2022 model Peugeot 208 sahibiyim, aracı alalı 10 gün oldu. Seyir esnasında multimedia dokunmatik tuşlarının çalışmadığını farkettim. Klima kısmına geçmek için veya telefon kısmına geçmek için dokunduğumda kesinlikle tuşlar işlevini yerine getirmedi. Örneğin çalan müziği değiştirmek isterken herhangi bir sorun yok, yalnız kenarlardaki menü dokunmatik tuşlarını bir türlü çalıştıramadım. Klima ayarını da yapamıyorum bu şekilde. Bu durum ilk kez bugün oldu, hava -10 civarında, acaba bununla bir alakası var mıdır? Aynı araca sahip olup da aynı problemi yaşayan var mı? Aracı yeni aldım ve bu durum oldukça can sıktı. |
Yeni Peugeot 208 Multimedya Sorunu
-
-
Servise götürün. Böyle bir problemi facebook gruplarından belki bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra aracı alırken bu problem yoktu sanıyorum.
Neyse sorunu buradan çözemezsiniz ya da başkalarında da olsa bir anlamı yok her türlü sevis yolu görüyorum :) geçmiş olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aracı alırken bir problem yoktu. Bugün böyle bir durum oldu. Bulunduğum bölgede yetkili servis yok, bu yüzden can sıkıyor biraz. Biraz araştırdığımda bu tür sorun yaşayan kişiler olmuş, bazıları kendiliğinden düzelip tekrar donduğunu söylüyor, bazıları da kutup başlarını söküp taktığında düzeldiğini söylemiş.
Yarın tekrar bakacağım,eğer düzelmezse söylediğiniz gibi servis yolu görünüyor gibi:) Teşekkür ederim.
-
Akü eksi kutup başını sok tak yapın düzelir büyük ihtimalle
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki bu şekilde düzeldiği zaman tekrarı olur mu? Yazılımsal bir durum olabilir mi?
-
Hocam kutup başını dene bence…Benim 208 de ünlemli olan motor arıza yanmıştı (araba fanı kapatmıyor,3000 devri geçmeyip gaz yemiyordu) nasıl düzeltirim derken kutup başını söküp taktım araba düzeldi .Memlekete gittim en ufak lamba yakmadı yaz sonu dönerken aynı durum oldu bu sefer kontrol ettik fan müşüründenmiş değişince tamamen düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyota16 -- 1 Aralık 2024; 0:25:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam valla 7 yıl peugeot kullandım, bu aracı da yeni aldım ama sanırım dedikleri kadar var, problemli biraz Eğer yarın çalıştırdığımda düzelmemiş olursa onu bir deneyeceğim. Tüm aksilikler beni buluyor
Peki servise telefonla sorsam yardımcı olabilirler mi?
-
Yardımcı olurlar muhtemelen…Bendeki 208 ne kadar kronik arızası varsa sırayla çıkarttı araba daha 51 binde (2015 model hadi motorlu); alternatör tamir edildi,amortisörler değişti,devirdaim su kaçırdı mecbur trigerle o değişti,kapı fitilleri patlak,kaportada boya soyulmaları vs var…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 ay öncesine kadar bende de 1.4HDI 208 vardı, direksiyondan gelen uğultu dışında pek bir sorunla karşılaşmadım aslında, araç ne kadar elektronik olursa o kadar da problemli oluyor anladığım kadarıyla
Bu arada güncelleyeyim ; sabah aracı çalıştırdığımda multimedya sorunsuz çalışıyordu düzelmiş kendiliğinden. Sıcaklıkla da alakalı olabilir diye düşündüm, burada şu anki ortalama sıcaklık -10 civarında çünkü
Şimdilik akü kutup başlarını çıkarmaya da gerek kalmadı, umarım devamı gelmez
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X