor ne zamandir. bu durumda sifir almanin anlami kalmadi gorunuyor.
diger modellerde de benzer durum var. ben arac alacak olsam ikinci elden baglarim 5-10 bin km de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 1 Eylül 2024; 20:26:32 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Online fiyatlara bakmayın
Tüm bayileri arayın
En ucuz veren bayiden alın
Bazı bayilerde ufak hasarlı araçlar var
Pazartesi itibariyle 2.eldede yukseltirler fiyatlari satanlarin cogu anlik takip etmiyor fiyatlari
“Me geliişmelerinin paylaşıldığı grup”
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
@emreq
Emre bey selamlar. Mercedes Me üzerine sosyal medya da yoğun bilgi kirliliği var. Bu konudaki son durum hakkında bilginiz var mı? Benim özelde EQE aracım var, sizin tavsiyenizle 2023 sonu almıştım, gayet memnunum. Ama bu Mercedes Me olayı canımızı sıkıyor açıkcası. Tekrar selamlar, saygılar.
Emre bey selamlar. Mercedes Me üzerine sosyal medya da yoğun bilgi kirliliği var. Bu konudaki son durum hakkında bilginiz var mı? Benim özelde EQE aracım var, sizin tavsiyenizle 2023 sonu almıştım, gayet memnunum. Ama bu Mercedes Me olayı canımızı sıkıyor açıkcası. Tekrar selamlar, saygılar.
hocam şu forumda canhıraş bir şekilde tartışıyorlar konuyu, görünün o ki büyük bir belirsizlik söz konusu;
mercedes benz club türkiye
Mercedes Me Connect Kapatıldıhttps://mbclubtr.com/index.php?threads/mercedes-me-connect-kapatildi.45535/page-110 -
Sağ olun.
İhtara katilin katilin ki acsinlar.Nabiz yokluyorlar suan eger orgutlenme olmazsa beklemeyin soyleyim.
Ben gorustum 383 kodlu acitiklari arabalar var ama yeni sattiklari bunlar bizimkiler satildi bitti mantigi ile gormezden gelinecek orgutlenme olmazsa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X