Şimdi Ara

Mercedes E250 Kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
7.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bekliyordum biri ne zaman konuyu small overlap'e getirecek diye Konu burdan sonra 2li atışmalar halinde ilerleyecek [popcorn.gif]

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLaren64

Helal olsun valla. C Class kötü sonuç aldı diye Mercedes sağlam değil mi acaba diye bir algı oluşmuştu ama E Class gereken cevabı vermiş.

Şu kazada Alman otobanında 300 km hızla giderken takla atan bir M5'in fotoğrafı. Araçta bulunan kişiler sağ olarak kurtulmuş bu kazada da.

Mercedes E250 Kazası

Çıtır hasarlı M5

• videoyu çeken adamda gelmiş gitmiş kapıyı yoklamış araç önden ve arkadan hasar almış şimdi kapıları yoklamanın ne anlamı var.çamurluklar bile sağlam. yani kapıların açılmasında bir anormallik yok araç kabini korumuş başkada söylenecek birşey yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

quote:

Orijinalden alıntı: *President*

Yahu bırakın şu marka fanatizmini, hala yok merso yok alman bilmemne diyenler var. small overlap testlerinde gördük almanları ve çirkefliklerini. Ulan sanki mercedes arabayı bedava veriyor hatta üstüne para veriyor millete şuna bak ya. Biraz tüketici olunda daha kaliteli ürünler kullanın nedir bu fanatizm arkadaş?

daha kaliteli ne kullanalim mesala?

Fanatik olmayın, eleştirmeyi bilin, bilinçli tüketici olun, daha kaliteli mercedes kullanın. Anladı?

Sorduğun soru bile yanlı, sanki mercedese verdiğin paraya mercedes den başka kalite yok.
  • muhtemelen 2000-2001 model bir e200 ile , gidiş dönüş yolda karşı şeritten gelen yaşlı bir amca, yüksek sürat nedeni ile kontrolü kaybedip yolun dışında 4 takla atarak yanımdan geçmişti.

amca emniyet kemerini takmadığı için 2. taklada camdan dışarı uçtuğunu net bir şekilde gördüm. araba takla sonunda lastikleri üzerine düştü ve çalışmaya devam ediyordu, lastik toprağa gömüldüğünden patinaj çeker şekilde kaldı. Hemen arabamı durdurum mercedes'e koştum ve kontağı kapadım ( yanma - patlama riskine karşı) Sonra yaşlı amcaya koşup ilk müdehale ve ambulans çağırma vs. Gözler açık ama bilinci gitmişti maalesef. 1 gün sonra vefat etmiş Allah rahmet eylesin.

O mercedes'in camı bile çatlamadı 4 takladan sonra. Araba stop etmedi dahi. Fakat amcamız emniyet kemeri takmamasının kurbanı oldu.

Demem o ki, mercedes sağlamdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctcanbol

Ben de bekliyordum biri ne zaman konuyu small overlap'e getirecek diye Konu burdan sonra 2li atışmalar halinde ilerleyecek [popcorn.gif]

Niye bekliyordunda sen yazmadın? neden bekledin? yoksa bu gerçeği kabullenmek mi istemedin?

Mercedes ve BMW small overlap testlerinde dökülmüştür. Üstüne üstlük bir de çirkeflik yapmışlardır. İnsanlar daha güvenli otomobile binebileceklerken neden daha kötüsüne binsinler arkadaşım birisi bunu anlatsın bana. Hayatmı ucuz mercedes mi?

Kimse almasın, siz başarısızsınız densin ki bu alman devlerine, bunlarda sizin testiniz yanlış arkadaş demektense aaa demekki tüketici bilinçli ve biz yanlış yapmışız desinler.

Mercedes ve BMW daha kalitelisini yapabilecek firmalar.

• quote:

quote:

quote:

Yahu bırakın şu marka fanatizmini, hala yok merso yok alman bilmemne diyenler var. small overlap testlerinde gördük almanları ve çirkefliklerini. Ulan sanki mercedes arabayı bedava veriyor hatta üstüne para veriyor millete şuna bak ya. Biraz tüketici olunda daha kaliteli ürünler kullanın nedir bu fanatizm arkadaş?

Fanatik olmayın, eleştirmeyi bilin, bilinçli tüketici olun, daha kaliteli mercedes kullanın. Anladı?

Sorduğun soru bile yanlı, sanki mercedese verdiğin paraya mercedes den başka kalite yok.

Bu kazanin neresini elestirelim? Darmadagan olmus ama kabinde bir sey yok. Olu yok.

Mercedes`ten baska kalite yok dedik mi? Varsada tercih meselesi. Sen esit kalitede baska bir arac kullanirsin ben mercedes bunda celallenecek ne var?

Sen benim nasil bir tuketici oldugumu nerden biliyorsun?

Mercedes`e para verince bilincsiz tuketici mi olunuyor?

Birileri fanatikse sende o markanin dusmani gibi konusuyorsun. Mercedes ile ilgili bir problem mi yasadin?

Oyle bir yazmissin ki sanki toros`u ovuyor burda sanki insanlar.

` Daha kaliteli urunler kullanin` Tamam oyle yapariz

• quote:

quote:

Ben de bekliyordum biri ne zaman konuyu small overlap'e getirecek diye Konu burdan sonra 2li atışmalar halinde ilerleyecek [popcorn.gif]

Niye bekliyordunda sen yazmadın? neden bekledin? yoksa bu gerçeği kabullenmek mi istemedin?

Mercedes ve BMW small overlap testlerinde dökülmüştür. Üstüne üstlük bir de çirkeflik yapmışlardır. İnsanlar daha güvenli otomobile binebileceklerken neden daha kötüsüne binsinler arkadaşım birisi bunu anlatsın bana. Hayatmı ucuz mercedes mi?

Kimse almasın, siz başarısızsınız densin ki bu alman devlerine, bunlarda sizin testiniz yanlış arkadaş demektense aaa demekki tüketici bilinçli ve biz yanlış yapmışız desinler.

Al işte varan 1

Ağzımdan bu konuda iyi yada kötü bir yorum çıktı mı güzel arkadaşım? Hayır. Ya da mesaj attığım konularda hiç bu konuda olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmış mıyım? E bu da Hayır. O zaman nedir bu hiddet bu celal? Gocunacak bir şey yoktu yani alıntılayıp bu tarz saldırgan bir tavır ile cevap vermeniz için Saldıracak yer arıyorsunuz insanlara yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kabin baya sağlam kalmış içinden sağ çıkmaları gayet normal.
  • quote:

quote:

quote:

Al işte varan 1

Ağzımdan bu konuda iyi yada kötü bir yorum çıktı mı güzel arkadaşım? Hayır. Ya da mesaj attığım konularda hiç bu konuda olumlu ya da olumsuz bir yorum yapmış mıyım? E bu da Hayır. O zaman nedir bu hiddet bu celal? Gocunacak bir şey yoktu yani alıntılayıp bu tarz saldırgan bir tavır ile cevap vermeniz için Saldıracak yer arıyorsunuz insanlara yazık.

Varan 1 ne ya?

Madem konu hakkında yorumun yok, o zaman konuyu ateşlemek için neden yorum yapıyorsun arkadaşım? cips kola muhabbeti mi? önlerden yer mi kapacaksın?

Komik olmayın Allahınızı severseniz. Gocunacak bir şeyim yok, saldırgan da değilim yazılarımdan öyle anlaşılıyordur.

Neymiş konunun small overlap testlerine bağlanmasını bekliyormuşsun, amacın ne? konu karışsın millet birbirine girsin sende keyif al öyle mi?

Ondan sonra ne bu hiddet bu celal. Asıl siz insanlara psikolojik saldırı yapıyorsunuz o zaman size yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Boşuna konuşmuyoruz demek ki.

E sınıfı için fazla bir şey söylemeye gerek yok zaten.
    İnşallah yeni C serisini de böyle yaparlar.

Yeni kasa tam senlik olacak gibi duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz fotoğraflı DH Kaza Analizleri yeterince gerçekçi gelmiyor bana.Koşullar tamamen farklı şekillerde olabiliyor belkide milyonlarca bu sebepten eşit koşullardaki kazalar yani testler zaten doğru rakamları söyler bunların bi çoğu kusura bakmayın ama bana fasa ve fiso olarak geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu kazanin neresini elestirelim? Darmadagan olmus ama kabinde bir sey yok. Olu yok.

Mercedes`ten baska kalite yok dedik mi? Varsada tercih meselesi. Sen esit kalitede baska bir arac kullanirsin ben mercedes bunda celallenecek ne var?

Sen benim nasil bir tuketici oldugumu nerden biliyorsun?

Mercedes`e para verince bilincsiz tuketici mi olunuyor?

Birileri fanatikse sende o markanin dusmani gibi konusuyorsun. Mercedes ile ilgili bir problem mi yasadin?

Oyle bir yazmissin ki sanki toros`u ovuyor burda sanki insanlar.

` Daha kaliteli urunler kullanin` Tamam oyle yapariz

Arkadaşım ben bir yorum yaptım. Mercedes ile bir problem yaşamadım, marka fanatiği ya da düşmanı da değilim. Ama testlerde dökülüp üstüne çirkeflik yapan Almanlara bir cevap vermek gerekiyor ve ben veriyorum. Üzerinize alınmanıza ya da markanın avukatlığını yapmanıza gerek yok

Sende bir kinayeli soru sordun, dedin ki madem mercedesi eleştiriyorsun söyle bakalım daha kaliteli ne kullanalım? burda amacın neydi hepimiz biliyoruz.

Sonuç olarak sana yolu testler gösterdi, herkese gösterdi ama hala burda merso bu, yıldızı yeterciler var benim tepkim onlara. Sen fanatiksen sana da.

Volvo, Mercedes ten bu yıl daha kaliteli olduğunu kanıtlamıştır. Mercedes farklı bir modelinde de daha yeni ncap ten 3 yıldız alabilmişse bunu sadece ben değil senin de eleştirebilmen lazım. 1 Mercedes parasına 4 adet otomobil alınabiliyor. Objektif olarak bakın ki anlayabilesiniz.

• quote:

Ben artık sadece her mercedes ya da small overlap testinden fail eden X marka bir aracın konusunda birinin konuyu small overlap'e getirip konunun o andan sonra okunmaz hale gelen tartışmalarından bıkan biriyim. Son günlerde ağız tadıyla bir konu takip edemez oldum(olduk) bu tartışmalar yüzünden. Asıl insanları psikolojik olarak kışkırtan attığınız ilk mesajdır. Aynı mesajı "Aracın bir de small overlap testini incelemelisiniz" tarzı bir üslup ile yazmak var, bir de sizin gibi yazmak var. Bu konuda mesaj size ait olduğu için üzerinizden örnek verdim ancak sözüm bu tarz konularda bu şekilde mesaj yazan herkese aslında. Konunun kendine ait başlığı var zaten, o başlık için de konuyu enine boyuna istediğiniz üsupla hararetli bir şekilde tartışın ona lafım yok, ancak diğer konularda aynı şekilde tartışma yaratacak mesajlardan kaçınılmalıdır.

Saygılar.

• quote:

quote:

Ben artık sadece her mercedes ya da small overlap testinden fail eden X marka bir aracın konusunda birinin konuyu small overlap'e getirip konunun o andan sonra okunmaz hale gelen tartışmalarından bıkan biriyim. Son günlerde ağız tadıyla bir konu takip edemez oldum(olduk) bu tartışmalar yüzünden. Asıl insanları psikolojik olarak kışkırtan attığınız ilk mesajdır. Aynı mesajı "Aracın bir de small overlap testini incelemelisiniz" tarzı bir üslup ile yazmak var, bir de sizin gibi yazmak var. Bu konuda mesaj size ait olduğu için üzerinizden örnek verdim ancak sözüm bu tarz konularda bu şekilde mesaj yazan herkese aslında. Konunun kendine ait başlığı var zaten, o başlık için de konuyu enine boyuna istediğiniz üsupla hararetli bir şekilde tartışın ona lafım yok, ancak diğer konularda aynı şekilde tartışma yaratacak mesajlardan kaçınılmalıdır.

Saygılar.

Konu tabii ki small overlapa gelir insanlar körü körüne marka fanatizmi yaparsa. Birileri çıkar der ki arkadaş siz kendinizdemisiniz?

Şimdi ortalığı fişekleyip sonra da yok ben yapmadım demenin bir anlamı yok. Hem tartışma çıkmasından rahatsızım diyip hem de ortaya kibriti çakıp çekilmek birbiriyle çelişen hareketlerdir. Önce kendi öz eleştirinizi yapın, sonra diğer insanları eleştirin derim.

Benim attığım mesaj insanları neden kışkırtıyor bana açıklayın.

Mercedes small overlap testlerinde döküldü mü? evet.
    Üstüne çıkıp utanmadan hadiyin lan ordan, sizin testiniz yanlış bizim arabamızda sorun yok dedi mi? dedi.
    Sonra en son test edilen modeli ncap te 3 yıldız alıp rezil oldu mu? oldu.

Yahu bunda kışkıracak ya da kışkırtacak ne var?
    Ortada yıllardır en pahalı lüks sedan otomobilleri üreten bir firmanın, son dönemde nasıl olsa satıyorum diyerek kaliteyi düşürdüğü gözler önünde iken, benim mesajım kime neden batar?
    Ya da bu başarısızlığı görerek olsun, bu mercedes tir. En kötüsü bu olsa da en iyisi budur mu demek lazım?

Bir kere de kötüyü alkışlamamayı öğrensek belki önümüze neler serilecek. Pahalı olan iyidir mantığını üzerimizden atamadık.

Ama kral çıplak demek en büyük suç sanırım.

•  Mercedes E250 Kazası
  • Acikcasi bu tur kaza sonrasi goruntuler artik bana pek bir sey ifade etmiyor. Cunku kazanin nasil gerceklestigine dair elimizde ne bir goruntu, ne de bir data (hiz, yaklasma acisi vs) var. Ayni arac cok daha dusuk suratle bir metal bariyere carpsaydi ve bariyer aracin icinden gecseydi bu seferde "Mercedes E serisi cok dandikmis" mi diyecektik.

O yuzden sadece bu goruntulere bakarak aracin saglamligi hakkinda cikarim yapmak hicte dogru degil.

Smalloverlap testi gibi capisma testleri cok daha dogru sonuc verir aracin guvenligi hakkinda yorum yapabilmek icin. Cunku tum parametler bellidir ve bu teste giren diger tum araclar icinde aynidir. Mercedes teste daha yuksek hizda girmez yada BMW daha dusuk hizda girmez.

ENCAP, IHSS yada diger bagimsiz kuruluslarinin testlerine bakin derim. Bu videodaki gibi kaza sonrasi goruntuler cok yanilticidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diesotto -- 3 Mayıs 2013; 16:59:30 >
  • Boşa merco değil bu araç güvenlik için tasarlanmış resmen
  • quote:

quote:

Saygılar.

Arkadasin uslubu hic hosuma gitmedi. Bu yuzden bende cevap vermiyorum sizde aynisini yapin bence.

• Videoyu çeken arkadaş sanki tok kapı sesi testi yapmaya gitmiş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.