Şimdi Ara

Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (388. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
7.797
Cevap
299
Favori
715.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    382 kodlu iletişim modülü var mı diye muhakkak bakın. 362 veya 383 olan araçlarda şu an için mercedes me açılmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim hocam, modül vs hakim olduğum şeyler değildi, öğrendiğim iyi oldu, dikkat etmem gereken başka bir şey var mıdır peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 21 Eylül 2024; 22:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana mercedes'ten mail geldi, mercedes me Id sözleşmesi falan yazıyor, başka böyle mail alan var mı?

benim araç 3 aylık, sadece yeni satılanlara gelecek deniyordu, bizi de mi kapsama aldılar acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_BUTZ -- 23 Eylül 2024; 17:35:48 >
  • The_BUTZ T kullanıcısına yanıt
    O email mercedes hesabı olan herkese geldi. Araçtan bağımsız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E180 AMG geliyor mu beyler? Sipariş etsek ne kadar sürer acaba? Bilgisi olan var mı?

• Ben EQS SUV 580 İÇİN nisan mayıs 2025 teslim edilicek dediler bana

• bu araçta eksi yok herşey artı :)

• Gelecek araç fiyat varmı ki

• Merhaba, mercedes onlineda fiyatlar yükselmiş gibi görünüyor. Yapılan yüzde 3-4 civarı indirimler mi kalktı?

• Okasapo O kullanıcısına yanıt

Kampanya daha tanimlanmamis sanirim onun etkisi.

• Böyle saçma sapan bir arabayı ne diye paylaşıyorsun ozaman ne alaka bende eqs gibi güzel fiyattan stoklu filan gelicek zannetim.

• bu elemani dikkate alma, ben baya once engelledim. 6 ay once de almanyadan 180 bin euro ya araba siparisi verdim, me var mi falan diye abuk subuk seyler paylasiyordu. ya ergen dalga geciyor ya da akil sagligi iyi degil.

• volkan450 V kullanıcısına yanıt

Mercedes in zam oranları bmw nin vs yanında çok düşük kalmıştı. Önceden fiyatlamadan ziyade geç fiyatlama oldu.

• UNNL U kullanıcısına yanıt
    Hocam Bmw ile ne alakası var , arkadaşın söylediği başka bir şey, euro bazında bu kadar artması normal değil, sürekli geçiriyorlar

• volkan450 V kullanıcısına yanıt
    Kur baskısıyla pek alakası yok bu durumun. Nasılsa yılsonu indirimi yapacağız, fiyat algısı da millette zaten yok zammı bu. Ayrıca enflasyon hala yüksek olduğu için ileri tarihli kur hesaplanıyor ilk zam olduğunda dediğiniz fark oluyor. Kısa sürede normalleşir.

• 
Sayfa: önceki 386387388389390
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.