Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • belki bilen biliyordur ama amg paket aldiginizda...
    otomatik sanziman, geri gorus kamerrasi, cruise control, run flat lastikler, isik ve gorus paketi, yagmur sensorlu silecekler. thermatronic otomatik klima, elektrikli aynalar, bi-xenon farlar, park yardimcisi, acilir tavan, 18' jantlar vs standart geliyor... fyi...
    urbanda eksik olarak park yardimcisi, acilir tavan, bi-xenon yok... bu farklar bence 7000 tl icin vazegecilecek seyler degil... araba gercekten alcak ve boyu uzun birine cam tavansiz daral gelebilir...
    diger farklar gorsel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effe -- 13 Nisan 2013; 20:38:50 >
  • işte gercek yakıt tuketımı.... bana cok az geldi acıkcası...
    Fuel consumption

in road conditions

extra-urban / city / highway / average combined:

(city cycle is based on typical European traffic)

l/100km:

4.2-5.4 / 7.5-9.5 / 5-6.1 / 6.2

kaynak: http://www.automobile-catalog.com/economy/2013/1808240/mercedes-benz_cla_200.html
  • buda CLA200 7G-DCT VITES...

Fuel consumption

l/100km:

4.5-5.8 / 7.3-9.3 / 4.9-5.9 / 6.3

MENZİLLER:

Driving range:

extra-urban:

870-1110 km / 540-690 miles

city:

535-685 km / 335-425 miles

highway:

845-1030 km / 520-635 miles

average combined:

794 km / 492 miles

BENCE ETKILEYICI
  • quote:

Orijinalden alıntı: effe

belki bilen biliyordur ama amg paket aldiginizda...
    otomatik sanziman, geri gorus kamerrasi, cruise control, run flat lastikler, isik ve gorus paketi, yagmur sensorlu silecekler. thermatronic otomatik klima, elektrikli aynalar, bi-xenon farlar, park yardimcisi, acilir tavan, 18' jantlar vs standart geliyor... fyi...
    urbanda eksik olarak park yardimcisi, acilir tavan, bi-xenon yok... bu farklar bence 7000 tl icin vazegecilecek seyler degil... araba gercekten alcak ve boyu uzun birine cam tavansiz daral gelebilir...
    diger farklar gorsel...

Amg paket akilli isik bide siyah jant beyaz 110a biter bu is birilerinin beni gaza getirmesini bekliyorum almak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turrann

quote:

belki bilen biliyordur ama amg paket aldiginizda...
    diger farklar gorsel...

Amg paket akilli isik bide siyah jant beyaz 110a biter bu is birilerinin beni gaza getirmesini bekliyorum almak icin

Dostum o fiyata daha hos bi ic giciklatan araba yok ki;)

• Siyah janta ne dion doktorum degermi 1500fark vermeye gorsellik cok onemli benim icin

• quote:

Siyah janta ne dion doktorum degermi 1500fark vermeye gorsellik cok onemli benim icin

Amgnin standart janti da guzel bence 5 kollu... Hafiza paketi alirim ben olsam...

• quote:

Siyah janta ne dion doktorum degermi 1500fark vermeye gorsellik cok onemli benim icin

Kardesim siyah jant diyosan gece paketi derim ;)

• quote:

quote:

Amgnin standart janti da guzel bence 5 kollu... Hafiza paketi alirim ben olsam...

Valla ben doktor oldugum icin gece paketi pek giymez bana

• quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Kardesim siyah jant diyosan gece paketi derim ;)

Gece paketi secince konfgrsyonda gelmio jant benim bahsettgm reklamda falan olan simsiyah jant. hafiza paketi neydi ya hafizam pek iyi degil belki anlaatinizda bida anlatin bi zahmt :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ..Knight..

bunu seyretmiştim, gayet ilginç bir proje ama diğer parçalarını yayınlamamışlar.
    yayına verene ait bölümde hiçbir ayrıntı da bulamadım. Belgesel gibi, izlemeyenlere öneririm

• quote:

işte gercek yakıt tuketımı.... bana cok az geldi acıkcası...
    Fuel consumption

in road conditions

l/100km:

kaynak: http://www.automobile-catalog.com/economy/2013/1808240/mercedes-benz_cla_200.html

ufak bir eklenti, test değerleri 68 kg'lık bir kişi ile arabanın tamamen boş olması, bagajında sadece 7 kg yük olması ile yapılıyor.
    Standart donanımı da sahip olmalıymış, Mercedes'in kataloğlarında böyle diyor, bir hayli ufak yazmışlar belli olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

quote:

işte gercek yakıt tuketımı.... bana cok az geldi acıkcası...
    Fuel consumption

in road conditions

l/100km:

ufak bir eklenti, test değerleri 68 kg'lık bir kişi ile arabanın tamamen boş olması, bagajında sadece 7 kg yük olması ile yapılıyor.
    Standart donanımı da sahip olmalıymış, Mercedes'in kataloğlarında böyle diyor, bir hayli ufak yazmışlar belli olmuyor

96 kiloda ne yakar abi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Harris32

96 kiloda ne yakar abi :)

ahh bir bilsem, ben de 100 kg'ın üstündeyim (gerçek kiloyu söylemiyorum )
    ama aracı aldığımda, büyük ihtimalle fabrika değerlerinden çok uzakta olacağız

• Arkadaslar selam,

Araclar ruhsatta 2014 model mi gorunecek?

Tsk,

Can

• quote:

Orijinalden alıntı: cyilmazkaya

Arkadaslar selam,

Araclar ruhsatta 2014 model mi gorunecek?

Tsk,

Can

Yeni kanuna gorr satis ne zamansa modelde ona gore oluyor yani 2013 bildiğim e gore boyle

• Hmm... Bu durumda eylulde almak yerine 3 ay daha beklemek daha mantikli sanki...

• uretim tarihiyle alakali...
    ocak uretim subat mart teslim araclar olur 2014...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyilmazkaya

Hmm... Bu durumda eylulde almak yerine 3 ay daha beklemek daha mantikli sanki...

Herkes alinca almak istiyorsan 2014'de al dostum

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.