|
Bildirim
Mercedes-Benz şaşırtmıyor. Otomobil'in mucidi Karl Benz'in miras bıraktığı markadan daha azı beklenemezdi.
|
Almanlar sazı gene aldı eline, Tesla'nın işi zor gibi
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kia ev6 ya çok benziyor. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 14 Nisan 2022; 15:52:05 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hömmgüzel -- 14 Nisan 2022; 15:43:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2y -- 14 Nisan 2022; 16:34:30 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borayeris -- 14 Nisan 2022; 16:37:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greylights -- 14 Nisan 2022; 16:38:02 > |
km'de 1.6 lira yakan dizel mi bu astra j?füsun değil mi bu başka türlü mümkün değil diyorum yani bi 1.4t astra j kullanıcısı olarak.hesap iyi de alete 2 milyon verince bi anlamı olmuyor 300 bin veririm ben 10 senede artı şarj istasyonuydu bittiydi derdi olmaz.ben sıcak bakmıyorum bu elektrikli işine bataryası bitince çöp.işte yakıyor insanlar teslaları batarya değişimine araba parası istenince. |
Bu işte Çinliler geleceğin yıldızı olacak diye düşünüyorum. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |