Şimdi Ara

Mercedes CLA 180 AMG Alıyoruz Nasıl Araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
27.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ötv indirimli alıyoruz {%90 engelli raporu)
    Cla 95.000 TL
    C200 AMG 117.000 TL
    kendi aracımızı 50.000 saydırdık +5,000 kendimiz vereceğiz 40.000 lira 48 ay 0.75 faizle 1000 lira falan ödeme tutuyor.
    Başta c200 amg istedik ama üste 70.000 lira para lazım 50 kredi çeksek 20 nakit lazım arada ki farka 2nci otomobili alırız gerek yok ödeme artıyor falan zaten cla çok şık bi araç kalitesi falanda bize yetiyor biz beğendik yol tutuşu vs iyi sonuçta 95,000 liraya alacağız 140.000 liralık aracı çokta sıkıntıya girmeyelim abim üniversiteye başlayacak çok borca girmek istemedik cla'yıda çok beğendik zaten.
    Dizel otomatik amg paket 95,000 Tl.
    renk öneriniz var mı ?
    birde bu arac 5 sene sonra 90-95 eder mi ?

• Araç güzel ama aile aracı değil aile aracı isteniyorsa c180 türevi bakmalısınız.
    5 yıl sonra dolar euro kurlar uçmadığı sürece 90-95 etmez 80 eder diye düşünüyorum tabi 5 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez.
    E180 veya E180 AMG'de gayet uyguna gelebilir size 155 bin cam tavan fiyat alan vardı 165 bin amg paketlisi.Ötv indirimiyle Cla'dan çok daha iyi bir araca binersiniz.

Bir düşünün derim.
  • Araç güzel ama aile aracı değil aile aracı isteniyorsa c180 türevi bakmalısınız.
    5 yıl sonra dolar euro kurlar uçmadığı sürece 90-95 etmez 80 eder diye düşünüyorum tabi 5 yıl sonra ne olacağını kimse bilemez.
    E180 veya E180 AMG'de gayet uyguna gelebilir size 155 bin cam tavan fiyat alan vardı 165 bin amg paketlisi.Ötv indirimiyle Cla'dan çok daha iyi bir araca binersiniz.

Bir düşünün derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

Araç güzel ama aile aracı değil aile aracı isteniyorsa c180 türevi bakmalısınız.

Bir düşünün derim.

11 lt yakıyor dostum yoksa tabiki e serisi cla'dan daha iyi bi araç.
    11lt x 5 = 55 = 100km x 10 = 550 tl aylık yakıt demek.
    cla 5 x 4 = 20 100km x 10 = 200 tl eder
    + bakım parası 2 katı falan fazla.
  • Alıyorsunuz yani. Hayırlı olsun demek düşer bize. Kötü desek iptal edecek haliniz yok herhalde her şeyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba güzel , ama cla arka koltuk oturumu rahat değil. 3 saat yolculuk yaptım.

• Bu memlekette gercek fiyatindan araba almak istiyorsan engelli olacaksin

• Ben olsam c200 alırdım. Benzin daha iyidir temizdir.

• Bu yeni gelecek olan Audi a4 b9 kasa önerebilirim. Audiyi günahım kadar sevmem fakat Cla nın yanında ki C segment tarzı olmasına nazaran, a4 tam bir aile aracı benim gözümde. Daha mütevazi..

Haa yalnızca C dersen, kesinlikle derim arada az da olsa maddi farklılıklar olacaktır.
  • Cla nın arka yaşam alanı tam facia,sağlıklı bi insan arka koltuklarda yolculuk yapa yapa klostrofobi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Cla nın arka yaşam alanı tam facia,sağlıklı bi insan arka koltuklarda yolculuk yapa yapa klostrofobi olur

boyum 1.79 kilomda 80 rahat sığdım baş olsun diz olsun sıkıntı yaratmadı memnunum
  • araya bir araba alınmaz 20 bin verilir c serisi alınır kalitede dağlar kadar fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: M4RLB0RO

Bu yeni gelecek olan Audi a4 b9 kasa önerebilirim. Audiyi günahım kadar sevmem fakat Cla nın yanında ki C segment tarzı olmasına nazaran, a4 tam bir aile aracı benim gözümde. Daha mütevazi..

Haa yalnızca C dersen, kesinlikle derim arada az da olsa maddi farklılıklar olacaktır.

1.6 nın üzerinde motor hacimli araç alamıyorlar.

• Var tabi hocam. Bu renkten başkasını alırsanız darılırım.
     Mercedes CLA 180 AMG Alıyoruz Nasıl Araç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav beyler sizde cla'yı iyice itin bi yerine soktunuz sonuçta mercedes ne kadar kalitesiz olabilir ayrıca ben kalitede bi dandiklik falan görmedim gayet kaliteli ve çok iyi tasarımlı bi araç.
    c200 amg arada ki farka değer mi ?
  • Ben ayni paraya a3 sedan dizel almistim ambition paketli. 95 bin cok para bu araba icin. Yeni gelecek olan 1,4 tfsi a4'u beklerdim ben. Mihtemeln ayni paraya gelirdi. Aile araciysa aile araci en azindan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cla arka alan cidden sıkıntılı. C serisi düşünün

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ben ayni paraya a3 sedan dizel almistim ambition paketli. 95 bin cok para bu araba icin. Yeni gelecek olan 1,4 tfsi a4'u beklerdim ben. Mihtemeln ayni paraya gelirdi. Aile araciysa aile araci en azindan.

a4 çok güzelde benzinli alacak olsak e yada 5 serisi alırız
  • Cla c ile kıyaslanmaz hocam cla c sınıfı arkadı cidden dar bir araçken ve gence gidecek araçken c kasa d sınıfı ve çok daha rahat ettiren bir araç bence aradaki farka değerdi ama ginede sizin kararınız bize hayırlı olsun demek düşer

• Guzel araba ama aile icin veya engellinin inip binmesi icin sikintili diye dusunuyorum. Ince eleyip sik dokuyun. 5 sene satamayacaksiniz.

Edit: bir de mb de 48 ay kredi yok. Konu trol olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 6 Aralık 2015; 21:02:00 >
  • cla 180'nin performansı da kötü bence o tipe o performans yakışmıyor maalesef.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.