Şimdi Ara

2020 Peugeot 208 tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2013 model i30 bakarken bir tane 2020 model 1.5 bluehdi 208'e denk geldim. Active dynamic donanım. Eski araç alıp masraf çıkarmasından korkuyorum. Bu model 208'ler sorunsuz mudur? Tavsiye eder misiniz?

• adblue?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz değiller ama alınabilir yani … Bende 2015 makyajlı 1.4 var 28 binde alternatör bozuldu o tamir edildi , 34 bin km de sol ön amortisörü patladı(diğer taraf sağlamdı optimal marka ile soldakini değiştirdim) … Arka Kapı fitilleri patlak (dıştaki o camı tutan plastik) serviste fiyatına 2 taraf için 10.5 demişlerdi geçen yaz yaptırmadım öyle biniyorum, boya soyulması var hafiften tavanla bagaj ın arası paslandı, plakalığın altında çok hafif var onun dışında kaput ve çamurlularında da kenar bölgelerde var … Şunu söyleyeyim ilk 6 sene sadece bakıma gittim kalan problemler sonra çıktı … Boya soyulması , kapı fitilini yetkili servis kabul etmedi … Peugeot Türkiye aracının arkasında durmasada güzel araba şehir içi kullanımı kolay dıştan albenili duruyo (tasarımı çok iyi bence ) yakıt tüketimi düşük , yol tutuşu da güzel yani kullanımı keyifli …

• toyota16 T kullanıcısına yanıt

Hocam active dynamic donanım yeterli midir? İnternette donanım paketlerini bulamadım aracın.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Benzinli bakin ödüllü motor sorunsuz seri ve ekonomiktir.

• BiletlerBiletxD kullanıcısına yanıt

Active dynamic de esp yoktu diye hatırlıyorum (yanlış biliyo olabilirim) o araçların geneli signature diye biliyorum güzel donanımdır…

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Peugeot 208 Multimedya Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.