< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 20 Mart 2013; 1:55:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 20 Mart 2013; 1:55:52 > |
Hiç sevmediğim muhabbetlerdir bunlar ama Astra ile CLA(200)'yı tokatladığın gün yataktan kalkamayıp işe de geç kalmışsındır muhtemelen. Bir daha yavaş tokatla, ikincisinde kapının önüne koyar patron.
Ecotec(Astra) motoru 2 sene kullandım, ruhsattaki beygir gücünü alt takımlara ne kadar zorlanarak ilettiğini sadece yolcu koltuğuna oturan senden iyi bilirim. Araca chip tuning yaptıracak kadar aklımı kaçırırsam günün birinde, yarı fiyatına araba alıp seninle aynı sınıfa inmek yerine CLA(200)'ya uygulatır 200 hp'yi zorlarım. Böylece kalkışta sana katlanma sürem 4 saniyeden, 2 saniyeye düşer. Sen de derdini Tuğba Ekinci'nin klibini izleyen piyade onbaşı gibi baktığın led stoplarıma anlatırsın. Anladığın dilden konuşayım derken biraz hırpaladım ama kusura bakma. Şu arsız fukara kompleksini de al uza şimdi. |
İlk sorunuzu CLA yı bilen dostlara bırakarak 2. soruuzu cevaplayayım.
30 yaşında E Class aldım, bu yaşta E Class olurmu dediler. 35 yaşında C Class aldım, E den inip C Classa binilir mi, mercedes E den başlar (ne demekse, ben 20 yıldır öğrenemedim) dediler 40 yaşında E AMG aldım, rally pilotu mu olucan dediler 45 yaşında E 4matic aldım, ne gerek vardı dediler 50 yaşındayım, E Class kullanıyorum, bugün niye değiştirmiyorsun diyorlar. Kısacası hep dediler, dediler, dediler.... Ben de güldüm geçtim, keyfime baktım. Size naçizane tavsiyem kimseyi dinlemeyin keyfinize bakın. Sonuçta keyif de para da sizin. Eğer CLA yı beğendi iseniz konu kapanmıştır, gerisi boş. |
Doğru CLA nın arkası dar ancak arkası dar olayı sadece CLA ya özgü değil passat CC, audi A5 hatta insignia in arkasına bindiniz mi hiç ??? tam dik oturduğunuzda bu araçlarda da( boyum 1,75 cm ) başım tavana temas ediyor bu CLA da daha fazla ama öyle boynunuzu iki büklüm edecek kadar fark yok. CLA da ön koltuğu kendime göre ayarladığımda ise diz mesafesi neredeyse ayak ayak üstüne atacak kadar geniş oluyor ama boyunuz 1.85-1,90 ise ön koltuğu da bu boya göre ayarlarsanız ki resimdeki kişi bu boylarda olduğu bariz belli malesef diz mesafesi de dar oluyor.
Eski kasa C180 in arkasına oturduğunuzda ise birazcık tavanın yüksekliği dışında CLA dan daha dar olduğunu da bariz görürsünüz. Elbette arka koltuk yayla gibi değil ancak bu araç coupe bir araç unutmamak gerek.... |
Merhaba aracını satan olursa maksimum 50 bin tl bütçem var.
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DursunBey -- 18 Nisan 2012; 21:51:31 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|