< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Mercedes-Benz Online Araç Alma Rehberi ( mercedes almayan kalmasın ) (6. sayfa)
-
-
Buyrun kırmızı cla 4 matic (:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun :)
-
Bu ilk defa geldi gibi
Aynen birşeyler var ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
daha oncede gelmıstı
-
St ile görüştüm dün. Mercedes Almanya çok fazla araba getirecekmiş bu şekilde daha çıkanlar bir şey değil demişti. Belki de aynı korelasyon da birden fazla araba geliyor olabilir.
İlk defa değişik geldi bugün.geçen günlere göre baya az giriyor şuan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
19 mayıs tatil herhalde
açıklamış zaten yukarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş sağolsun mesajımı alıntılayıp açıkladı. Bu kadar pür dikkatliysen keşke onada baksaydın
-
GLA'lar ne durumda, gözüne çarptımı hiç hocam?
-
Gla
Glb
Glc
Dönem dönem çıkıyor
Takip ederseniz alabilirsiniz.
İnşallah oraya gelirim
-
merak etme onu da gördüm, arkadaş zaten konu açarak yardımcı olmuş, ayrıntı da vermiş, aynı sorulari tekrar tekrar sormayalım, yormayalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oof mahmut sen ne yoran adamsın ya, alakan olmadığı her konuda böyle mesajlar ayıklayıp bunları yazıyorsun sürekli. Görüp yazmışsan daha da vahim durum. Yoran kim? Arkadaşımız ana sayfaya daha birşey editlemedi, insanların 5 sayfa post okuyacak vakti olmayabilir. Git başkasına yap şöyle şeyleri, beni pas geç kardeşim
-
5 sayda post okumaya vaktiniz yoksa hepsi sitesinde yazıyor hocam zaten.teker teker tm sorular cevaplı online storeda.her gün biri sizin gibi cevaplanmış soru sorarsa dolup taşıyor bir süre sonra konu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzhan2338 -- 19 Mayıs 2023; 13:35:30 > -
Dün yazdım onu, o an yoktu zaten şuan stok bekliyoruz. Diğer arkadaşımız forumda açılan a'dan z'ye her konuda bunu yazdığı için biraz triggerlandım
-
Biraz bot geçmişine baktım, saatler çok ilginç ve modellerde üst üste aynı stok girilmiş. Yada biri alıp, ödeme yapamayınca tekrar stokmu giriyor acaba?
-
Evet ödeme tamamlanamayınca tekrar giriyor.
Sistemde sorunlar var.
Tüm çıkan araçların satılması söz konusu değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X