Şimdi Ara

Mercedes c200d amg paket mi Vw passat 2.0 tdi 240 R line paket mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle siyah gövde rengi ve kristal grisi döşemeli c200d. Prestij olarak mercedes in vw den daha üstün olduğu net bir gerçek. Passatta bu kadar prestij ve ilgiye sahip olamazsınız. Servis kalitesi, yakıt ve vergi avantajı da işin içine girince c200d tercih etmemek için hiçbir sebep yok.

Edit: Passatın ağırlığının dsg nin arıza riskini arttırcağını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agaçe -- 6 Aralık 2015; 17:27:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ama burda konu fake yalan haber liseli bilmem ne gibi mesaj Atan forum donanım üyelerine Cidde'n öfkelendim.. Burada arabayı en iyi bilenlerinizden daha iyi bildiğimi de iddia edebilirim bu konuda mütevazı olamayacağım. Kaldı ki 2.0 tdi 240 lik passat'in muhteşem ünitesine ragmen iddia etmiyorum ki mercedes c200d amg paketten kaliteli ve üstün bir araçtır. Mercedes'in prestijini ve üst segment bir araç oldugunu ve onu kullanmanin ayrıcalıklı olacağının farkındayım.. Burada passat'in 240 bg ve dört çeker olması ve fiyatlarının mercedese bir iki opsiyon ekledigimde aşağı yukarı ayni olmasi kafamı karıştırdı sadece ve olur da passat alırsam haklı gerekçelerini onerilerinizi yada tavsiyelerinizi duymak istedim sizden hepsi bu ... Alaya alan almayan ciddi bir şekilde samimi cevap veren herkese teşekkür ederim hersey icin saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almspkld -- 6 Aralık 2015; 17:37:12 >
  • Her yer c 200 dolu...
    Hangisi ayrıcalıklı belli zaten....

• 27 yıllık Mercedes kullanıcısı olarak şunu net söyleyebilirim. Sıfır alt versiyon dizel alacağıma, sıfır benzinli üst versiyon almak daha mantıklı.

Tabi sizin için konfor ve kalite, günlük en fazla 10 lira farklı yakıt tüketiminden önemliyse..

Yada 1-2 yaşında 20 bin lira ucuza benzinli alır, o 20 bini bankaya koyar en az 5 yıl bedava arabaya binerim. Ama E sınıfı olur C değil..

Mercedes konforu ve kalitesi ''E'' sınıfından başlar. A-B-C alt versiyonlardır ve aralarında ciddi farklar bulunur.

Passat yada C sınıfına A4 yada S60 a o paralar verilmez.

150 bin lira sınırı üzerinde motoru ne olursa olsun sıfır E sınıfı varken gidip Passat yada C kasa alınmaz.

2015 model sıfır bir E180 her ikisinede uzun yıllar fark atar..
  • 1.6 dizel nere 2.0 biturbo 4 motion 240 hp nere... Tabiki passat.

Mercedesi gozunuzde buyutmeyin arkadaşlar gidin bayide inceleyin Mercedes E serisinden sonra başlar ki E serisinde bile abuk sabuk iscilik ve kalite kusurlari var hala.. Ön kapi icleriyle arka kapilar ayni kalitede degil arabada Bazen bazi seyler hayal kirikligi olabiliyor benim icinde Mercedes hayal kirikligi.. 2010 dan sonraki mercedesler rezalet. Nerde o W211 ler.. Bmw icin ise diyecegim bmw de 5 serisinden baslar ama bmw hakikaten kaliteli.. 3 serisi malzeme kalitesi ve iscilikde passattan geri kalsada 5 serisi gercekten cok iyi E den filan iyi benim gozumde.. Ama mercedes icin diyecegim A B C serilerine bulaşmayin..

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

beklentin ne performans mı yoksa prestij mi, konfor mu

Bir şeyi merak ettim, prestij beklentisi ne oluyor ?

"Ovv yee bu arabaya 250.000 bayıldım prestij akanzi." kafası mı ?
  • Passat'ta 6 ileri yaş kavrama var bu arada problemsiz olandan, yukarıda da yazdıkları gibi 2.0 tdi r parasına çıkabiliyorsanız benzinli e serisi alıp rahat edin, kalan yakıt parası olur ya da a5 sportback alınır o paraya onu da düşünün, hepsinden öte premiumda en çok satan araçların başında yer alan 320d alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 240hp'lik motor Passat'ı cazip kılıyor ama sıkıntı şu: 200+ bin tl verip alacağın Passat, 80 küsür bin tl'ye de satılıyor (1.4tsi trendline).

80 - 130 bin TL aralığında herkesin altında olan bir arabaya 200+ tl verilmez.

• yildizi yeter der ve giderim...
  • almspkld A kullanıcısına yanıt
    c200'ün süspansiyonu hiç hoşuma gitmedi( arkadaşta var oradan biliyorum) ve arabanın tavanı biraz alçak
  • Geçen r line passat gördüm. Çok net diyorum yanında e180 duruyordu. Bütün gözler passatın üzerinde r line ile daha dehşet duruyor jantları vs.

240 bg ile mercedesin içinden geçersiniz. Uzun yolda passatla c200 e şimşeği çakarsınız. Mercedes iyi güzel kaliteli passattan iyi ama 240 bg r line daha iyi bir seçenek.

• csb ne demek ya sürekli bir terim uyduruluyor sosyal medyada
  • Soru mu ? Hiç düşünülmeden passat alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten 250 hp 4 çeker bir araca ihtiyacınız var mı? Varsa bu fiyata bu donanıma bulabileceğiniz başka seçenek var mı bilmiyorum. Gidip passat alabilirsiniz. AmA İlla dizel olacaksa; audi a4 ve bmw modellerine bakın derim. belki 190 hp olur ama 1 tık daha kaliteli bir araç almış olursunuz. Yakıt sorun değilse hemen iki seçenekten de uzaklaşıp bir üst segmente geçin derim. Mercedes e klasse ya da bmw 5 series sizi bekliyor.
  • troll'ün geçen sene açtığı konuyu neden upluyorsunuz?

ayrıca bir diğer konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_105658971/f_//tm.htm#105658971
  • eğer bagaj ihtiyacı önemli değilse araya bir adet 190 hp volvo s60 d4 r-design koyarsak fena olmaz. mercedes amg paket bile olsa s60 güvenlik donanımlarını mercedes'e ekleyince fiyatı uçup gidiyor. sonuçta lede 136 hp dizel motor var. otobanda hafif rampada 2.0 dizel motora hafif dokunmak bile yeterliyken. öbür türlüo kadar para verip arkadan gelen diğer araçlardan selektör yemek üzecektir.
  • Konu fake veya değil, sorulan soruya cevap vermeyecekseniz konuya girip yazmayın o zaman. Bu nedir her araba konusunda aynı muhabbet.

• 1.4 tsi trendline alıp r line yaparım üstünü de benzin parası yaparım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Passat'ta 6 ileri yaş kavrama var bu arada problemsiz olandan, yukarıda da yazdıkları gibi 2.0 tdi r parasına çıkabiliyorsanız benzinli e serisi alıp rahat edin, kalan yakıt parası olur ya da a5 sportback alınır o paraya onu da düşünün, hepsinden öte premiumda en çok satan araçların başında yer alan 320d alınır.

yuzlerce 6 ileri yaglı kavrama da sorun olan arac soyleye bilirim.her 2 model de sorunlu.6 ileri biraz daha zor bozuluyor ama bozuluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

1.4 tsi trendline alıp r line yaparım üstünü de benzin parası yaparım.

Tahmin ediyim favori araciniz veya suanda kullandiginiz arac civic

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.