Şimdi Ara

mercedes e serisi-bmw 5 serisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamamen birbirinden farklı araçlar , ve tamamen farklı zevklere hitab ediyolar. 2sini birden beğenen azdır bence.

Benim seçimim M teknik dokunuşları ile 5 Series !
  • tipsiz e serisini alıçağıma 5 serisi alırım tabikide ama ben e320 test sürüşü yapmıştım güzel bir araç değildi tabi beni tatmin etmedi o seride alıçağım ya 5 serisi yada audi a6
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bescherelle

Bence kesinlikle E SERİES şunun güzelliğine bir bakın:
     mercedes e serisi-bmw 5 serisi

gerçekten çok güzelll
  • her zaman BMW yi tercih ederim. her yönden mükemmel bir araç. kişisel tercihim...

fakaat mercedesinde konforu daha farklı tabi birde bmw ye göre 2. el değeri çok daha yüksek.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mRcOLL

20 yaşındayım ve E class kullanıyorum..

kullanmasını bilene spor..bilmeyene konfor aracı

Senin bindiğin E serisi başka bu E serisi başka.
  • mercedes e serisi tabiki hem sağlamlık hem dizayn yeni 5 serisinin dizaynı berbat
  • karar vermek zor gercekten ama bence bmw daha sportif oldugundan bmw diyorum ben..
  • Mercedes konforlu ama bende olsam bmw yi tercih ederdim daha sportif ve performansı daha iyi bmw 535d
  • Her zaman ki cevabım bmw 5 serisi ama ondan sonra düşüneçeğim alternatif ise audi a6 dır
  • bmw 5.30 xli e defalarca bindim ve tabıkı benım ıcın mukemmel.ama sole bı genel kanı da var benım aklımda ole kaldıgı ıcn soluorum: mercedes genelde daha konforludur bmw e gore.ama dsı gorunus acısından bmw derım.mercedes e de bınme fırsatım olsaydı kıyaslama yapardım ama malesef.yalnız bahsettııgm bmw gercekten fevkalade..ama sanırm mercedes kdr genıs dgl gbıme gelior ozellıkle arka dız mesafesi tahmınımce mercedes daha gensıtır o konuda.ama oncekı kasaları kıyaslasaydık mercedes derdım kesınlıkle..
  • az once dıger bır topıc de gordum yenı mercedes c klass ı.ya dehset gozukuo.sadece goruntu ıtıbarıyle bu ıkısınden de hos duruo.bı bakın derım.
  • bmw 5 serisi 2004 te testlerden 4 yıldız aldı ,mercedes e serisi 5 yıldız aldı ,audi a6 ise 5 yıldız aldı
    ama ben olsaydım a6 yada mercedes e serisini tercih ederdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet1988_ -- 26 Aralık 2006; 19:49:00 >
  • forever mercedes (yıldızı yeter)
  • mercedes derim hem ikinci eli hem konforu hem tasarımı çok hoş makyajlı kasasında bir çok şeyi iyleştirmişler mükemmele ulaşmış nerdeyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

20 yaşındayım ve E class kullanıyorum..

kullanmasını bilene spor..bilmeyene konfor aracı

Senin bindiğin E serisi başka bu E serisi başka.

son kasa E serisinemi biniyorum dedim?

• klasik mercedescilerin cevabı yıldızı yeter yok knforu yeter yok o yeter yok bu yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

klasik mercedescilerin cevabı yıldızı yeter yok knforu yeter yok o yeter yok bu yeter

aynen öyle

sonuçta zevk meseli herkes sevdiği bildiği markayı savunur az çok
  • tabiki savunur ama öyle bir yüçeltiyorlarki sanki.........neyse şimdi konuşurdum ama tartışma falan çıkar en iyisi saygıda bulunmak nede olsa yıldızı yeter bir araçta dizayn ve imaj olmazsa ben o araçı napıyım v.b. daha çok sayardım
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

klasik mercedescilerin cevabı yıldızı yeter yok knforu yeter yok o yeter yok bu yeter

aynen öyle

sonuçta zevk meseli herkes sevdiği bildiği markayı savunur az çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malikguzel -- 26 Aralık 2006; 21:11:01 >

• bende bir karşılaştırmada diğer marka yada modele yoktan yere ... atanlara diyim o zaman...

sadece fikirimizi iletebilsek ne kavga ne gürültü

*dizayn tamamen zevklere hitap eder zaten sen beğenmessin ben beğenirim gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazarotti -- 26 Aralık 2006; 21:14:15 >
  • tasarım-performans-özellik-prestij konusunda tabiki mercedes e serisi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.