Bildirim
Peugeot 508 mi Toyota corolla mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence 508 daha güzel ve bir üst sınıf araç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden bu iki aracı karşılaştırdınız merak ettim doğrusu? 508 dediğinize göre az - çok biliyorsunuzdur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu aralar forumda dikkatimi çekiyor 508i herkes bir aracla kiyasliyor.forumda baya popüler.
Guncel bir 508 kullanıcısı olarak 508 ile corolla kiyaslamak yanlış çünkü rakibi toyota ancak Avensis ile kiyas yapılır birisi c digeri d sınıfı.corollanin 508 den ustun olan tek tarafı ikinci el satış avantajı.onun haricinde konfor,yol tutuş,genislik,iç malzeme kalitesi ve donanım gibi konularda 508 her anlamda corolla dan üstün bir araçtır.
Biri elma biri armut...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzinli olsa Büyük ihtimal corolla derdim ama Dizel ise 508 Al Çık -
Sabaha kadar 508
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
Neden bu iki aracı karşılaştırdınız merak ettim doğrusu? 508 dediğinize göre az - çok biliyorsunuzdur.
508 i çok beğeniyorum ama pek güven vermiyor bana. Sanki özellikle şanzıman olmak üzere birtakım sorunlarla uğraşabilirim gibi geliyor bana. Üstelik fazla değer kaybeder ve ileride satmak istersem zorlanırım gibi geliyor. Toyota corolla ise tam tersi güven veriyor çabuk satarım değerde kaybetmez. Fakat corolla tasarım ve malzeme kalitesi olarak beğenmiyorum. 508 i ise çok beğeniyorum. Bi nevi evlilik yapmaya benzetin. Toyota alırsam mantık evliliği yapacağım 508 alırsam aşk evliliği yapacağım :) bilmem anlatabildim mi?
Dizel ise 508. Benzin ise Avensis. Corolla 'yı salla.
quote:
Orijinalden alıntı: batlı
quote:
Orijinalden alıntı: xweser
508 i çok beğeniyorum ama pek güven vermiyor bana. Sanki özellikle şanzıman olmak üzere birtakım sorunlarla uğraşabilirim gibi geliyor bana. Üstelik fazla değer kaybeder ve ileride satmak istersem zorlanırım gibi geliyor. Toyota corolla ise tam tersi güven veriyor çabuk satarım değerde kaybetmez. Fakat corolla tasarım ve malzeme kalitesi olarak beğenmiyorum. 508 i ise çok beğeniyorum. Bi nevi evlilik yapmaya benzetin. Toyota alırsam mantık evliliği yapacağım 508 alırsam aşk evliliği yapacağım :) bilmem anlatabildim mi?
Aynı ikilemde kaldım. 1.33 corolla sıfır mı yoksa uzun süredir takip ettiğim 308 mi dedim ve gittim iki hafta önce 2013 model e-hdi 30.000 de sportium otomatik cam tavanlı aldım 53.000 e. Önyargıları ve ikinci el kaygısını attım köşeye. Çok da memnunum. Tavsiye ederim aşk evliliğini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Corolla kullanıcısı olarak 508 ile kıyaslamak 508 e hakaret.Avensis ile kıyaslanır.Seçim işine gelirsek 508 dizel derim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aşk evliliği mutlu eder 508 diyorum -
508 tercih ederdim kesinlikle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende çoğunluk gibi 508 diyorum.Hele de Allure donanım olursa tadından yenmez.
D segmentinde değer kaybi 0 kilometre alırsan Passat hariç hepsi değer kaybeder ama sen zaten ikinci el alacaksin zaten değer kaybetmiş,kaybetecek bir sey yok yani ikinci şanzıman demissin aksine sorunsuztur bir dsg gibi masraf cikarmaz sadece konforlu değildir geçiş ler biraz hissettirir.sen olaya Peugeot ön yargisiyla bakıyorsun ama 508 kronik sorunu olmayan bir araçtır ufak tefek sıkıntıları dışında örneğin yagmur yagdiginda bagaj kapağını acinca su damlasi girmesi gibi,daha detaylı bilgiyi forumda 508 sayfası var kafana takılan her şeyi öğrenebilirsiniz.bir 508 kullan bir de Corolla yı (kötü bur araç degil kesinlikle)mantik da kalp de beyin de aynı şeyi söyler zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozo810 -- 6 Ocak 2016; 1:10:45 >
508 allure olursa tadından yenmez.Allure olmadı,active oldu o da olumlu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X