Şimdi Ara

polo 1.0 tsi dsg highline mı? seat leon 1.2 tsi style mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • segment farklı.fiyatlar aynı.seat leon 1.2 tsi dsg style ile polo 1.0 tsi dsg highline a aynı fiyat teklifi aldım.tabii ki sevment farklı ama segmente değil cenimdeki paraya uygun araba alacağım.çocuğum var. devamlı olarak bebek arabasıyla geziyorum.sizce seçimim hangisi olmalı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cocuk, bebek arabasi dedim mi size bagaj lazim olur o da en az C segment demek dolayisiyla Leon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam C segmenti en bazıda olsa C dir.Sadece şehir içi kullanacaksanız belki polo daha cazip olabilir.Bunun dışında bir sebep bulamıyorum.
  • Leon la Polo arasında kalite açısından fark yok. Ben leon u seçerim. Ayrıca 1.0 motor biraz titreşimli çalışıyor. 1.2 çok güzel bir motor. Ayrıca highline Polo ile style leon arasında donanım olarak tek fark büyük ekran. Sensör vs leon da standart hatta 1.2 Yen’i kasa ise leon da el freni bile elektrikli. Polo da değil.

• Polo daha sessiz daha konforlu bi tık daha az yakar malzemesi daha kaliteli.

Leon daha geniş daha iyi yol tutar.

• Style donanım boş değil, kesinlikle Leon derim.
  • tabiki leon.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leon alın, geçin. C Sınıfı bir otomobil çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F997573F0 -- 4 Şubat 2018; 9:26:48 >
  • Tartışmasız leon.

Polo, İbiza ile karşılaştırılır, Leon ile değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.