< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 13 Aralık 2017; 0:2:51 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redbul_540 -- 13 Aralık 2017; 0:2:51 > |
Ben hep söylerim zaten. Devlet bugün vergileri kaldırsa bu arac satıcıları, distrübütörler ne yapar ne eder araçları vergili fiyat üzerinde satmaya devam eder. Bu memlekette herkes birbirini söğüşleme peşinde.
|
Bu en dolu dedikleri pakatte bile bir çok özellik yok.
Örneğin c sınıfı diğer marka arabaların neredeyse orta donanımında bile navi varken ne hikmetse e segmenti bir arabada bu opsiyonel. Yani ilave 20 bin tl. Ondan sonra peremiyom ülkede kazık deyince “diğer markalarla karşılaştırmaz” edebiyatı yapıyorlarlar. Adam araba ne kadar pahalı olursa o kadar güzel kazık yedim diye neredeyse zil takıp oynayacak. |
Yok 10 bin euroymuş
|
Kimse almasa şu araçları fiyatlar düşecek ama hala adam gidip 300 bin veriyor. Halen satılıyor. Diyecek bir şey yok. Demekki artık bunları cidden zenginler alabiliyor. Orta direk 200binlerde kalmıştı.
|
Nedeni, 1.6 motor çıkması. 1.6' nın fiyatını yüksek tutmak için mecburen 2.0' ın da fiyatını arttırdılar. '' Bakın 2.0 ile 1.6 arasında uçurum fiyat farkı var. 1.6' yı sudan ucuz satıyoruz '' hesabı yani. Yersen... :) Bunu her marka maalesef yapıyor. Motor hacmine göre ÖTV muhabbeti devam ettiği sürece yapmaya da devam edecekler. BMW, Mercedes gibi E segmentin de 1.6 motor getiren markalar bu araçlardan müthiş para kazanıyor.
|
BMW Almanya'nın kendi sitesinde 40 bin eurodan başlayan fiyatlarla yazıyor, siz nereden sallıyorsunuz 30 bin euro full'ü diye??
|
Bu arabaya 300-400 bin lirayı rahat rahat verenlerde başka yerden geçirdiği için onlarıda etkilemiyor.
|
Fakirler almasin BMW.
|
milleti neden bankalarin kucagina atiyorlar sorusunun cevabi sizde mevcut.
cunku borc islerine geliyor. benim bildigim kac kisi ideolojiyi savunmamasina ragmen "borcluyum, borcla isimi ceviriyorum" diyerek oy veriyor. kendilerini bu sistemin kucagina atani tahlil edemeyip, sistemin devamini kendi eliyle sagliyor. kendi mezarini kazan adamin aptalligidir bu. icinden cikamayacagi kadar derin kazdigini anladigi zaman is isten gecmis olacak. o zaman da cok sevdigim bir arap atasozu ortaya gelecek... "el-beliyettül iza ammet taabet", yani bela umumilestikce guzellesir 😀😀 |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 13 Aralık 2017; 10:10:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|