Bildirim
Mercedes c200d amg paket mi Vw passat 2.0 tdi 240 R line paket mi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
beklentin ne performans mı yoksa prestij mi, konfor mu -
Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama konfor olarak iki aracın denk oldugunu düşünüyorum ama passat'in 240 beygir olması ve 4motion olması aklımı çeliyor -
Trollük sezdim ha, hocam velev ki gerçeksen passat'ta prestij var zaten ancak 2 litreden 3 litre gücü çıkaran dizel dört çeker bir araçtan bahsediyoruz. İmkan olsa bir an düşünmem alırım, Mercedes güzel ama 1.6 lt olduğu gerçeği var. -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-hemen-teslim-sifir-passat-2.0-tdi-dsg-highline-240-hp-4x4-242806969/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2015-c200d-amg-dizel-otomatik-hemen-teslim-bayi-cikisli-243703785/detay
İkiside gerçekten aynı fiyattalar (!)
Konu CSB,arkadaş trollüyor.Saat 12'yi geçtiğine göre Pazar gününün ilk fake konusu hayırlı olsun abiler.
-
Hocam trolluk falan yok rahat ol sen zaten birinci tercihim Mercedes ama passat'in 2.0 tdi 240 4 motion u aklımı karıştırıyor... Mercedesde 1.6 dizel 136 beygirlik ünite var sonuçta -
Arkadasım mercedese iki opsiyon eklediğin Zaman iki yüzü de gecer Nasıl bir mantık var sende -
quote:
Orijinalden alıntı: almspkld
Arkadasım mercedese iki opsiyon eklediğin Zaman iki yüzü de gecer Nasıl bir mantık var sende
R-Line dediğin donanım linkteki donanımdan pahalı.Arkadaşım yorma kendini. -
Yıldız iyi hoş ama bu ülkede passat'ı gören de yol veriyor otopark testini falan izleyin ikisininde ben tercihimi bu kadar güçlü araç imkanım varsa ondan yana kullanırım, ayrıca passat ekran vs alınınca daha oyuncaklı ve daha güzel oluyor o gösterge ekranının ortasına navigasyonu alması için bile passat alırım öyle bir opsiyon c'de var mı bilmiyorum açıkcası varsa alınmalı o opsiyon onu söyleyebilirim. -
Passat +1 -
Ben Mercedes tercih önerilerinin daha cok olacağını dusundum Aslı'nda sasırdım gerçekten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almspkld -- 6 Aralık 2015; 1:18:00 > -
cok net csb -
Fake -
Bende bişeyler kapmışım dimi hocam -
donanimhaber ifsa team on board -
quote:
Fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı ama konfor olarak iki aracın denk oldugunu düşünüyorum ama passat'in 240 beygir olması ve 4motion olması aklımı çeliyor
DSG faciasından dolayı asla riske atmazdım. -
quote:
Ben Mercedes tercih önerilerinin daha cok olacağını dusundum Aslı'nda sasırdım gerçekten...
Aslı'nda ??? -
Hocam konuda samimi isen passat istiyosa 500 beygir olsun 200bin liranin ustu bir parayi passata vericem dedigin zaman olayin butun samimiyeti kaciyo yok gercekten ikisi arasinda kaldi isen benim tavsiyem sudur
Passat iyi hos ama ederi 70-80 lira fazla degil istiyosa her yeri dokunmatik olsun alirsin pasati of kapi sesine bak offf dokunmatige bak dersin ertesi gun siyah bir c kasa amg karsidan xenonla bi cakar atar hevesin kacar aldigin paraya mumkun degil satamazsin bir ortama girdiginde ne kullaniyosun diye sorduklarinda pasat dersin kimse pas atmaz sen sonra anlatmaya calis iste burasi dokunmatik gostergelerin arasinda ekran var harita gosteriyo hem cok kuvvetli 4 ceker ama sorarlar ne kullaniyosun mercedes der susarsin baska bir sey demene gerek yok bence boyledir bu isler arabaya 200bin kusur lira para verdikten sonra serviste pololardan golflerden sira beklemekte ayri koyar insana diye dusunuyorum
Bahsettigimiz arac;
MERCEDES-BENZ
C-CLASS AMG
gercekten guzel estetik kaliteli hissiyati olan bir araba
Her girdigi ortamda kendini belli edebilecek kalite ve nezakette hem dizel yani ekonomik :) sehir ici kac yakar bilmiyorum herhalde 6-7 litre yurutmesi kolay binmesi olay bir arac ben derimki tartismasiz MERCEDES...
-
Gercekten zor bir karar. Motorundan dolayi Passat bence.quote:
Orijinalden alıntı: Sancaklı5
Hocam konuda samimi isen passat istiyosa 500 beygir olsun 200bin liranin ustu bir parayi passata vericem dedigin zaman olayin butun samimiyeti kaciyo yok gercekten ikisi arasinda kaldi isen benim tavsiyem sudur
Passat iyi hos ama ederi 70-80 lira fazla degil istiyosa her yeri dokunmatik olsun alirsin pasati of kapi sesine bak offf dokunmatige bak dersin ertesi gun siyah bir c kasa amg karsidan xenonla bi cakar atar hevesin kacar aldigin paraya mumkun degil satamazsin bir ortama girdiginde ne kullaniyosun diye sorduklarinda pasat dersin kimse pas atmaz sen sonra anlatmaya calis iste burasi dokunmatik gostergelerin arasinda ekran var harita gosteriyo hem cok kuvvetli 4 ceker ama sorarlar ne kullaniyosun mercedes der susarsin baska bir sey demene gerek yok bence boyledir bu isler arabaya 200bin kusur lira para verdikten sonra serviste pololardan golflerden sira beklemekte ayri koyar insana diye dusunuyorum
Bahsettigimiz arac;
MERCEDES-BENZ
C-CLASS AMG
gercekten guzel estetik kaliteli hissiyati olan bir araba
Her girdigi ortamda kendini belli edebilecek kalite ve nezakette hem dizel yani ekonomik :) sehir ici kac yakar bilmiyorum herhalde 6-7 litre yurutmesi kolay binmesi olay bir arac ben derimki tartismasiz MERCEDES...
-
quote:
Arkadaşlar bu iki araç arasında kararsız kaldım araba konusunda tecrübeli arkadaşların abilerin ve küçüklerimin önerilerini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim...
Ben mazda 3 diyorum.
Benzer içerikler
- fiat otomatik şanzıman yorumları
- arabanın altından ses gelmesi
- üzerimde icra var araba alabilirmiyim
- otomatik araçlarda baskı balata var mı
- sava lastik yorumları
- seres fiyat listesi
- togg sedan ne zaman
- ford fiesta sıfır
- togg batarya kapasitesi
- paul walker kazası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X