Şimdi Ara

MERCEDES CLA ANA KONU (CLA45 AMG geldi) (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.398
Cevap
81
Favori
568.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Twixmars

Beyler amg'ye zam gelmiş. 105.500 den 106.300 e çıkmış fiyat. Daha fazla arttırmalarından korkuyorum :D

Plaka=800 tl...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medulla24

quote:

Beyler amg'ye zam gelmiş. 105.500 den 106.300 e çıkmış fiyat. Daha fazla arttırmalarından korkuyorum :D

Plaka=800 tl...

105,500 + plaka tescil masrafı oluyordu. simdi 106,300+plaka tescil olabilir. Fiyat listesinde plaka tescil masrafsız fiyatı gözüküyor.
  • quote:

quote:

quote:

Plaka=800 tl...

105,500 + plaka tescil masrafı oluyordu. simdi 106,300+plaka tescil olabilir. Fiyat listesinde plaka tescil masrafsız fiyatı gözüküyor.

Sanmiyorum acikcasi.... Bence duzeltme yapip artik configde plakali fiyat cikiyordur

• Simdi baktim fiyatta degisiklik yok eski fiyat listesini de indirmistim;)

• bugun tekrar gittim farkli bir bayiye... aldigim bilgi gumrukte arac oldugu ve nisan ayinda dahi yollarda cla gormeye baslyabilecegimiz yonunde... mayis araclari standart... daha cok gumus renk gelecekmis... haziran gelecekler icin degisiklik yapilabiliyor... hafiza koltuk bilgisini tekrar teyit ettim... sol sag farkli... indirim konusunda biraz tutucular arac yeni oldugu ve yuksek adetlerde siparis aldiklari icin cok yanasmiyorlar... tahminim istanbul disinda satis adetleri dusuk bayilerden daha iyi indirim alinabilir... meslek indiriminden ek olarak kuyumcular da yararlanabiliyor diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effe -- 17 Nisan 2013; 0:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: effe

bugun tekrar gittim farkli bir bayiye... aldigim bilgi gumrukte arac oldugu ve nisan ayinda dahi yollarda cla gormeye baslyabilecegimiz yonunde... mayis araclari standart... daha cok gumus renk gelecekmis... haziran gelecekler icin degisiklik yapilabiliyor... hafiza koltuk bilgisini tekrar teyit ettim... sol sag farkli... indirim konusunda biraz tutucular arac yeni oldugu ve yuksek adetlerde siparis aldiklari icin cok yanasmiyorlar... tahminim istanbul disinda satis adetleri dusuk bayilerden daha iyi indirim alinabilir... meslek indiriminden ek olarak kuyumcular da yararlanabiliyor diye biliyorum...

Bende ayni bilgilere sahibim.... Keske sorsaydin haziran aracini degistirsek gelis tarihi ne olur diye ????????
    Ya valla benim koltuk hafizali olsunda digeri cokda onemli degil acikcasi olmadi yarin ekletirim olabiliyorsa;)
    Bilgiler icin tesekkurler dostum... Ogrenebilirse degistirilmis haziran araci kaci gibi gelir ogrenirsen sevinirim

• Koltuk hafizayi napcaksinizki araca sizden baska binen mi olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: turrann

Koltuk hafizayi napcaksinizki araca sizden baska binen mi olacak

Exclusive olurda hafiza mi olmaz ya:)) kendi tarafimda evet bazen babam binebilir o yuzden sliyorum ama diger tarafta olmamasi ilginc olabilir....

• quote:

quote:

Exclusive olurda hafiza mi olmaz ya:)) kendi tarafimda evet bazen babam binebilir o yuzden sliyorum ama diger tarafta olmamasi ilginc olabilir....

Benim kimseye bindirmek gibi bir niyetim olmadi icin bana uymaz

• quote:

buna katılıyorum, tek kullanıcı için koltuk hafızası pek gerekli bir opsiyon değil...
  • Arkadaslar ankara kolumandan mesaj geldi. CLA gelmis bakabiliyormusuz bilginize...

• Milas mengerlerede gelmis birazdan bakip foto cekip paylasicam...

• quote:

Arkadaslar ankara kolumandan mesaj geldi. CLA gelmis bakabiliyormusuz bilginize...

Gülsoy, pazar günü konuştugumda 4 mayısta bir araç gelicek onu inceleyebilirsiniz demişti. Sipariş almıyorlar ve gelicek araçların donanımı belli değil. Nasıl bir bayi bu ya heralde fasulyeden =) mengerleri ve has'ı arıcam bugun bakalım onlar ne diyecekler.
  • kayseri bayraktarlara da gelmiş gümüş gri amg test aracı bende bugün görmeye gideceğim
    Arkadaşlar paylaşımlarımızı birbirimize aktaralım
  • Mengerler Davutpaşa'ya urban donanımda olan bir araç gelmiş. Satılmış direkt =)
  • Buradakinide satacaklar hemde istedigim renk suan yikaniyor... Alsammi acaba dedim:) ses sistemi vs mukemmel,)

• Yıkanan aracın renk ve donanım nedir acaba? Foto çekebilecek misiniz?
  • Gaziantep kolumanada de gelmiş gümüş amg şimdi bakmaya gidiyorum bilgilendirme için teşekkür siz çekmesseniz akşama doğru ilk amatör resimleri ben çekip foruma koyabilirim ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turrann -- 17 Nisan 2013; 12:23:37 >
  • quote:

Yıkanan aracın renk ve donanım nedir acaba? Foto çekebilecek misiniz?

Foto cektim henuz koyamadim telden giriyorum;) kutup gumusu amg ... Mercedes showroom araci olarak belirlemis satmiyorlar... Mayisin ilk haftasi lansman olacakmis... Ben 191 im on koltuga oturdum arkamada 183 luk adam rahat sigdi hafif kafa surtuyordu... Annemede gosterdim o cok basik ben binmem dedi:))) git bmw al diye tutturdu :)) neredeyse surecektim :)))

• bende cla 200 amg paket talebinde bulundum hatta kaporamı verdim ve mayıs 15 den önce teslime edeceklerini söylediler, tabi aracı istediğimi mart ayında belirtmiştim bayiye. rengi kırmızı diye görüştük ama şu anda tereddütlerim var 2 farklı kırmızı bulunduğundan A serisindeki jupiter kırmızı ile aynımıdır acaba ?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.