Şimdi Ara

Mercedes C 200 CDI (Blue efficiency) almayi dusunuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://cache.jalopnik.com/assets/resources/2007/01/c_class_official.jpg

Bu arabanin baz versiyonunu almayi dusunuyorum. 0km yaklasik 60bin ytl'ye gelicek.

sorum su:

kullan(mis)an arkadaslar acaba artilarini eksilerini buraya yazabilirler mi...

• Aracı nereden alacaksınız?
    ALMANYA?
    Yoksa Türkiyedeki engelli vatandaşların yararlandığı kanundanmı yararlanacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Aracı nereden alacaksınız?
    ALMANYA?
    Yoksa Türkiyedeki engelli vatandaşların yararlandığı kanundanmı yararlanacaksınız?
    bulgaristan
  • quote:

Orijinalden alıntı: roswellx

bulgaristan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: roswellx

bulgaristan

Demek benim memleketten alacaksın :)
    Türkiyeye getirmeyi düşünüyormusun yoksa orada kullanmak içinmi ?
    Birde 200cdi yerine 220 cdi tercih etmeni öneririm
  • quote:

quote:

bulgaristan

Demek benim memleketten alacaksın :)
    Türkiyeye getirmeyi düşünüyormusun yoksa orada kullanmak içinmi ?
    Birde 200cdi yerine 220 cdi tercih etmeni öneririm

Alıntıları Göster
    neden CDI 220 oneriyorsun ?
  • quote:

Aracı nereden alacaksınız?
    ALMANYA?
    60 bin ytl'ye alınacaksa zaten en kaliteli üretimlerden biri olan aracın eksi yönleri hayli hayli görmezden gelinebilir. şimdiden hayırlı olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Çünkü bir önceki kasada her iki motor ilede seyehat ettim c220cdi daha performanslı vede tüketim olarak farkı yok
  • quote:

quote:

Çünkü bir önceki kasada her iki motor ilede seyehat ettim c220cdi daha performanslı vede tüketim olarak farkı yok

Alıntıları Göster
    bu seriye hastayım. alacağım inşallah birgün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scan

bu seriye hastayım. alacağım inşallah birgün :)

Alıntıları Göster
    su anda kullandigim arac 100 hp 130 hp arabaya bindim daha fazlasi lazim degil bana vergisiydi aradaki fiyat farkiydi derken aracin maliyeti baya yukselir 220 CDI ile. Sunu belirteyim hemen, normal 200 CDI ile 220 CDI arasinda tuketim olarak fark yok. Ancak 200 CDI Blue efficiency ortalama 5.4 lt yaziyor fabrika verilerinde ayni verilerde normal 200 CDI icin 6,1 ve 220 CDI icinde 6,1 yaziyor. dedigin gibi normalleri arasinda tuketim farki yok ama blue efficiency ile tuketim farki var

• quote:

su anda kullandigim arac 100 hp 130 hp arabaya bindim daha fazlasi lazim degil bana vergisiydi aradaki fiyat farkiydi derken aracin maliyeti baya yukselir 220 CDI ile. Sunu belirteyim hemen, normal 200 CDI ile 220 CDI arasinda tuketim olarak fark yok. Ancak 200 CDI Blue efficiency ortalama 5.4 lt yaziyor fabrika verilerinde ayni verilerde normal 200 CDI icin 6,1 ve 220 CDI icinde 6,1 yaziyor. dedigin gibi normalleri arasinda tuketim farki yok ama blue efficiency ile tuketim farki var

Alıntıları Göster
    quote:

Ben düz c200cdi sandım
    Bu ozaman daha az co2 daha az havayı kirleten vede daha az yakan bir motor yani :)
    Güzelmiş
    Ben size sıfır almak yerine 2.el almanızı önereceğim 10-15.000 leva farkeder nereden baksanız

• quote:

quote:

Ben düz c200cdi sandım
    Bu ozaman daha az co2 daha az havayı kirleten vede daha az yakan bir motor yani :)
    Güzelmiş
    Ben size sıfır almak yerine 2.el almanızı önereceğim 10-15.000 leva farkeder nereden baksanız

Alıntıları Göster
    dostum hem satan yok, hemde buradaki 2. elcilere pek guvenemiyorum. hele hele bmw , merso oldugu zaman arabanin anasini aglatiyorlar burada biliyor musun bilmiyorum... 2. el bulamadim soyle uygun fiyata bulabilseydim dusunebilirdim ama 2. eli bile yok bu aletin nasil istir anlamadim

• quote:

dostum hem satan yok, hemde buradaki 2. elcilere pek guvenemiyorum. hele hele bmw , merso oldugu zaman arabanin anasini aglatiyorlar burada biliyor musun bilmiyorum... 2. el bulamadim soyle uygun fiyata bulabilseydim dusunebilirdim ama 2. eli bile yok bu aletin nasil istir anlamadim

Alıntıları Göster
    133 gr/km emisyon degerleri, bence cok iyi
  • quote:

133 gr/km emisyon degerleri, bence cok iyi

Alıntıları Göster
    resimde ki en boş olan mı
    ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: clio_TR

resimde ki en boş olan mı
    ?

Alıntıları Göster
    kasayi belirtmek icin koydum resmi. bu degil en bos olani.
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben olsam benzinli alırdım sesi daha güzel.benzinli ne kadar alacağın yerde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_m5

ben olsam benzinli alırdım sesi daha güzel.benzinli ne kadar alacağın yerde?

Alıntıları Göster
    Geçen benim arkadaş arabasını sattı bgde
    60.000 levaya
    2005 model+530d+çip+19" jant+bmw m e benzer güzel tamponlar vs
    Araç 80.000de idi vede en dolusunun dolusu idi :)
    Bu aracı bu paraya varnada bir galeriye vermişti sanırım ertesi gününe satılmış araç
    Örnek olması açısından diyorum
    Ama dediğin gibi galericiler çok uyanık
    Ben sana almanyadan almaya çalış diyecektim
    İnan galericinin sattığı fiyatta daha düşük fiyatla getirirsin
    Sonuçta galericilerde aynı işi yapıyorlar vede öyle lüks araçta 5000 leva kar koymadan o aracı satmazlar
    Sen niyetlendi isen kafanı karıştırmış oluruz sadece ama benim önerim bu yöndedir
    Çünkü 2.el temiz araç almak bana göre herzaman daha mantıklıdır

• quote:

Geçen benim arkadaş arabasını sattı bgde
    60.000 levaya
    2005 model+530d+çip+19" jant+bmw m e benzer güzel tamponlar vs
    Araç 80.000de idi vede en dolusunun dolusu idi :)
    Bu aracı bu paraya varnada bir galeriye vermişti sanırım ertesi gününe satılmış araç
    Örnek olması açısından diyorum
    Ama dediğin gibi galericiler çok uyanık
    Ben sana almanyadan almaya çalış diyecektim
    İnan galericinin sattığı fiyatta daha düşük fiyatla getirirsin
    Sonuçta galericilerde aynı işi yapıyorlar vede öyle lüks araçta 5000 leva kar koymadan o aracı satmazlar
    Sen niyetlendi isen kafanı karıştırmış oluruz sadece ama benim önerim bu yöndedir
    Çünkü 2.el temiz araç almak bana göre herzaman daha mantıklıdır

Alıntıları Göster
    Ben dizel tavsiye ederim. Hem ses konusunda kesinlikle bir dizel arac dezavantajı yasamazsın o ses olayı neredeyse ortadan kalkmıs, kesinlikle rahatsız edici degil. Hem de bir depo mazot ile boyle bir performans veren aracta ne kadar cok yol kat edicegine gercekten sasırırsın.
    Ayrıca mumkunse beyaz alın, gecen gun bir siyah 220 ile yanyana park ettim ve kendimi beyaz tercihim icin bir kez daha takdir ettim .

• quote:

Orijinalden alıntı: technicmen

Ben dizel tavsiye ederim. Hem ses konusunda kesinlikle bir dizel arac dezavantajı yasamazsın o ses olayı neredeyse ortadan kalkmıs, kesinlikle rahatsız edici degil. Hem de bir depo mazot ile boyle bir performans veren aracta ne kadar cok yol kat edicegine gercekten sasırırsın.
    Ayrıca mumkunse beyaz alın, gecen gun bir siyah 220 ile yanyana park ettim ve kendimi beyaz tercihim icin bir kez daha takdir ettim .

Alıntıları Göster
    tabii ki beyaz yada acayip griden alicam, kapkara camlarla nasil bir durusu var bmw 3 serisi .ok yemis dicem simdi birileri kizicak :)

• quote:

tabii ki beyaz yada acayip griden alicam, kapkara camlarla nasil bir durusu var bmw 3 serisi .ok yemis dicem simdi birileri kizicak :)

Alıntıları Göster
    quote:

Bencede dizayn konusunda yeni c kasa çok başarılı
    Ama siz aracınızı almadan birkerede 320d sürün
    Sadece sürün
    Sürüş dinamikleri olarak serilik olarak sizin araçtan daha iyi olduğunu görürsünüz :)

Neyse siz kafanızda aracı belirlemişsiniz
    Şimdiden hayırlı olsun demek isterim

• quote:

Alıntıları Göster
    resimdeki baz olsa bile, kasa olarak amg paket. Türkiye de +5000 avro fazla demek, bulgaristanda +2500 avro civari olsa gerek.
    amg paketle birlikte, direksiyon simitleri, jantlar vs. degisiyor, bir de araç normalinden 1,5 cm daha alçak oluyor.

quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.