Bildirim
2020 Peugeot 208 tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
adblue?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorunsuz değiller ama alınabilir yani … Bende 2015 makyajlı 1.4 var 28 binde alternatör bozuldu o tamir edildi , 34 bin km de sol ön amortisörü patladı(diğer taraf sağlamdı optimal marka ile soldakini değiştirdim) … Arka Kapı fitilleri patlak (dıştaki o camı tutan plastik) serviste fiyatına 2 taraf için 10.5 demişlerdi geçen yaz yaptırmadım öyle biniyorum, boya soyulması var hafiften tavanla bagaj ın arası paslandı, plakalığın altında çok hafif var onun dışında kaput ve çamurlularında da kenar bölgelerde var … Şunu söyleyeyim ilk 6 sene sadece bakıma gittim kalan problemler sonra çıktı … Boya soyulması , kapı fitilini yetkili servis kabul etmedi … Peugeot Türkiye aracının arkasında durmasada güzel araba şehir içi kullanımı kolay dıştan albenili duruyo (tasarımı çok iyi bence ) yakıt tüketimi düşük , yol tutuşu da güzel yani kullanımı keyifli …
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam active dynamic donanım yeterli midir? İnternette donanım paketlerini bulamadım aracın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benzinli bakin ödüllü motor sorunsuz seri ve ekonomiktir.
-
Active dynamic de esp yoktu diye hatırlıyorum (yanlış biliyo olabilirim) o araçların geneli signature diye biliyorum güzel donanımdır…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X