Şimdi Ara

Mercedes CLA 180 AMG Alıyoruz Nasıl Araç ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
27.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Xassemer

quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ben ayni paraya a3 sedan dizel almistim ambition paketli. 95 bin cok para bu araba icin. Yeni gelecek olan 1,4 tfsi a4'u beklerdim ben. Mihtemeln ayni paraya gelirdi. Aile araciysa aile araci en azindan.

a4 çok güzelde benzinli alacak olsak e yada 5 serisi alırız

Otv indirimsiz fiyati 135 bin lira gibi bir sey yapiyor. Siz karar verin o arac bu para eder mi. a3 ambition paket s-line lari 110'a falan birakiyorlar, otv indirimini siz hesaplayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Bu yeni gelecek olan Audi a4 b9 kasa önerebilirim. Audiyi günahım kadar sevmem fakat Cla nın yanında ki C segment tarzı olmasına nazaran, a4 tam bir aile aracı benim gözümde. Daha mütevazi..

Haa yalnızca C dersen, kesinlikle derim arada az da olsa maddi farklılıklar olacaktır.

1.6 nın üzerinde motor hacimli araç alamıyorlar.

1.4 150hp'liği amaçlayarak yazmıştım yazımı lakin yakıt ayrımı yapıldığı gözümden kaçmış. Yinede teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Bu yeni gelecek olan Audi a4 b9 kasa önerebilirim. Audiyi günahım kadar sevmem fakat Cla nın yanında ki C segment tarzı olmasına nazaran, a4 tam bir aile aracı benim gözümde. Daha mütevazi..

Haa yalnızca C dersen, kesinlikle derim arada az da olsa maddi farklılıklar olacaktır.

1.4 150hp'liği amaçlayarak yazmıştım yazımı lakin yakıt ayrımı yapıldığı gözümden kaçmış. Yinede teşekkürler

a4 1.4 ,cla 200 e iyi rakip olacak yeni kasa olma avantajı ile ama şahsen o araç o kasa ile ne kadar insan çeker soru işareti,göreceğiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

a4 1.4 ,cla 200 e iyi rakip olacak yeni kasa olma avantajı ile ama şahsen o araç o kasa ile ne kadar insan çeker soru işareti,göreceğiz

Bahsettiğim gibi Audiden neredeyse hiç hoşlanmam.Bu yeni gelen makyaj ile içerisi güzel bir donanım ile çok iyi güzelleştirmişler fakat dış kasa inan ki ilkinden halen farksız görünüyor benim gözüme sevmememin tek nedeni budur.

1.4lt 150lik bir jetta kadar uçurmasa da (ağırlıktan örnek, bir jet değil) aile için önerdiğimi de belirterek iyi yürütür diye tahmin ediyorum passattan varii.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

http://forum.donanimhaber.com/m_112394698/f_//tm.htm#112394698
    beyler,yormayın kendinizi.

Abi senden korkulur fakat arkadaşın ailesinin araç almasında bir sorun görünmüyor gibi, konunun uydurma olmasına dair.

• shadowgeist kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir saat önce de gla alıyordu profiline bakarsanız daha iyi anlarsınız dalgasını geçiyor eleman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 6 Aralık 2015; 22:17:02 >
  • Cla arkası harbiden sıkıntılı c veya b serisi bakın b serisi hemde daha ucuz daha geniştir.

• Bence Volvo s60 bir göz gezdirin.
  • CLA Bende Mercedes e biniyorum diyen insanlarin arabasi her ne kadar adi mercedes olsa bile satisa ciktigi sene ingilterede yilin en kotu arabasi secildi

• shadowgeist kullanıcısına yanıt

• Cla parke ve halı kullanımında çok iyi, ama boyutlarından dolayı oyuncak sepetinde zor bulunuyor. C serisi koltuk kolçağında kullanımı çok güzel ve geniş bagaj sayesinde 5 adet lego parçasını sığdırabiliyorsunuz. 😀😀😀

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

http://forum.donanimhaber.com/m_112394698/f_//tm.htm#112394698
    beyler,yormayın kendinizi.

teşekkürler hocam, iyi forumlar.

• Bizde de ötv indirimiyle aldığımız 3008 var. Engelli kişi arabaya binicekse ve doğal olarak gezdirilicekse geniş ve rahat araba alınmalı. Ama yok ben kendime alıyorum sadece raporu kullanıcam diyorsanız cla alın geçin.
  • Alllahım kafayı yemek üzereyim 5 sene sonra 95 edermi diye soruyor şuan ben almak istiyorum 200 bine temiz bulamıyorum 😂😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulus4

Alllahım kafayı yemek üzereyim 5 sene sonra 95 edermi diye soruyor şuan ben almak istiyorum 200 bine temiz bulamıyorum 😂😂😂😂
    tamamda nie hortlattınız konuyu
  • Hocam biraz şom ağızlıymışsınız galiba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.