Şimdi Ara

MERCEDES E MAKYAJLANIYOR. 'Güncel Bilgiler' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
9.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bianconera'ya katiliyorum. Bir onceki kasaya hastaydim. Iciyle disiyla mukemmeldi. Son kasada bir orantisizlik var. Bakalim makyajdan sonra nasil olacak.
  • farları bütünleştiriyorlar gördüğüm kadarıyla.
  • Onu zaten iyi. Arkayı toparlasalar yeterli.
  • ayrıca ön panjurda AVANTGARDE YILDIZI mı var

yoksa DISTRONIC radarı mı var

----------
    Ama şu bir gerçek ki Mercedes pazarlama stratejisi olarak 4.yılda makyajlar 7. yılda kasa değişir.
    2009 da çıktığına göre Extrem bir durum yok yani.

bekleyip görmek lazım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3ngerek -- 6 Eylül 2012; 21:26:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

Daha kotusu yapilamayacagi icin mevcut halinden her sekilde guzel olacaktir...

Kesinlikle katılıyorum.Gerçi yine de belli olmaz.Gelen gideni aratabilir de
  • onu yine fena degildi

makyajı arkasına yapmaları gerekirken dokunmamışlar bile

niyetleri makyajla önünüde bozup tüy dikmek olabilir
  • Zaten kötü olan yer arka oraya neden dokunmamışlar ki.
  • 2007de makyaj gören bi önceki kasada olduğu gibi köklü bi değişim olmayacaktır,adı üstünde makyaj.Ama umarım çift far tasarımından vazgeçmezler,e serisiyle iyice bağdaştı artık.Ve bu makyajlı versiyonda güncel e kadar oturaklı ve bana göre mükemmel olacaktır.
  • Evet bende çift farın değişmemesi gerektiğini düşünenlerdenim. Şu an piyasada ön far kısmı çiftli olan çokta bir marka model yok. E serisine de baya yakışıyordu bu tasarım bana göre. Bakalım nasıl birşeyler çıkacak karşımıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Bu kasa komple değişmeden paklanmaz.

aynen...yanlız ben içinide özellikle dashboard dedikleri konsolun da tamamen değişmesi gerektiğini düşünüyorum...
  • İnternetteki renderler şu şekilde ;

MERCEDES E MAKYAJLANIYOR. 'Güncel Bilgiler'

• 2 gun once arkadasa araba bakmak icin gulsoy a gittik.Ellerinde c220 yoktu siparis verecektik ama e serisini gorunce tutturdu ben e serisi istiyorum diye (kadin milleti iste) babasini aradi.Bende bir yandan buna laf anlatmaya calisiyorum bu araba makyajlanicak pisman olursun diyorum ama dinletemiyorum.Yetkiliye bu makyaj konusundan biraz bahsetmesini soyledim ama adam bir anda bunun icin cok erken diyip kestirip atti bana biraz sanki bir an once ellerindeki e serilerini cikartmak icin boyle soyledigini en kotu ihtimal yaz aylarina kadar bu arabanin makyajlanacagini dusunuyorum.Sizce daha erkenmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reepla

2 gun once arkadasa araba bakmak icin gulsoy a gittik.Ellerinde c220 yoktu siparis verecektik ama e serisini gorunce tutturdu ben e serisi istiyorum diye (kadin milleti iste) babasini aradi.Bende bir yandan buna laf anlatmaya calisiyorum bu araba makyajlanicak pisman olursun diyorum ama dinletemiyorum.Yetkiliye bu makyaj konusundan biraz bahsetmesini soyledim ama adam bir anda bunun icin cok erken diyip kestirip atti bana biraz sanki bir an once ellerindeki e serilerini cikartmak icin boyle soyledigini en kotu ihtimal yaz aylarina kadar bu arabanin makyajlanacagini dusunuyorum.Sizce daha erkenmidir?

Normal de Mercedes'te BMW gibi 4+3 yılda otomobil güncellemesi yapıyor 4 yıl yenilenmiş kasa geri kalan 3 yılda makyaj gören kasa satılıyor. Normal şartlar altında otomobilin 2012 sonunda makyajlanması gerekiyor ama 5 Serisi'nin gerisinde kalması makyajı öne çekmesine neden olmuş olabilir.

• Arka tarafta bir değişiklik olmayacağına göre büyük ihtimalle makyajlısı da eski kasayı aratacak görünüm olarak.
  • quote:

quote:

2 gun once arkadasa araba bakmak icin gulsoy a gittik.Ellerinde c220 yoktu siparis verecektik ama e serisini gorunce tutturdu ben e serisi istiyorum diye (kadin milleti iste) babasini aradi.Bende bir yandan buna laf anlatmaya calisiyorum bu araba makyajlanicak pisman olursun diyorum ama dinletemiyorum.Yetkiliye bu makyaj konusundan biraz bahsetmesini soyledim ama adam bir anda bunun icin cok erken diyip kestirip atti bana biraz sanki bir an once ellerindeki e serilerini cikartmak icin boyle soyledigini en kotu ihtimal yaz aylarina kadar bu arabanin makyajlanacagini dusunuyorum.Sizce daha erkenmidir?

Normal de Mercedes'te BMW gibi 4+3 yılda otomobil güncellemesi yapıyor 4 yıl yenilenmiş kasa geri kalan 3 yılda makyaj gören kasa satılıyor. Normal şartlar altında otomobilin 2012 sonunda makyajlanması gerekiyor ama 5 Serisi'nin gerisinde kalması makyajı öne çekmesine neden olmuş olabilir.

Yani 2012 sonuna kadar makyaj soz konusu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Yani 2012 sonuna kadar makyaj soz konusu?

Aracın 2009 yılında satışa sunulduğunu düşünürsek normal makyaj 2012 sonuna denk geliyor yani makyajlı kasa 2013 başında satışa sunuluyor ama rekabeti artırmak için aracı yaz ortasında makyajlayıp son baharda satışa sunabilir ki erken spy fotoğrafların çıkması bunu bir nevi kanıtı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mulligun

Daha kotusu yapilamayacagi icin mevcut halinden her sekilde guzel olacaktir...

• Arkası hariç 5 serisinden daha güzel bence.
  • Yeni bir render çalışması var.
    Ama bu Larson'a ait.
    Larson'un renderleri genelde çok yakın olduğu için konuyu horlatacam kusura bakmayın.

Aracın benzinli motor seçenekleri ise böyle olacak.

E 200 BE (M274 DE 16 AL) 1,6 Liter Hubraum und 156 PS
    E 220 BE (M274 DE 20 AL) 2,0 Liter Hubraum und 184 PS
    E 250 BE (M274 DE 20 AL) 2,0 Liter Hubraum und 211 PS
    E 300 BE (M274 DE 20 AL) 2,0 Liter Hubraum und 252 PS

Dizel motorda E 300 Hybrid harici bir ek bir bilgi yok.

Eğer herhangi bir aksaklık olmazsa araç en geç 2013 2. yarıda Türkiye piyasasında olacak.

• adamda hakikaten yetenek varmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.