Şimdi Ara

Mercedes S Serisi (W221) Ölümlü Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazanın şiddeti fazla belli olmasa da böyle bir araç için içinden bir kişinin vefat etmesini ilginç ve üzücü buldum açıkçası.

Kemerlerinin takılı olup olmadığı belirtilmiyor.

Siz ne düşünüyorsunuz?
    http://www.sozcu.com.tr/2016/gundem/rus-kadin-surucunun-kullandigi-otomobil-kontrolden-cikti-1-olu-1-yarali-1340079/

• iç kanama. 60 kmden 0 km ye inersen organların yer değiştirir.
  • Ben kemerlerin takılı olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
    Ayrıca bu arabayı bu şekilde yoldan çıkarmayı başarmak marifet ister hız yapıldığını ya da çok sert hareketler yapıldığını düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eee rus kariya verirsen aldigin guzelim s classi ole olursun iste sirf kadin degil erkege bile vermiceksin arabani

• Neden ilginç olsun ki, araç sonuçta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin. İlginç olan birşey yok, hiçbir araç için herhangi bir kazada hayatta kalma garantisi verilmiyor sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 4 Ağustos 2016; 16:27:40 >
  • Konuyu ben açacaktım erken davranmışsınız :) . Yağmur ya da su olduğu söyleniyordu yolda haberde. Viraja da hızlı girmiş, aquaplanning ya da kayganlıkta savrulmuş olabilir. Aracın içi sağlamdı baktım bende videolardan. Ayrıca darbeyi sürücü tarafından almış yolcu vefat etmiş. Yolcunun kemer takmadığını düşünüyorum. Bu araçlar çok sessiz hızı belli etmiyor buna bağlı hızı ayarlayamamış olması muhtemel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RANGE ROVER VS PORCHE CAYENNE
    8 yıl önce açıldı
    Mercedes S-Serisi Kaza ...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kural 1: Kumayı direksiyona oturtma.
  • ad block kullandığım için sözcüye giremiyormuşum, bizde girmeyiz o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 4 Ağustos 2016; 16:55:30 >
  • Mercedes'in en güzel kasası budur.Yazık olmuş kadına bu arada

• Emniyet kemeri takan ve takmayanın durumu işte burdaya fark ortaya çıkmış.

• Her ikisi de kemer takmamış. Videoda görülüyor. Kemerler arkadan takılmış.
    İlginç olan hasarın büyük kısmı sürücünün olduğu taraf olmasına rağmen sürücü kadın yaralı kurtulmuş.
    Yolcu ise vefat etmiş. Videoda aracın içindeki hali görülüyor. Tüm hava yastıkları açılmış.
    Muhtemelen ölen kişi başına aldığı darbe sonucu veya göğsüne aldığı darbe sonucu vefat etmiş.

Adamın kilosu kadından çok daha fazla. Acaba hafif olmak böyle bir kazada avantaj olmuş olabilir mi?
  • arabanın içi sağlam, kemer takmadıkları için arabanın içinde savrulmuşlar muhtemelen
  • hız felakettir kemer olayını pek takmasak da aman nolcak diye sonrasında kaza anında bu oluyor malesef
  • Ad block kullandığım için giremedim bende. Solculara prim kazandırma gibi bir huyum olmadığı için **** uda kapatmayacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ad block kullandığım için sözcüye giremiyormuşum, bizde girmeyiz o zaman

Ad block yerine uBlock kullanın hem çok daha hafif hem siteler algılamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: C4_1400

Her ikisi de kemer takmamış. Videoda görülüyor. Kemerler arkadan takılmış.

Videoyu büyüterek izledim, şoför tarafında emniyet kemeri arkadan takılı değil. Yani muhtemelen şoför takıyordu. Yolcu tarafında ise kemer arkadan takılı.

18. Saniyede adam zaten ön konsola yapışmış şekilde görülüyor-Allah rahmet eylesin.

Bu kaza emniyet kemerinin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Altanda S serisi olsada kemersiz olmaz.

Merso beton bloğa köşeden vurmasına rağmen bence çok sağlam kalmış. Sürücü kadın muhtemelen boynunda kırıklar olmuştur çarpmanın etkisiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhani -- 5 Ağustos 2016; 2:19:01 >
  • buna benzer bir kazayi okuldan tanidiklarim sile yolunda cls ile yaptilar. 4 kisiden 3u vefat etti. yasayan 1 kisinin psikolojisini dusunemiyorum. mesele volvo mercedes degil, mesele hiz & kemer.
  • Direk hosts dosyasi düzenleyerek eklentisiz isimizi goruyoruz siteleree algilamiyor.

• Bi bitmedi şu sulama işi İstanbul' da akşam, gece, nerde bir kavşak, viraj var istisnasız hep ıslak hep dere gibi sular akıyor... Ayağını frene koyacağın her noktada su akıyor veya birikiyor. Güya, çim çiçek sulayacak lanet fışkiyelerin ,hepsi yolu yıkıyor. Yazın yolun ıslanması demek, yola yağ dökülmesi ile eş anlamlı. Sıcak asfaltın üzerineki su, sıcak lastiklerin bu su ile teması demek yağ gibi kaymak demek. İstediğin kadar yavaş git, isterse sıfır en iyi lastiği kullan, istediğin kadar ABS, ESP, ESC... Bilmem nen olsun bu durumlarda beş para etmez. Kaç canlar gitti bu suluma işinden, yazları... Hadi arabaların dört tekeri var ya motorlar... Hiç kurtuluşun yok motorda

Her gördüğün ağacı kes ama yol kenarları yeşil, yeşil olsun aman aman... Nerde sende o kültür, elin gavurunun memleketinde asfaltın bittiği noktada çim, çimen, yeşillik başlıyor. Hiç gördün mü ? Bunları sularken yolu ıslatıyor mu ? Sırf bu yüzden, yaz geceleri ölmemek için motora, arabamı kirletmemek ve perte çıkarmamak için arabaya binmez oldum.

Haberde yağmur suyu diyor, ne zaman İstanbul' da seller götürdü de yolda bileğine kadar suya batıyorsun

Sahil yolundaki asfaltın üzerindeki suyu, bir metre yanındaki denize drenaj yapamayan zihniyeten ne bekleyceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viper74 -- 5 Ağustos 2016; 6:56:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.