Şimdi Ara

Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yahu hadi oradan. Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza Sensin makyajlı Fiat Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza 

2022 veya 23 Polo'dan bahsediyorsun galiba ki konumuzla ilgisi yok.

Zaten Euro Ncap'e göre belirli standartlar var ve günümüzdeki neredeyse her araç bunları karşılıyor ve aşağı yukarı o standartları yakalıyorlar. O yüzden benzer notları almaları olasıdır.

Ncap artık yıldızları yaya koruma sensörü, yok acil fren bilmemne yardımı, şerit takip sistemi, bunlar varsa-yoksa buna göre notlandırma yapıyor. Kalanında araçlar benzer notları alıyor zaten. Bu durum, çarpıtmaya çalıştığın veriye göre Alfa'yı güvensiz yapmıyor.

Asıl sağlamlık testi Amerikan IIHS Small Overlap testidir. Ona da bakmanı tavsiye ederim.

About our tests (iihs.org)

Gerçi sen trollüğe devam edeceksin. Evet 98 polo Stelvio'ya göre daha güvenli, sen git ona bin Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza Daha da sana cevap vermiyor, listemize üst sıralardan dahil ediyorum...

Çarpışma testinde A sütununa kadar yamulan Polo'yu da şuraya bırakayım.

Ayrıca XC90'ı haşat eden Fiat 500x'e de yorum yapamıyorsun tabi, aynı mükemmel mantığınla...

Alfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza

• Kafa kafaya çarpışma görmesek inanacağız.Göz var izan var bunun neresi kafa kafaya carpışma?Alfa polonun sağ tekerine tam yandan vurmuş.Teker çamurluk içine sıkışıp kalmış.O tekere 150 km ile vursan da gidebileceği yer yok.Tam kafa kafaya çarpışma olsa ortada polo diye birsey kalmaz.Birkaç cahil cühela,çoluk çocuk gelmiş burda 98 model hurda poloyu övüyor.Alfanın sürüş dinamiklerini odun gibi vw araçlarının hicbirinde bulamazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Polonun sahibinden degil trafik sigortasindan. Yetmedigi yerde de polonun kaskosundaki imm den.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt

900kg Luk polo o arabaya frensiz vurursa kaç ton etki yapar biliyor musun?

Şu yorumu forumdaki veletler yapsa eyvallah Diyeceğim de ,kaç senelik gedikli üye yapınca vallahi pes diyorum

Edit: inşallah ironidirAlfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Ekim 2023; 17:36:46 >
  • Araçların içinden çıkanların durumunu da görseydik keşke.

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

Polo da kasko olduğunu hiç sanmıyorum, trafik sigortası da en fazla 120 bin karşılıyor sanırım

• www.instagram.com
    İzmir’de Çevirme Radar / Orçun Başer (@izmirdecevirme) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/reel/CyQzuP4Ic-RdWmf4Divw0bUVRr8GSlJvvRBrks0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Daha ayrıntılı incelemek isteyenlere video linkini bıraktım, bence bu kadar agresfilesip insanları sürekli cahillikle itham etmeye de gerek yok.

Sonuçta tabi o polonun her anlamda ,alfa nin fersah fersah gerisinde olduğu aşikar.

Ama yaşına rağmen, araç gayet sağlam durmuş, arac bütünlüğü bozulmamış, ve airbagler açılmış ki araç en az 20 yıllık .
    yoksa hayatımda wv kullanmadim, almayi da düşünmediğim bir markadır. Tam tersi tasarım anlamında alfalari her zaman çok çekici bulurum.
    Her konuyu da bu kadar kişiselleştirmesek olmaz mi ?
    Öylesine ilginç gelen bir paylaşım işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 12 Ekim 2023; 19:54:17 >

• ghostiki kullanıcısına yanıt

Yahu stelvio ve giulia nin vw model gamında rakibi yok ne polosuAlfa romeo vs. Wv polo kafa kafaya kaza 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Ekim 2023; 19:53:2 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt

Arteon 2.0 tdi da iyidir muhtemelen

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Dostum kaza alfa için bildiğin small overlap olmuş. Ön ana şasi kolu ıskalandığı ve işlevsiz kaldığı için tüm yükü podye ve amortisör kulesi karşılamış. Zaten o yüzden bu kadar hasar almış. Polo yumuşak karnı bulunca dalmış içeri.

Darbe bi 20cm daha soldan olsaydı bu kez poloyu stelvionun ana şasi kolu karşılardı ve muhtemelen de lastik top gibi fırlatır atardı poloyu bir köşeye. Koca suv sonuçta.

Çızdigim cubuklar şasi çatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 12 Ekim 2023; 20:30:51 >

• Sánchez kullanıcısına yanıt

polodan çıkan:

alfa romeodan çıkan:

• büdünün kaşı kullanıcısına yanıt

Yaw ,şimdi bana koydurmayın buraya fiat Lineaya arkadan çarpan ,

ağzı burnu dağılıp yamulmuş Passat resimleri .

almanmış, pehh, lineada sadece tampon hasar almıştı .

• Arteon mu kaldı,adamlar 1.5 tsi ye rağmen satmadı arabayı
    Satamadi demiyorum ha satmadı diyorum
    Vw alt kademe markadır
    Dostum small overlaptan geçmiş bu araç öyleyse boklamak yersiz geldi bana:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 12 Ekim 2023; 22:16:52 >
  • Zaten Alman mekaniği kusursuzdur. Kusursuz olmasının sebebi zamana bile nitelik ve niceliğinden ödün vermeden yenilmeyişidir.

Bu arada kazazedelere geçmiş olsun.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • büdünün kaşı kullanıcısına yanıt
    Hocam biz burda ne kadar teknik konuşsakta anlamayanar illa ki olacaktır. Fakat siz bu iki görsel ve esprisiyle herkesin anlayacağı bir mesaj yazmışsınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş neden herkes uzman anlamadım 😊 kazadan banane ben 2023 model iki arabanın euroncap testini paylaştım ve polo daha fazla puan almış dedim ve almışta neyi savunmaya çalışıyorsunuz, neden alfa romeo yu yere göğe sığdıramıyorsunuz onuda anlamadım ben hala sözümün arkasındayım makyajlı fiat var mı ötesi bana göre böyle, hangi alfa romeo kullanıcısı bu arabadan memnun kalmıştır ( kalite olarak ) arıza yapma oranında listenin en sonunda olan bir marka, bırakın şu geçmişten kalan reklamları alfa romeo tutkudur gibi 😂😂 ben alfa romeo güvensiz demedim aynı model yılı polo daha güvenli dedim ki öyle size ruhu olan ama kalitesi olmayan alfa ile mutluluklar ne diyeyim 😂😂

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Kardeşim azıcık araba kültürü edinin. Otomobil forumunda takılıp, otomobillerden anlamamakta komik duruyor.

• daswagen kullanıcısına yanıt
  • Polo 6n ye çarparsa normal. En sağlam kasalardan biri. Alfa şanssızmış malesef

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.