Bildirim
mercedes e serisi-bmw 5 serisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
E class -
E kalas rakip kabul etmemekte!quote:
Orijinalden alıntı: Lazarotti
E class
gelmeyin pesimden yok 5 yok a6 bilmem ne ile!!
ha bentley falan derseniz olabilir!
(ha bana kalırsa mersedesin baska arabasıda kıyas kabul etmez e kalas ile! ) -
quote:
Orijinalden alıntı: hadi_bakim
E kalas rakip kabul etmemekte!
(ha bana kalırsa mersedesin baska arabasıda kıyas kabul etmez e kalas ile! )
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: hadi_bakim
eleştirininde bir dozu var!
bilginle konuş başka yerinle değil
-
MERCEDES-BENZ E 200 KOMPRESSOR AVANTGARDE. Alçak karoserisi ile çok sportif ve hırçın görünüme sahip bir araçtır.186 HP + KOMPRESSOR gücü ile 0-100 ü 9 sn dir.quote:
Orijinalden alıntı: Lazarottiquote:
Alıntıları Göster
Prestij ve sportifliği aynı kasada buluşturan tek araçtır.Mercedes mercedes'tir fazla söze gerek yok.
-
e- sınıfı mercedesler her zaman BMWlerden daha cok tutlmustur.boylede devam eder.mercedesı kullanmayanda bılmez bu arada.quote:
Orijinalden alıntı: arezz
MERCEDES-BENZ E 200 KOMPRESSOR AVANTGARDE. Alçak karoserisi ile çok sportif ve hırçın görünüme sahip bir araçtır.186 HP + KOMPRESSOR gücü ile 0-100 ü 9 sn dir.
Prestij ve sportifliği aynı kasada buluşturan tek araçtır.Mercedes mercedes'tir fazla söze gerek yok.
Alıntıları Göster
cunku dunyada mercedes vardır bırde dıgerlerı
-
Mercedesin en rahat arabası bence Sadece s320 ye binemedim digerlerine bindim ve en konforlusu e320 idi aralarında.quote:
Orijinalden alıntı: *AXI*
e- sınıfı mercedesler her zaman BMWlerden daha cok tutlmustur.boylede devam eder.mercedesı kullanmayanda bılmez bu arada.
cunku dunyada mercedes vardır bırde dıgerlerı
Alıntıları Göster
Tabi ben dış gorunuse daha cok onem verdigim icin 5serisi alırdım.Tank gibi duruyor namussuz
-
her ne kadar bir bmw hayranı vede hastası olsamda mersedese karsı olan yenilgisini üzülerek kabul ediyorum .quote:
Orijinalden alıntı: huseaz
Mercedesin en rahat arabası bence Sadece s320 ye binemedim digerlerine bindim ve en konforlusu e320 idi aralarında.
Tabi ben dış gorunuse daha cok onem verdigim icin 5serisi alırdım.Tank gibi duruyor namussuz
Alıntıları Göster
ama buna rağmen ben illede bmw diyorum
-
Ben olsam BMW 5.30 tercih ederdim. Daha sportif durduğu için.quote:
Orijinalden alıntı: Mustafasd
her ne kadar bir bmw hayranı vede hastası olsamda mersedese karsı olan yenilgisini üzülerek kabul ediyorum .
ama buna rağmen ben illede bmw diyorum
Alıntıları Göster
Ben gencim, bana sorsalar ya 5.20 yada 5.30 Mercedes'leri beğenmiyorum. Bana hep dede arabasını anımsatıyor nedense.
Mercedes E320;
BMW 530 ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 26 Aralık 2006; 11:29:54 >
-
Bu da ortaya karışık;quote:
Orijinalden alıntı: Cloud Nine
Ben olsam BMW 5.30 tercih ederdim. Daha sportif durduğu için.
Ben gencim, bana sorsalar ya 5.20 yada 5.30 Mercedes'leri beğenmiyorum. Bana hep dede arabasını anımsatıyor nedense.
Mercedes E320;
BMW 530 ;
Alıntıları Göster
-
Bence kesinlikle E SERİES şunun güzelliğine bir bakın:quote:
Bu da ortaya karışık;
Alıntıları Göster
-
e classquote:
Orijinalden alıntı: Bescherelle
Bence kesinlikle E SERİES şunun güzelliğine bir bakın:
Alıntıları Göster
-
5serisi tip olarak cok ustun...quote:
Orijinalden alıntı: rooney1976
e class
Alıntıları Göster -
quote:
Mercedes E320;
BMW 530 ;
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Chryin
BMW 530 ;
hastayım bu arabalara
-
Mantık mercedes kalp bmw diyor bendequote:
Orijinalden alıntı: Mustafasdquote:
Orjinalden alıntı: Chryin
BMW 530 ;
hastayım bu arabalara
Alıntıları Göster
-
2007 520 d kullanıyorum......Daha 38 yaşımdayım....Yaşım 60 üstü olunca belkı mersoyu denerım.....quote:
Orijinalden alıntı: freestyle_
Mantık mercedes kalp bmw diyor bende
Alıntıları Göster -
Bmw 5 serisi teknik olarak E serisinden bir gömlek üstündür. İnceden mercedes propagandası dolu dergiler bile itiraf ederler bunu "handling" başlığı altında. Teknik derken kastettiğim yol tutuş, direksiyon tepkileri ve frenaj gibi unsurlar ile benzer hacimli motorlardan elde ettikleri performanslardır. Makyajla birlikte E serisi eski tip fren sistemine döndü. Çünkü daha önce kullandığı Sbc, maliyet artışına rağmen rekabette öne geçmesine imkan vermemişti (arızalar asıl unsur değildi).quote:
Orijinalden alıntı: efe01
2007 520 d kullanıyorum......Daha 38 yaşımdayım....Yaşım 60 üstü olunca belkı mersoyu denerım.....
Alıntıları Göster
Zaten önceki kasada Bmw büyük bir fark atmıştı; üstünlüğünü koruyor. Fakat runflat lastiklere sahip 5 serisi lastiğin yapısındaki yanal desteklerden dolayı süspansiyon konforu olarak özellikle Airmatic sistemli E serisinden geri kalıyor; bir de ben çok beğensem de tipi tartışmalı. Bunun haricinde sınfında teknik olarak efsane haline gelmiştir şimdiden, özellikle dalma limitleri çok yüksek yeni nesil süspansiyonu ile.
Mercedes, E serisi kasa değiştirdiğinde resmi sitesine simülasyon koymuştu. Yeni E serisi alıyorsunuz, üstüne 5 bin avro verip Airmatic dc alıyorsunuz ve virajlarda 7 senelik eski kasa (E39) 5 serisinden daha az yana yattığını gösteriyordu. Teknik olarak eski 5 serisini bile yakalamak bir başarıdır diyor ve Mercedes mühendislerini kutluyorum.
Yılbaşı geldi gevurlara. Stuttgart'a giden Noel babalar sağdan uslu uslu, Bavyera'ya gidenler kızaklarla yanlayarak hadi bakalım
-
mercedesquote:
Orijinalden alıntı: irvine
Bmw 5 serisi teknik olarak E serisinden bir gömlek üstündür. İnceden mercedes propagandası dolu dergiler bile itiraf ederler bunu "handling" başlığı altında. Teknik derken kastettiğim yol tutuş, direksiyon tepkileri ve frenaj gibi unsurlar ile benzer hacimli motorlardan elde ettikleri performanslardır. Makyajla birlikte E serisi eski tip fren sistemine döndü. Çünkü daha önce kullandığı Sbc, maliyet artışına rağmen rekabette öne geçmesine imkan vermemişti (arızalar asıl unsur değildi).
Zaten önceki kasada Bmw büyük bir fark atmıştı; üstünlüğünü koruyor. Fakat runflat lastiklere sahip 5 serisi lastiğin yapısındaki yanal desteklerden dolayı süspansiyon konforu olarak özellikle Airmatic sistemli E serisinden geri kalıyor; bir de ben çok beğensem de tipi tartışmalı. Bunun haricinde sınfında teknik olarak efsane haline gelmiştir şimdiden, özellikle dalma limitleri çok yüksek yeni nesil süspansiyonu ile.
Mercedes, E serisi kasa değiştirdiğinde resmi sitesine simülasyon koymuştu. Yeni E serisi alıyorsunuz, üstüne 5 bin avro verip Airmatic dc alıyorsunuz ve virajlarda 7 senelik eski kasa (E39) 5 serisinden daha az yana yattığını gösteriyordu. Teknik olarak eski 5 serisini bile yakalamak bir başarıdır diyor ve Mercedes mühendislerini kutluyorum.
Yılbaşı geldi gevurlara. Stuttgart'a giden Noel babalar sağdan uslu uslu, Bavyera'ya gidenler kızaklarla yanlayarak hadi bakalım
Alıntıları Göster
-
20 yaşındayım ve E class kullanıyorum..quote:
Orijinalden alıntı: Mert
mercedes
Alıntıları Göster
kullanmasını bilene spor..bilmeyene konfor aracı -
quote:
Orijinalden alıntı: Lazarottiquote:
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: mRcOLL
quote:
zırlama!!!
Benzer içerikler
- 1.4 multiair motor nasıl
- mini cooper kronik sorunları
- volvo s60 paket sıralaması
- hyundai getz tutulan motor
- f30 dizel mi benzin mi
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X