Şimdi Ara

Mercedes E250 Kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
7.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce verildiyse kusura bakmayın, youtube da rastladığım kaza sonrasında çekilmiş videoyu sizlerle paylaşıyorum. Araçtan 4 kişi sağ olarak çıkmış. Kapılara dikkat, tok kapı sesinden anlayan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtech -- 3 Mayıs 2013; 15:35:40 >

• Emniyet kemerlerinde ötmesin diye bişiler takılmış şans eseri ölmemiş herhalde kabini korumuş araç ama o sarsıntıyla kemersiz iyi kurtarmışlar
  • Hakikaten kemer bağlı değilse ve elemanın dediği doğruysa çok şaşırtıcı.

Genelde bu durum kulaktan kulağa geldiği için abartılmış olabilir. Malum ortada mercedes var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hamdi0555 -- 3 Mayıs 2013; 3:04:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamdi0555

Hakikaten kemer bağlı değilse ve elemanın dediği doğruysa çok şaşırtıcı.

Genelde bu durum kulaktan kulağa geldiği için abartılmış olabilir. Malum ortada mercedes var...
    Ön yolcu koltuğunda oturan kişi varsa ordan sağ kurtulmuş olmasının imkanı yok. Aracın önden yediği darbe oldukça büyük, tutucak hiçbirşey yokken o hızla kafasını dashboarda vuran birinin kurtulma şansını geçtim kafatası bile kalmaz.
  • eee boşuna merso denmiyor boşuna Alman yapar denmiyor..
  • Öldürmeyen Allah öldürmez dedikleri bu olsa gerek.
  • Birakin yeaa o arabanin yerinde ne olsa kurtarirdi

'Cılar gelir birazdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes E250 vs Audi A5
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: retro.

Birakin yeaa o arabanin yerinde ne olsa kurtarirdi

'Cılar gelir birazdan
    Allahım kimseye böyle kaza yaptırma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airtech

C serisini bu konuda en çok eleştiren insan olarak kabin alanına baktığımda çok yüksek bir hızla tırla çarpışmasına rağmen(videoda görüldüğü kadarıyla) E250'nin sağlamlığına şapka çıkartırım.
    Başlığı değiştir bence,komik olmuşsun.
  • Boşuna konuşmuyoruz demek ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RutkayErg

Boşuna konuşmuyoruz demek ki.
    Mercedes E hatchback olmuş resmen.

Eğer iddialar gerçekse öldürmeyen Allah öldürmüyor tezine ben de katılıyorum. Kemer takılı değilken bu tarz kazadan kurtulmayı bu açıklar ancak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rst78

Mercedes E hatchback olmuş resmen.

Eğer iddialar gerçekse öldürmeyen Allah öldürmüyor tezine ben de katılıyorum. Kemer takılı değilken bu tarz kazadan kurtulmayı bu açıklar ancak.

Alıntıları Göster
    evet öldürmeyen allah öldürmüyor. lakin kaza testlerinde euro ncap olsun yandan çarpma olsun iihs olsun testlerde mükemmel sonuc alamasa da , gerçek kaza senaryoları da dahil edildiğinde ben mercedesin en güvenli araçlar içinde oldugunu düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

evet öldürmeyen allah öldürmüyor. lakin kaza testlerinde euro ncap olsun yandan çarpma olsun iihs olsun testlerde mükemmel sonuc alamasa da , gerçek kaza senaryoları da dahil edildiğinde ben mercedesin en güvenli araçlar içinde oldugunu düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Sağlam hasar görmüş ama araba görevini tam olarak yapmış.
    edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miraculous -- 3 Mayıs 2013; 3:28:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miraculous

Sağlam hasar görmüş ama araba görevini tam olarak yapmış.
    edit: İmla

Alıntıları Göster
    Tok kapı sesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

Tok kapı sesi var

Alıntıları Göster
    Beyler kemerler takılmış kemer takılı değil diyen sallamış tüm yastıklar acılmıs
    Araba çöp olmuş
  • mercedes bu gardaşşş
  • quote:

Beyler kemerler takılmış kemer takılı değil diyen sallamış tüm yastıklar acılmıs
    Araba çöp olmuş

Alıntıları Göster
    Arabanın her tarafı paramparça olmasına rağmen kabin içinde hiçbirşey yok. Helal olsun mercedese
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Arabanın her tarafı paramparça olmasına rağmen kabin içinde hiçbirşey yok. Helal olsun mercedese

Alıntıları Göster
    DEMEKKİ EMNİEYT -KEMERİ DEĞİL MERCEDES
  • quote:

Araba çöp olmuş

Alıntıları Göster
    şapka deil pantolon da cıkarılır bu saglamlıga kafes sapa saglam
    kazayı bılmıyoruz ama baska arac napardı bu kazada tahmın etmek bıle ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

şapka deil pantolon da cıkarılır bu saglamlıga kafes sapa saglam
    kazayı bılmıyoruz ama baska arac napardı bu kazada tahmın etmek bıle ıstemıyorum

Alıntıları Göster
    Sağlam kaza yapmış, sanırım 5-10 takla atmıştır bu araç, motor bagaj falan kalmamış zaten ama kafes sağlam helal olsun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.