alfaya beygirsiz diyeni de gördük :D:D:D:D alfadaki eksik sayılan beygirleri belirledik... fiat motorlarını alıp daha geliştirerek kendi arabalarına koydular. 1.4 170 tb versiyonundan tutun multijetlere kadar zaten güzel arabalardır kendileri. 159 ilk çıktığında ağzımızın suyu akmıştı. 4 çekerli olanı ve kokpitin size doğru döneninden keşke o zamanlar alabilseydim. yenilerde de yol tutuş ve motor baya güzel kombin oldu ama baya pahalılar diye biliyorum. |
Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza (2. sayfa)
-
-
2006 sorento yu 2020 sorento diye paylaşan biri için çok iddialı sözler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ferrari de fiat o zaman kafaya bak :D alfa romeo kullanabileceğin en hisli arabalardandır
-
Alfayı kötüleyenler genelde sürüş ile alakalı beklentisi çok olmayanlar oluyor. Kaporta sağlamlığı güvenliğini falan bir kenara bırakalım, önceliği sürüş ve sportiflik olan herkes Alfa'ya saygı duyar zaten
-
Hocam sizin Kia hakkında çok bir bilginiz yok . Araç 2020 model sorentoydu siz 2006 model diye ortaya bir laf attınız. Şimdi konunun üzerinden çok zaman geçtigi için mesajımı bulamiyorum ama ben otomobil bilgime güvenirim .
Saygılar :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/makyajli-kia-sorento-nun-tasarimi-ortaya-cikti--156409478
Ben sana yardımcı olayım konu bu
Başka bir forumdan ekran görüntüsü paylaştın. Paylaştığın ekran görüntüsündeki konu bile 2017 de açılmış
Ayrıca araç 2006 model. Başka bir arkadaşta yazmış zaten diğer konuya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
trafikte bile görmemiş olanlar olabilir çünkü çok çok az satılan bir marka.
bunu diyen arkadaş fiyatı çok yüksek sanıyor olabilir ama bana göre değil. istesem aracımın birini satıp rahatlıkla bi tane satın alabilirim üstüne biraz ekleyip. almıyorsam piyasası yoktur tamircisi bulunmaz diyedir. çok pahalı diye değil. ama bunu o arkadaş anlamıyor hocam, ne diyelim.
bu forumda biri de ben şimdi alfa romeo tonalemle tatil yapıyorum falan demişti. dedim çok da pahalı alınmayacak bir araç değilmiş fiyatına piyasasına bakınca.
en çok da forumda otomobil forumunun trolü diye bilinen adamın başkalarına troll demesi ironik, komik aslında ama...
-
Çok komik ya, otomobil bilgisi olmayanlar sırayla sallamaya geçmiş. Yaşlar 15'ten hallice olunca herhalde
Veya otomobil bilgileri orada kalmış.
Biri makyajlı fiat diyor, diğeri balon diyor.
He kardeşler he... siz kumda oynamaya devam edin, olmayan bilgilerinizle.
Biri de diyor ki kalitesi şaibeli.
XC90'ı ne hale getirmiş Fiat 500x diye bakmıyorsunuz tabi, görmek istemeyince... Cahilce yorumlara devam.
He kardeş he, 98 model, çarpma testlerinde 8'e dönen araba Alfa Stelvio SUV'u patlatıyor, he...
-
Ben mi yanlış gördüm emin olamadım şimdi
-
selamlar alfisti ve techtede denk geldiğimde yorumlarınızı genelde okuyorum,trollere laf anlatmayın bence forum eskisi gibi değil zira
-
Hyundai'sini satıp üstüne ekleyip alacak arkadaşlar için ben yardımcı olayım.
https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pickup-alfa-romeo-stelvio?viewType=Gallery
Bir kaç tane Hyundai satılır herhalde.
Fotoğrafları dikkatli inceleyen arkadaşlar görecektir ki Polo'nun a sütunu hasar almış çünkü ön cam ile direk birleşimindeki cam tuz buz.
Alfa Romeo'da yaşam kabininde hasar yok. Podye filan hikaye. Podye sağlam esnemeyecek olursa aşırı katı bir şekilde çarpışma gerçekleşir. Çarpışmadaki G kuvveti artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jquidd -- 12 Ekim 2023; 13:35:59 >
-
Araç stelvio, tampon altında giulia ile ufak bir farkı var oradan daha net anlaşılıyor
Alfanın podyesi rezalet derecede zayıfmış. 900kg lık poloyu bile gögüsleyememiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Polo da amma sağlammış 😁
Selamlar, eyvallah hocam yok farkındayım da hasbelkader dışarıdan okuyan eden olur, yalan yanlış fikirlere kapılmasın diye
Yoksa bu güruh instagram takip edip "volvonun kazadan haberi yok" videolarına bakarken, arkadan çarpınca önü dağılan Volvo'ya hala şaşıran güruh. O yüzden biliyorum merak etmeyin
-
Alfaya çakma fiat diyen arkadaşlar arabalarini hiç surmemiş kişilerdir , alfanin olayi o fiyatlara asla alamayacagin suruş dinamikleri ve zevki vermesidir, bunuda yaparken arabanin şasisine motoruna ve cekiş sistemlerinde kullandigi muhendislikten aliyor, ferrari motoru kullanan alfa modelleri var bildiğiniz gibi..
Velhasil alfa motorunu ve bazi suruş teknolojilerini kullandi diye nasil bir ferrari olamazsa, iç aksaminda fiat grubundan malzeme kullandi diye asla bir fiat olamaz ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi midnigth -- 12 Ekim 2023; 14:4:52 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumun seviyesi gerçekten aşırı düştü ya. Çoluk çocuk ile yazışır olduk.
Kazanın oluş şeklini bilmiyoruz, çarpışma şiddetini bilmiyoruz, kim hareketli idi kim sabitti bilmiyoruz. Kısacası önemli olan hiç bir parametreyi bilmiyoruz ama her şeye yorum yapıyoruz.
Gördüğümüz sadece 2 tane fotoğraf. Fotoğrafa bakarak neyi ne kadar anlıyorsunuz da bu iyi bu kötü diye yorum yapabiliyorsunuz ? Enteresan gerçekten.
-
Aynen, kaza nasıl olmuş ne olmuş belli değil. Yok 98 polo Alfa'yı tokatlarmış, yok bilmemne imiş.
Bu arkadaşların bu mantıkla koşa koşa Fiat 500x almaları gerekir, teneke dedikleri Fiat, kazadan haberi yok denen Volvo XC90'ı ne hale getirmiş bakınnnnnnnn, koşunnnnnnn
-
yere göğe sığdıramadığınız alfanın euro ncap testine bakarsanız polo ile hemen hemen aynı puanları aldığını görebilirsiniz :)
yetişkin yolcu güvenliği alfa:%97 polo:%96
çocuk yolcu güvenliği alfa:%84 polo:%85
yaya güvenliği alfa:%71 polo:%76
güvenlik yardımı alfa:%60 polo:%59
hatta toplamda komple güvenlikte polo daha güvenli :) neyse siz marka fanlığına devam edin alfa makyajlı fiat tır, polodan 2 kat daha pahalı olduğu halde polodan güvensiz olan araba :) ben değil euro ncap diyor gidin ona söyleyin :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X