Şimdi Ara

Mercedes C 200 CDI (Blue efficiency) almayi dusunuyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 kasasi yakinda makyaja giricek diye biliyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: roswellx

tabii ki beyaz yada acayip griden alicam, kapkara camlarla nasil bir durusu var bmw 3 serisi .ok yemis dicem simdi birileri kizicak :)

Bencede dizayn konusunda yeni c kasa çok başarılı
    Ama siz aracınızı almadan birkerede 320d sürün
    Sadece sürün
    Sürüş dinamikleri olarak serilik olarak sizin araçtan daha iyi olduğunu görürsünüz :)

Neyse siz kafanızda aracı belirlemişsiniz
    Şimdiden hayırlı olsun demek isterim
  • Bizim aile de 220 cdi var...

400 tork olsa gerek... Çok güçlü bir araç.. Ama içi çok dar (bana göre) ben sığmıyorum mesela...
  • Arkadaşlar kim Türküm derse Türktür bu yazışmalar çokkkkkkkkk ayıp hele başbakanın bile ben gürcüyüm dediği şu zamanlarda ki türküm diyenleride görüyoruz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ne tesadüftür ki bende bulgaristan da 2003 model C220 cdi ye biniyordum.
    21 milyara geliyordu fiyatı
  • e biz zaten TURK oldugumuz icin kovulduk bulgaristan'dan. Ben buraya(bulgaristan) universiteye geldim... liseyi istanbul sisli lisesinde bitirdim.... ozgecmis gibi oldu biraz. en cok ne koyuyor biliyor musunuz ? Bulgaristan'da sen TURK'sun deyip hor gorenler var bunu "ANLAYABILIYORUM" ama Turkiye'de sen "GAVURSUN" denildiginde cok gucume gidiyor(du). Eskidendi bunlar,kucuk ikendi . Artik muhatap olmuyorum bu tur insanlarla o kadar.. Insanin kendisini vatansiz hissettiriyor bazen bu tur yaklasimlar. Sabir ve irade lazim bu tur travmalari atlatmak icin... Neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: roswellx

e biz zaten TURK oldugumuz icin kovulduk bulgaristan'dan. Ben buraya(bulgaristan) universiteye geldim... liseyi istanbul sisli lisesinde bitirdim.... ozgecmis gibi oldu biraz. en cok ne koyuyor biliyor musunuz ? Bulgaristan'da sen TURK'sun deyip hor gorenler var bunu "ANLAYABILIYORUM" ama Turkiye'de sen "GAVURSUN" denildiginde cok gucume gidiyor(du). Eskidendi bunlar,kucuk ikendi . Artik muhatap olmuyorum bu tur insanlarla o kadar.. Insanin kendisini vatansiz hissettiriyor bazen bu tur yaklasimlar. Sabir ve irade lazim bu tur travmalari atlatmak icin... Neyse

Yukarıda bir arkadaş biz için demişki BULGAR TÜRKÜ

Kendisine aynen şunu sordum Türk Bulgarı varmıdır

Türk Almanı varmıdır?

Türk ingilizi varmıdır?

E doğal olarak cevap verilemedi

Bulgar Türkü yoktur

Bulgaristanlı Türkler vardır

İşte dedimya insanlara biraz tarih kitabı okumasını öneriyorum

Bu ülkede yaşayıp bu ülkeden bihaber yaşamak ancak böyle olur..

Neyse ben tüm mesajları yönetime ilettim

Konu kaldığı yerden devam edecek

C200CDI güzeldir güzel :)

• arkadaşlar forumla alakasız konuşmalar başlamış.kim kendini ne hissediyosa odur.burda araba konuşulur benim bildiğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: justiceman

arkadaşlar forumla alakasız konuşmalar başlamış.kim kendini ne hissediyosa odur.burda araba konuşulur benim bildiğim.

Bencede öyle
    Durumu yöneticilere aktardım
    3saat önce
    Ama bir yönetici dahil ilgilenmedi bu durumla

Gereksiz mesajlar silinip konuya devam edilsin diye en az 4 tane mesaj attım ama tık yok

Sonra donanımhaber neden bozuluyor oluyor

Yeterli yöneticisi olsa böyle olmaz bu iş
  • siz 60.000'e alabileceksiniz. Biz ise en az 120.000 YTL'ye. AB'ye kim girdi acaba biz mi? Biraz daha vergi! Olacak!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastkhan -- 14 Ağustos 2008; 16:01:45 >
  • keske yapabilecegim birsey olsaydi... siyasi konulara girmesek hepimiz icin daha iyi olur. eger dalga geciyor gibi anlasildiysa 60bin, o zaman bu konu silinsin. amacim bilgi toplamak ama sanirim kullanan arkadaslarin girdi bir site degil donanimhaber..
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Aracı nereden alacaksınız?
    ALMANYA?
    Yoksa Türkiyedeki engelli vatandaşların yararlandığı kanundanmı yararlanacaksınız?

Engelliler 1600 cc ye kadar olan binek araçları indirimli alabiliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.