Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (386. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.797
Cevap
299
Favori
715.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teyitli mi hocam çok araç var bekleyen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mercedesin geçen yıllarda takas kampanyasını deneyimleyen var mı?

• kullanılmaya başlanmış. sosyal medyada postlar düşüyor

x (formerly twitter)
    Yaser Ç. (@YaserCet) on X
    https://x.com/YaserCet/status/1829949104840941590
  • mercedes yine zam yapmış malesef.

fiyat.mercedes-benz.com.tr
    Mercedes-Benz Fiyat Listesi
    https://fiyat.mercedes-benz.com.tr/model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navarchs -- 1 Eylül 2024; 9:1:24 >
  • bir araba gümrekten 1 ayda çıkamaz mı ya? üstüne 2 kezde zam yaptılar. çok sinirlendim, vazgeçmeyi düşünüyorum. kaporayı iade almakta zorluk yaşanıyor mu, bilginiz var mıı?

• navarchs kullanıcısına yanıt

Kaporayi rahat alirsinizda yansitmayabilirler size zamlari su ortamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 1 Eylül 2024; 11:32:37 >

%10 zam yapilmis,uzun zamandir diyordum diger markalara gore mercedes ucuz kaldi diye.

• EUS E kullanıcısına yanıt
    insallah oyle bir yetkileri vardir da yansitmazlar. surecin bu kadar uzun surmesi de bi ayri sacmalik. 1 ayi gecti 15 gun daha surecek belki. arac gelmeden odeme kabul etmiyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zam sonrası ornegin a sedan en donanimli versiyon (19 jant , kirmizi ekstra renk vs) 2.970.000 gorunuyor. 2. elde 5 bin km de olan benzer araclari 2.4 e satamiyorlar. ilanlar duruyor ne zamandir. bu durumda sifir almanin anlami kalmadi gorunuyor.

diger modellerde de benzer durum var. ben arac alacak olsam ikinci elden baglarim 5-10 bin km de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan450 -- 1 Eylül 2024; 20:26:32 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Online fiyatlara bakmayın

Tüm bayileri arayın

En ucuz veren bayiden alın

Bazı bayilerde ufak hasarlı araçlar var

• volkan450 V kullanıcısına yanıt

Pazartesi itibariyle 2.eldede yukseltirler fiyatlari satanlarin cogu anlik takip etmiyor fiyatlari

• “Me geliişmelerinin paylaşıldığı grup”

• @emreq
    Emre bey selamlar. Mercedes Me üzerine sosyal medya da yoğun bilgi kirliliği var. Bu konudaki son durum hakkında bilginiz var mı? Benim özelde EQE aracım var, sizin tavsiyenizle 2023 sonu almıştım, gayet memnunum. Ama bu Mercedes Me olayı canımızı sıkıyor açıkcası. Tekrar selamlar, saygılar.

• emreq E kullanıcısına yanıt
    Emre bey selamlar. Mercedes Me üzerine sosyal medya da yoğun bilgi kirliliği var. Bu konudaki son durum hakkında bilginiz var mı? Benim özelde EQE aracım var, sizin tavsiyenizle 2023 sonu almıştım, gayet memnunum. Ama bu Mercedes Me olayı canımızı sıkıyor açıkcası. Tekrar selamlar, saygılar.

• zad1986 Z kullanıcısına yanıt

hocam şu forumda canhıraş bir şekilde tartışıyorlar konuyu, görünün o ki büyük bir belirsizlik söz konusu;

mercedes benz club türkiye
    Mercedes Me Connect Kapatıldı
    https://mbclubtr.com/index.php?threads/mercedes-me-connect-kapatildi.45535/page-110
    Sağ olun.

İhtara katilin katilin ki acsinlar.Nabiz yokluyorlar suan eger orgutlenme olmazsa beklemeyin soyleyim.

Ben gorustum 383 kodlu acitiklari arabalar var ama yeni sattiklari bunlar bizimkiler satildi bitti mantigi ile gormezden gelinecek orgutlenme olmazsa

• 
Sayfa: önceki 384385386387388
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.