Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza
-
-
Alfanın lastikte bir sıkışma yok gördüğüm kadarıyla. Kopmuş getirip yerine koymuşlar gibi. O yüzden içe göçen kısmın fazla olduğu görülüyor.
Polonun hava yastığının açılması da güzel sonuçta kaç yıllık araba. Ölüm veya ağır yaralanma yoksa her araç işini yapmış diyebiliriz.
Polo alfadan sağlammış alman tankı maşallah diyip sulandırmaya gerek yok bence
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hala arkadan çarpan araç dağılınca öndeki çok sağlam imajı da 20 senedir devam ediyor komik şekilde.
Polo büyük ihtimal aracın önce lastiğine, veya tampon yan tarafından çarpıp orayı alarak geçmiş, veya araç sonra bir yere daha çarpmış. Çok güçlü olmayan bir yer, bir de yandan çakınca muhtemelen dağıtmış. Veya bir yerlere takılmış parçalar da olabilir. Yırtıp almış gibi olabilir...
Ayrıca bir de "darbe sönümleme" denen bir şey var, araçlar belirli yerlerden bükülüp parçalanıp darbeyi sönümlemeyi amaçlıyor, o Polo'da o olmayabilir. Vardır da daha eski neticede, o aracın da çarpma testleri belli, sekize dönüyor, az araştırma ile bulursunuz zaten.
Bu darbe sönümleme işini millet "aa hemen de dağıldı" modunda karşılıyor. Eski amerikanların çarpma testlerine bakalım o zaman, arabalar dışarıdan kaya gibi ama tüm darbeyi içeridekiler alıyor.
Yazık etmiş Alfa Romeo'ya Polo...
Ben asıl şuna şaşırmıştım:
Bodrum’daki kazada oyuncu Olgun Şimşek yaralandı (gundemfethiye.com)
Burada 500x vs XC90 var. 500x'tekiler iyi ölmemişler demiştim :)
-
Yeni araçların hepsi dağılacak şekilde dizayn ediliyor çünkü. Kabinde sıkıntı yoksa gerisi teferruat. Polo zaten imal edilme yılı gereği böyle bir dağılma özelliği olmadığı için ağır bir kazada ne olacağı bilinmez.
-
Aynen öyle,
euroncap_vw_polo_1997_3stars.pdf
Burada çok belli değil ama videolarda falan A sütunu ile tavan, alt şasi falan kapı altından bükülüyor, 8 oluyor araba. Baya sağlam gerçekten
-
süslü alfalar zaten hiç sağlam durmuyorlar. birçoğu 120-130 beygir, yani güç desen o da yok çoğunda. 0-100 7-8 saniye olanlar yine ordan kuratıyor ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Ekim 2023; 10:20:7 > -
Süslü alfa? Muhteşem... 120-130 beygir desek o da yok. Alla allaa?
Çarptığı araca bi daha mı baksak? Stelvio kendisi, en düşüğü 200 hp, ki görünen 280 hp'lik versiyon gibi, 0-100'ü 5-6sn.
-
çünkü o bir alman, çünkü o bir polo. polo 97 > alfa romeo. bunda şaşılacak bi durum yok. normal ve olması gereken bu zaten. aksi olsaydı şaşırtıcı olurdu.
polo her türlü tokatlar.
-
bunda güç vardır, birçoğunda o da yok diyorum hocam.
polonun tekeri patlamış, biraz da çamurluk masrafı var. alfa pert, motora kadar girmiştir belki o.
-
alfa dediğin makyajlı fiat :)
-
Bu Guilia sanırım, yanlış mı gördüm acaba
-
normalde kazalarda, tekerlek içeri kabine girerek sürücüyü yolcuyu sakatlamasın diye tüm modern avrupa araçlarında bu şekilde dışa doğrı açar kendini .
aşağıdaki videoda da görebilirsiniz.
crashtests-databaseyoutubeFor more info go here: http://euroncap.com/tests/alfa_romeo_147_2001/108.aspxhttps://www.youtube.com/watch?v=Ix-LqYMhuas -
Stelvioya makyajlı Fiat diyeni de gördü bu gözler,bu forumun kalitesiyle ilgili daha net yoruma gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alakası yok
Bu araç alfa Romeo stelvio. Her araç hakkında yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen ama. Tucson'a binen adam alfa Romeo beğenmiyor şaka gibi !
Dostum görseldeki alfa romeo modelini biliyor musun ?
Bildiğini hiç sanmıyorum . Hatta trafikte bile görmemiş olma olasılığı yüksek . Malum vergilerden dolayı aracın fiyatı biraz tuzlu
evet biliyorum, yeni çıkan sözde suv modellerinden alfanın. aşağı mahallede parkın yanında park eden bi tane var biraz varoş bi semt olsa da. yeşil parlak bi tane.
tasarımlarını ben de beğeniyorum alfanın. hatta ikinci araç olarak fiesta yerine 147 almak istedim de bi tane tek tamircisi var şehirde o da 30 liralık işe 3000 lira istiyor deyince vazgeçmiştim.
oyuncak gibi duruyor yanından geçerken. hiç sağlam durmuyor. balon gibi duruyor. misal bir volvo gibi kemik gibi durmuyor araba.
motoru güçlü hızlanması iyi olanlar ordan kurtarıyor yoksa kim bakar yüzüne alfanın. birkaç tane alfisti var ülkede toplasan bi mahalle etmez. motoru iyi modeller olmasa onlar da bakmaz tipine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 12 Ekim 2023; 11:23:23 > -
millet arabalardan çok anlıyor ya olumsuz yorum yapan hakkında atıp tutarlar,ney miş o bir alfa romeo stelvio imiş voooov :) ister stelvio ister mitelvio fiat ın hallicesi işte :) birde demişler aracı görmemiştir fiyatını bilmiyordur filan :) o arabanın fiyatı artık abartılacak seviyeler değil ne yazıkki bilin istedim.
-
şimdi bu kazada yüzde 50 -50 kusur çıkarsa; alfa nın Kaskosu; polo nun sahibinden tamir bedelinin yarısını mı talep edecek ?
Zaten polo %100 kusurluysa vay haline.
Muhtemelen her 2 araçta pert olmuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Ekim 2023; 11:35:20 >
Stelvioya makyajlı Fiat diyeni de gördü bu gözler,bu forumun kalitesiyle ilgili daha net yoruma gerek yok |
Forumun seviyesi gerçekten aşırı düştü ya. Çoluk çocuk ile yazışır olduk. Kazanın oluş şeklini bilmiyoruz, çarpışma şiddetini bilmiyoruz, kim hareketli idi kim sabitti bilmiyoruz. Kısacası önemli olan hiç bir parametreyi bilmiyoruz ama her şeye yorum yapıyoruz. Gördüğümüz sadece 2 tane fotoğraf. Fotoğrafa bakarak neyi ne kadar anlıyorsunuz da bu iyi bu kötü diye yorum yapabiliyorsunuz ? Enteresan gerçekten. |
Süslü alfa? Muhteşem... 120-130 beygir desek o da yok. Alla allaa? Çarptığı araca bi daha mı baksak? Stelvio kendisi, en düşüğü 200 hp, ki görünen 280 hp'lik versiyon gibi, 0-100'ü 5-6sn. |
Ferrari de fiat o zaman kafaya bak :D alfa romeo kullanabileceğin en hisli arabalardandır |
Kafa kafaya çarpışma görmesek inanacağız.Göz var izan var bunun neresi kafa kafaya carpışma?Alfa polonun sağ tekerine tam yandan vurmuş.Teker çamurluk içine sıkışıp kalmış.O tekere 150 km ile vursan da gidebileceği yer yok.Tam kafa kafaya çarpışma olsa ortada polo diye birsey kalmaz.Birkaç cahil cühela,çoluk çocuk gelmiş burda 98 model hurda poloyu övüyor.Alfanın sürüş dinamiklerini odun gibi vw araçlarının hicbirinde bulamazsınız
|
Bu araç alfa Romeo stelvio. Her araç hakkında yorum yapmak zorunda değilsiniz lütfen ama. Tucson'a binen adam alfa Romeo beğenmiyor şaka gibi ! |
Alfaya çakma fiat diyen arkadaşlar arabalarini hiç surmemiş kişilerdir , alfanin olayi o fiyatlara asla alamayacagin suruş dinamikleri ve zevki vermesidir, bunuda yaparken arabanin şasisine motoruna ve cekiş sistemlerinde kullandigi muhendislikten aliyor, ferrari motoru kullanan alfa modelleri var bildiğiniz gibi..
Velhasil alfa motorunu ve bazi suruş teknolojilerini kullandi diye nasil bir ferrari olamazsa, iç aksaminda fiat grubundan malzeme kullandi diye asla bir fiat olamaz ... |
Bildiğini hiç sanmıyorum . Hatta trafikte bile görmemiş olma olasılığı yüksek . Malum vergilerden dolayı aracın fiyatı biraz tuzlu |
polodan çıkan: alfa romeodan çıkan: |
Benzer içerikler
- debriyaj yumuşadı vites geçmiyor
- en iyi benzin hangisi 2024
- eminevim araç satışı
- peugeot 208 1.2 puretech yorum
- i20 1.4 crdi
- togg satış rakamları
- alpine a290 fiyat
- yeni skoda kodiaq
- xiaomi su7 sahibinden
- paul walker ne zaman nasıl öldü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X