Şimdi Ara

Peugeot 208 Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
14.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar peugeot 208 manuel active donanım 1.2 puretech 54.900 tl fiyat verdi bayi 2 adet kalmış elinde. Sitesinde liste fiyatı 69.100 tl gözüküyor. Bu aracı kullanan ya da hakkında bilgi sahibi olan var mı? Donanım olarak fena değil gibi arka diz mesafesi de beklediğimden iyi çıktı. Akşamüstü gittiğim için test sürüşü yarına kaldı. Sizlerin görüşünü almak istedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 1.6 hdi düz vites var active paket çok memnunum ama alabiliyosan 900 tl çelik jant ve 3 binliraya cam tavan artı gerigörüş kamerası ve iphone uyumlu ekran olan paketle al çok fark ediyor aracın benzinli madem genel konulara gelirsek

Yol tutuşu başarılı hızlanması başarılı bir vw le karşılaştırmamalıyız bu fiyata göre piyadadaki iyi araba otomatikleştirilmiş şanzımandan uzak dur çok hantal tam otomatik yada düz vites derim bide bayileri dolaş bayiden bayiye fark çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bozkırınoğlu -- 6 Mayıs 2018; 13:31:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimli hali 67.900 diyor. 15 civarı indirim de olabiliyormuş demek ki

reno da clio için 9 bine kadar indirmiş. dün örnek vermişti biri.

EAT6 otomatik Allure için de 70 bin falan derler mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırınoğlu

Bende 1.6 hdi düz vites var aktive paket çok memnunum ama alabiliyosan 900 tl çelik jant ve 3 binliraya cam tavan artı gerigörüş kamerası ve iphone uyumlu ekran olan paketle al çok fark ediyor aracın benzinli madem genel konulara gelirsek

Yol tutuşu başarılı hızlanması başarılı bir vw le karşılaştırmamalıyız bu fiyata göre piyadadaki iyi araba otomatikleştirilmiş şanzımandan uzak dur çok hantal tam otomatik yada düz vites derim bide bayileri dolaş bayiden bayiye fark çok

çok teşekkür ederim hocam. Bu fiyata genelde çok yakan 1.4 fire motor ya da gitmeyen 1.0 atmosferikler var. Nispeten biraz daha performanslı (ödüllü motormuş zaten) ve düşük vergi olunca ilgimi çekti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi indirim yapılmış. Otomatik için de fiyat verdiler mi? Onun da liste fiyatı 70 bin küsürdü.
  • Ufak tefek problemleri dışında genel anlamda ve özellikle yakıt tüketimi konusunda başarılı bir araç.

• Otomatik active 61.900 diyorlar, mepa Peugeot 59.500e beyaz renk veriyordu birkaç hafta önce

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Peugeot 208 Multimedya Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    208 1.0 vti nasıl sizce?
    6 yıl önce açıldı
    208 vs Yaris
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Çok iyi indirim yapılmış. Otomatik için de fiyat verdiler mi? Onun da liste fiyatı 70 bin küsürdü.

hocam otomatik olarak etg5 vardı. Şanzıman olarak iyi değil deniyor testlerde bakmadım o yüzden. Eat6 tam otomatik olanlar b sınıfı için pahalı bayağı.

• quote:

Orijinalden alıntı: furion07

quote:

Orijinalden alıntı: ArGentum#47

Çok iyi indirim yapılmış. Otomatik için de fiyat verdiler mi? Onun da liste fiyatı 70 bin küsürdü.

hocam otomatik olarak etg5 vardı. Şanzıman olarak iyi değil deniyor testlerde bakmadım o yüzden. Eat6 tam otomatik olanlar b sınıfı için pahalı bayağı.

2.el derdin yoksa fiat iyiymiş ekranlı al ekranı bayağı geniş navi multimedya gerigörüş iyi .Tip göreceli.

• Fiyat çok güzel duruyor. Puretech olması iyi, düz atmısferik motordan farklı olduğunu biliyorum bu motorun. Özellikle iç tasarımı çok şık bir araç.

• Etg5 sanziman bu motor için ağır kalmis dogrudur fakat yine de şahsım açısından otomatik olmasi yeterli. Tek sıkıntı eğimi yüksek rampalar oldugu soyleniyor ve bunun yaninda yakit tuketimi olarak da yorumlar olumlu. Aracı test etme imkani henüz bulamadim. En kisa zamansa etg5 sanzimanli bir 208 test etmem gerekiyor kararimi ona göre verecegim sanırım. Fakat otomatik tercihiniz yoksa bence bu fiyat son derece uygun.

• değildir hocam. vti 82 lik motor.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    liste fiyatı 88 bin. ikinci elleri 70 den başlıyor. yani imkansız. en iyi ihtimal 80. rakiplerine göre iyi.
  • çok güzel araba tam bir otoban faresi.. tip furuşu benim çok hoşuma gidiyor fiyat da gayet uygun bence...
  • geçen ay 1,6 dizel modeli aldık genel olarak memnun kaldık.benzinlisi çok az yakıyormuş .
  • Pug 208 denince ilk aklıma gelen, benzinlisi sessiz bir raç. Dizelini bilmiyorum.
  • sakın alma biz 208 bluetech aldık 1000 pişmanız. peugeottan uzak dur

• ekrankarti E kullanıcısına yanıt
    Sebep?

• Sert süspansiyon harici harika bir araç. Çukuru bol yerlere pek gelmez

• Şu an Peugeot sitesindeki sıfır fiyatlarını gördükten sonra değil almak, bayinin yanından geçilmesi bile cesaret isteyecek model.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.